VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 5 DAGE
PRIS 9.475,00 kr.

Gotland, Østersøens perle 2. - 6. maj 2019

 

Norden Randers-Langå i samarbejde med OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Gotland.

 

Gotland er Sveriges største ø og er et populært feriemål for både svenskere og gæster langvejs fra. Med sin særegne natur med rauker, lange strande og middelalderbyen Visby lokker Gotland hvert år flere hundrede tusinde gæster til…

 

 

Prisoversigt

Pris per person i delt dobbeltværelse                                                 DKK.         9.475,-

Tillæg for enkeltværelse                                                                         DKK.      10.825,-                

Sygeafbestillingsforsikring:                                                                    6% af rejsens pris

Rejseforsikring (Gouda superdækning)                                               Kontakt os venligst

 

Rejsens pris inkluderer:

•Fly: Aarhus – Stockholm (Arlanda) – Visby og retur

•Overnatninger Hotel Clarion Wisby

•Lokal svensktalende guide

•Udflugter som beskrevet

•Morgenmad dagligt

•4 x middag (2 retter) på Hotel Clarion Wisby

•Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg pr. 4. oktober 2018

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

•Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

•Personlige forsikringer

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav
og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Bemærk venligst: Hvis du trykker på tekst med farvet baggrund, åbnes et link til en hjemmeside.

 

2. maj: Afrejse fra Aarhus

Vi mødes i Aarhus lufthavn kl. 12.30.

Afgang fra Aarhus lufthavn kl. 14.35 via Stockholm til Visby. Vi ankommer til Visby lufthavn kl. 18.45, herefter kører vi direkte til vores hotel i centrum.

Vi har valgt at bo i hovedbyen Visby, som også er gammel hansestad. Hotel Clarion Wisby er et dejligt turistklassehotel, som har en helt speciel atmosfære med søjler fra middelalderen og samtidig moderne faciliteter som spaområde og mødelokaler samt restauranter.

Se evt. mere på hotellets hjemmeside: Hotel Clarion Wisby

Efter indtjekning på hotellet, samles vi til sen aftensmad og nyder en 2-retters menu.

Overnatning: Hotel Clarion Wisby

Hotel Clarion Wisby

 

3. maj:

Efter morgenmaden går vi på en byvandring med guide i den smukke, gamle hansestad, Visby, som i øvrigt også er på UNESCO’s Verdensarv-liste som en af de bedst bevarede handelsbyer fra middelalderen. Vi kommer til at vandre ad både brostensbelagte og bakkede gader, så praktisk fodtøj anbefales.

Undervejs besøger vi domkirken, der daterer sig tilbage til det 12. århundrede og blev bygget som en romansk basilika.

Resten af eftermiddagen er til fri disposition.

Aftensmad på hotellet.

 

 

4. maj:

Tidlig morgenmad og derefter kører vi nordpå – først til byen Martebo, som har flotte, vilde blomster i gaderne og en spændende kirke fra 14. århundrede. Her er skulpturer på højde med andre gotiske hovedstæder – de er berømte på Gotland.

Videre til endnu en kirke, Stenkyrka, som er mindst lige så imponerende på grund af dens rige udsmykning af kalkmalerier.

Derefter skal vi til Fårö, en lille ø ud for Gotlands nordøst kyst. Færgeoverfarten tager kun 8 minutter, og så er vi der.

Fårö, der har Gotlands mest golde, nøgne og barske natur, var engang hjem for den berømte svenske filminstruktør Ingmar Bergman. Det hører vi mere om…

De åbne vidder er umiskendeligt præget af vind og vejr, og befolkningen har i århundreder indrettet sig efter de nøjsomme vilkår. Vi kører langs den kalkhvide vestkyst til den helt afsidesliggende fiskerflække Helgumannen med huse placeret direkte i strandbredden. Herfra går det op til de unikke Langhammars raukaer, der troner op som kæmpe kalkskulpturer. Turen videre rundt byder på mere flot natur og udsigtspunkter, vi oplever, inden vi lander ved Ingmar Bergman Center.

Rundvisning på museet, hvor vi hører om Ingmar Bergmans liv og film. Lidt fritid til selv at gå rundt og suge indtryk til sig, inden vi laver det sidste stop på turen, ved Fårö Kirke, hvor Ingmar Bergman ligger begravet.

Forventet hjemkomst til Visby ved 18-tiden.

Aftensmad på hotellet.

 

5. maj:

Efter morgenmaden kører vi sydpå til Gotlands sydligste spids, kaldet Hoburgen.

På vejen dertil besøger vi Lau Kirke, en af Gotlands største sognekirker. Der er store dekorationer i kirken, for eksempel et udskåret vinget alter fra Lübeck, store middelalderlige lysekroner og et af Skandinaviens største kors fra det 12. århundrede.

Dernæst besøger vi Gröt-lingbo Kirke, hvor Asger Jorn ligger begravet.

Vi fortsætter sydover til raukaområdet ved Holmhällar.

Vi når Hoburgen – Gotlands sydligste spids – med klippeformationer af kalksten og et rigt fugleliv at studere. 

Tilbage turen tager vi på den vestlige side af øen, hvor vi først stopper ved et værksted, der sliber sandsten. Videre op forbi Klintehamn og Sanda og er tilbage ved hotellet igen ved 17-tiden.

Aftensmad på hotellet.

 

6. maj: Hjemrejsen

Morgenmad på hotellet og lidt tid på egen hånd, inden vi kører til lufthavnen. Vi flyver fra Visby kl. 12.45 via Stockholm til Aarhus med ankomst kl. 17.40.

 

Rejsebetingelser

 

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris.
Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker, kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.
Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt. Dog vil vi altid kunne få afgifter relateret til flyene refunderet.

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

Sygeafbestillingsforsikring
Our