VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 20 DAGE
PRIS 44.495,00 kr.

Australien 26. september – 15. oktober 2020

OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere denne storslåede rejse til Australien.

 

Australiens flotte natur og unikke dyreliv drager de fleste mennesker. Fascinationen for dette enestående kontinent mod syd, kan du opleve i selskab med Mads Krøyer, som kender Australien bedre end de fleste. Turen er sammensat, så I oplever de mest ikoniske områder fra de enorme naturområder i Kakadu National Park, den magiske stemning ved Ayers Rock og den endeløse outback i Australiens røde hjerte, via smeltediglen Sydney til regnskov og koralrev ved Cairns
ligeledes venter aboriginernes mere end 40.000 års historier krydret med et varieret dyreliv. I Sydney venter Utzon’s smukke Sydney Opera House, en heldagsudflugt til Blue Mountains samt tid på egen hånd til at udforske denne spændende storby. Det tropiske Queensland byder på snorkling på koralrevet, svævetur henover regnskoven og ikke mindst en spændende udflugt til Cape Tribulation, hvor regnskoven møder Stillehavet

 

Bemærk venligst:

På rejsen er det maksimale deltager antal 24 personer.

OurWorld A/S ordner visum til Australien for Danske Statsborgere, vi skal bede dig sende kopi af pas.

På rejsen bruger vi hoteller af en høj standard, se venligst link til hotellerne under "program".

 

Prisoversigt:

Pris på person i delt dobbeltværelse                                                DKK.     44.495,-

Tillæg for enkeltværelse                                                                      DKK.       7.995,-

Syge afbestillingsforsikring:                                                                6% af rejsens pris

Rejseforsikring, Gouda Verden Superdækning                               Kontakt os venligst

 

Rejsens pris inkluderer:

•Tog fra Jylland til Københavns lufthavn og retur

•Fly: København - Singapore - Darwin // Cairns - Singapore - København

•Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg

•Indenrigsflyvning: Darwin – Alice Springs

•Indenrigsflyvning: Ayers Rock – Sydney

•Indenrigsflyvning: Sydney – Cairns

•Udflugt til Kuranda National Park

•Udflugt til Litchfield National Park

•Rundtur i Alice Springs med stop ved nævnte steder

•Udflugt til West MacDonnell Ranges

•Vandretur I Kings Canyon

•“Field of Light” som buffet

•Solopgang og solnedgang ved Ayers Rock

•Rundtur i Sydney Opera House

•Udflugt til Blue Mountains

•Veterantog til Kuranda

•Svævebane Skyrail til Cairns

•Sejltur til Great Barrier Reef

•Udflugt til Cape Tribulation

•Overnatninger på gode turistklasse hoteller

•Måltider som beskrevet per dag

•Dansktalende rejseleder, samt lokale engelsktalende guider

 

Rejsens pris inkluderer ikke: 

•Måltider ud over det nævnte

•Drikkevarer i forbindelse med måltider med mindre det er nævnt

•Øvrige drikkepenge, f.eks. hvis man beder om en individuel service

•Forsikringer

 

Tilmelding til rejsen skal ske direkte til din Læserklub.

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav
og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

26. september: Afrejse mod Singapore
Afrejse fra København med Singapore Airlines kl. 12.20 til Bangkok. Flyvetiden er 13 timer. Undervejs vises der film og der serveres mad og drikke. Forplejningen på flyet er inklusiv.

 

27. september: Singapore - Darwin
Vi ankommer til Singapore kl. 06.20, hvor vi skal skifte fly. Vi flyver videre kl. 08.30 med Silkair, som er Singapore Airlines søsterselskab. Ankomst i Darwin kl. 14.45.
Darwin er hovedstad i Australiens Northern Territory og udgangspunkt for ture til Kakadu National Park og Litchfield National Park. Men der er også meget at se i selve Darwin, der rummer 150.000 mennesker.
I resten af Northern Territory bor der kun yderligere 100.000 personer – selv om området er på størrelse med Frankrig. Det siger lidt om hvilken vild og øde natur, der venter jer.
Vi går en tur for at få gang i benene efter en lang flyvetur.

 

28. september: Darwin – Kakadu  M, F
Et af de absolutte højdepunkter i Northern Territory er Kakadu National Park. Et unikt naturområde med storslåede klippeformationer og en frodig flora og fauna. Aboriginere har boet i området gennem årtusinder, og de har i dag ejerskab over store dele af Kakadu National Park og Arnhemland, der grænser op til området. Vi skal udforske deres smukke land med blændende udsigter, rigt dyreliv og masser af kultur og historie på en 2 dages tur.
En af de mest betagende oplevelser i Kakadu National Park er aboriginernes hulemalerier under klippefremspringene ved Ubirr Rock og Nourlangie Rock. Vi vil se værker, som forskere mener er 60.000 år gamle. De mange vådområder, flodsystemer og vandhuller i Kakadu National Park er hjemsted for et enormt fugleliv. De sorte Jabiru-storke spadserer stolte rundt blandt skræppende ænder og gæs, der virker helt uberørte af de lurende krokodiller. Det pusler om natten i Kakadu National Park. Næsten 90 procent af Australiens dyr er nataktive. I skumringen kribler undergrunden, og natten får øjne. Wallabies, kænguruer og de små bandicoots giver natten lyd, indtil solopgangen ledsages af fuglekvidder i en skøn forenighed. Vi overnatter på Anbinik Kakadu Resort.

 

29. september: Kakadu – Darwin M, F      
Vi vågner tidligt da fuglene er vores vækkeur i dag. Før morgenmad skal vi ud og sejle med Yellow Water Cruises, hvor vi ser krokodillerne i deres naturlige omgivelser sammen med fugle, og er vi heldige ser vi også de mægtige vandbøfler. En unik morgentur i smuk natur, inden vi tilbage med fast grund under fødderne spiser morgenmad.
Vi udforsker mere af Kakadu før frokost, hvorefter vi starter køreturen tilbage til Darwin. Sidst på dagen er vi tilbage på hotellet i Darwin. Her kan overskydende bagage efterlades, så vi kun medbringer en mindre taske på turen til Kakadu National Park.

 

30. september: Litchfield NP   M, F
I dag skal vi opleve spektakulær natur i selskab med en lokal aboriginer, Tess Atie. Glæd jer til vandfald, termitboer og masser af aboriginernes historie. Tess og hendes guides deler ud af deres store viden, da de er født og opvokset i området omkring Litchfield National Park. Ud over den flotte natur besøger vi sammen med Tess steder, almindelige besøgende aldrig kommer. Vi lærer om aboriginernes kendskab til og udnyttelse af naturens ressourcer, som de gjort gennem årtusinder. Til frokost får vi smagt på lækker Barramundi-fisk, krokodille og kængurukød. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Darwin.

 

1. oktober: Darwin – Alice Springs   M
Vi tager Qantas’ morgenflyver til Alice Springs, hvor de næste to nætter tilbringes på et centralt beliggende hotel. Byens attraktioner besøges på eftermiddagens busrundtur.
Den gamle telegrafstation, der var årsag til, at der overhovedet opstod en by på disse kanter udforskes. Vi ser også nærmere på, hvordan sundhedssektoren fungerer hos de ”flyvende læger”, Royal Flying Doctor Service. Sidst men ikke mindst besøges ”School of the air”, som er fjernundervisning af skolebørn, hvis forældre bor i afsidesliggende områder i Centralaustralien.
Alice Springs ligger med sine knap 28.000 indbyggere midt i den australske ørken. Byen er det naturlige centrum for outbackens kvægfarme, aboriginernes landsbyer samt et knudepunkt for både transport og turisme.

 

2. oktober: West MacDonnell Ranges   M,F
Ved Alice Springs knejser bjergkæden MacDonnell Ranges. Langs den vestlige del af bjergene gemmer sig kløfter, små vandhuller med fint, hvidt sand omkranset af palmer og slanke, hvidstammede spøgelseseukalyptus.
Vi skal ud og vandre ved Simpsons Gap og Standley Chasm. Er vi heldige ser vi den sortfodede Rock Wallaby, en mindre kænguruart, som lever i klipperne. Midt på dagen spiser vi frokost ved den idylliske og øde Glen Helen Gorge.
Glæd jer til en dag gennem slugter og kløfter, og tag gerne badetøj med til en svalende dukkert.

 

3. oktober: Alice Sprins - Kings Canyon   M
Turen går nu længere ud i outbacken, sydvest til Kings Canyon National Park. Undervejs gør vi stop ved et par af de ikoniske ”Roadhouses”, som er en skøn blanding af tankstation, cafeteria, motel, campingplads, refugium for skadede dyr og ikke mindst mulighed for at få gode råd om outback-livet af en af de lokale. Vi spiser frokost på et af disse Roadhouses, inden vi kommer til Kings Canyon. Vi vandrer en tur ind i bunden af kløften inden vi tjekker ind på Kings Canyon Resort.
Før aftensmaden nyder vi solnedgangen og de smukke røde farver. Kings Canyon ligger midtvejs mellem Alice Springs og Ayers Rock, ca. 300 km fra begge.
Der er i dag mulighed for at tilkøbe en helikoptertur.

 

4. oktober: Kings Canyon - Ayers Rock   M, A
Vi skal tidligt op, da en spektakulær 6 km vandretur i Kings Canyon venter i morgengryet. Turen starter med en brat stigning til toppen med en fantastisk udsigt. Halvvejs gennem ruten går det stejlt nedad til Garden of Eden, et permanent vandhul, der ligger som en palmeoase mellem klipperne. Her ser vi palmer, som stammer tilbage fra den tid, hvor hele Australien var dækket af regnskov for mange millioner år siden.

Op igen og herfra videre langsomt ned mod udgangspunktet. Alle i god fysisk form kan klare denne tur.
Vi spiser tidlig frokost, inden vi kører mod Ayers Rock. Efter check-in på hotellet og lidt hvile, bliver vi afhentet og kørt ud til et hemmeligt sted, hvor vi skal se solnedgang samt indtage en lækker ”Outback-buffet” ved Field of Light. Det er en kæmpe oplevelse at nyde naturen, maden, god vin, underholdning mens mørket falder på og aftenen kulminerer med en gåtur gennem Field of Light, der med sine 50.000 små glaskupler svagt oplyser outbacken.

 

5. oktober: Ayers Rock – Sydney   M
Solopgangen ved Ayers Rock giver næsten en spirituel følelse i kroppen. Det er uvirkeligt, at denne kæmpe sten bare ligger her, som den er tabt af højere magter. Solen forvandler den sorte klippe til smukke røde og orange farver i løbet af 1 times tid.
Selve stenen er 600 mio. år gammel, 348 m høj og over 9 km i omkreds!
Vi spiser morgenmad ved kulturcentret, som er fin introduktion til aboriginernes kultur og forhold til naturen og ikke mindst deres unikke kunsthåndværk.
Vi kan vælge om vi vil vandre en del af turen rundt om Ayers Rock eller køre en tur ud til The Olgas. Det er en samling af 36 klipper, som også er meget spirituel og vigtig til det lokale Anangu folk. Hvis tiden tillader det, så når vi begge dele.
Kl. 12:40 flyver vi mod Sydney, hvor vi lander lokal tid kl. 17:40. Aftenen er til fri disposition. Sydney er med sine næsten 5 mio. indbyggere en skarp kontrast til den røde outback.
De næste 4 nætter tilbringes på Rydges Hotel, som er centralt beliggende i byen.

 

6. oktober: Sydney   M
I Sydney skal vi som det første opleve Jørn Utzons Sydney Opera House, et smukt arkitektonisk dansk ikon smukt beliggende ved havnen. Operahuset er med sine sejllignende buer et af verdens mest fascinerende bygningsværker. Vi går fra hotellet gennem flere af byens parker og forbi flotte historiske bygninger på vej mod operahuset.

Resten af dagen er til egen disposition, men Mads viser gerne rundt i den historiske bydel og går en tur over Harbour Bridge, som også er et smukt bygningsværk.

 

7. oktober: Udflugt Blue Mountains   M, F
Blue Mountains ligger vest for Sydney. Råt klippelandskab, dybe kløfter, vandfald og eukalyptusskove er til sammen et smukt naturområde beskyttet af UNESCO. Vi starter med et besøg i Featherdale Wildlife Park, hvor vi kommer helt tæt på mange australske dyrearter bl.a. de bedårende koalaer.

Efter frokost skal vi udforske området ved de 3 søstre, som er en af klippeformationerne. Vi tager på tur ned i dalen, hvor vi går en tur i den tempererede regnskov og lærer om tidlige tiders minedrift i området.

Sent på eftermiddagen er vi tilbage i Sydney

 

8. oktober: Sydney på egen hånd   M
Hele dagen er til fri disposition. Mads giver gode råd til aktiviteter, som kan indeholde sejltur på havnen, en tur i Sydney Tower, shopping eller måske en hvaltur.

Før afrejsen vil vi orientere omkring forestillinger i Sydney Opera House, således der er mulighed for at krydre rundrejsen med en forestilling i Operahuset.

 

9. oktober: Sydney – Cairns   M
Efter morgenmad tager vi i lufthavnen og flyver til Cairns kl. 08:50. Vi ankommer til Cairns kl. 11:05 og kører direkte til Bay Village Tropical Retreat, vores hotel de kommende 5 nætter.

Resten af dagen er til egen disposition, hvor vi kan nyde hotellets faciliteter og se lidt nærmere på Cairns. Cairns har en kæmpe offentlig pool, som ligger lige ud til kysten. Al badning fra kysten er ikke tilrådeligt, da der af og til ses saltvandskrokodiller.

 

10. oktober: Udflugt til Kuranada   M, L
Det tropiske landskab ved Cairns er domineret af regnskov med brusende vandfald og smukke søer. Vi tager først med veterantoget op til byen Kuranda - en meget smuk togtur gennem ikke mindre end 15 tunneller. I Kuranda vil der være lidt tid til at opleve byen, inden vi skal dybere ind i regnskoven med et amfibiekøretøj. Her lærer vi mere om regnskoven, inden vi møder Pamagirri aboriginerne, som viser os en traditionel dans og guider os ind i deres ”Dreamtime” univers.
Tilbage i Kuranda tager vi svævebanen ”Skyrail” tilbage mod Cairns. Lydløst glider vi over regnskoven og undervejs er der mulighed for at gå 2 korte ture i regnskoven.

 

11. oktober: Koralrev og Frankland Island   M, F
Verdens største koralrev, The Great Barrier Reef, strækker sig fra Cape York og lidt over 2.000 km sydpå. Vi starter dagen med at sejle ned ad smukke Mulgrave River, inden vi krydser åbent hav til Frankland Island.

Her har vi over 4 timer til at snorkle og bade sammen med flere marinebiologer, som guider os både til lands og i vandet. Snorkling blandt koraller og farvestrålende fisk kan ikke beskrives, men skal opleves. Alt udstyr som svømmevest, snorkel, finner mv. er inklusive.

Frokosten er en dejlig buffet med forskellige specialiteter og tropisk frugt.

Aftenen er til fri disposition.

 

12. oktober: Cairns fridag   M
Dagen er til fri disposition. Cairns er fyldt med muligheder: Tur med varmluftsballon i solopgangen, besøg en krokodillefarm eller sukkerrørsplantage eller måske bare en rolig dag ved poolen.

 

13. oktober: Udflugt Cape Tribulation   M, L
Den sidste hele dag i Australien byder på en heldagsudflugt til Mossman Gorge og Cape Tribulation. Vi kører igennem noget af det ældste regnskov i verden, vandrer en tur i Mossman Gorge, krydser Daintree River inden vi kommer til Cape Tribulation, hvor regnskoven bogstaveligt talt møder Stillehavet. Vi har bevæget os et godt stykke mod nord og er med alt tydelighed et godt stykke væk fra den primære civilisation.  

Vi får undervejs serveret en BBQ frokost et sted i regnskoven. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Cairns.

 

14. oktober: Hjemrejse   M
Skulle det ske at det blev lidt sent i aftes, så er det godt vi først skal tjekke ud til frokost. Vi kører i lufthavnen midt på eftermiddagen og starter hjemrejsen til Danmark

Vi forlader den sydlige halvkugle kl. 18:15 med Silkair til Singapore, hvor vi skifter fly og fortsætter til København.

 

15. oktober: Danmark
Ankomst til Københavns Lufthavn kl. 06.25

 

Rejsebetingelser

 

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 14 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

Når rejsen har garanteret afrejse, forbeholder OurWorld A/S sig ret til at kurssikre relevante kurser.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 60 dage før afrejse medfører, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
OurWorld A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager. OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (18 deltagere). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejseleder straks. Rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

 

Hvis dit fly bliver forsinket

 

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.

Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa.

 

Rejselederen vil naturligvis sørge for det praktiske, så rejsen påvirkes mindste muligt.

 

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

  • To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500
  • Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500
  • Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500
     

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.

Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

Din ret til kompensation

Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: 

  • Flyvninger på 1.500 km. eller kortere                                                 250 EUR
  • Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500                                               400 EUR
  • Flyvninger over 3.500 km. uden for EU                                              600 EUR
     

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.

Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

Pris per person i delt dobbeltværelse
26. september 2020 - 15. oktober 2020
44.495,00 kr.

Pris per person i enkeltværelse
26. september 2020 - 15. oktober 2020
52.490,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040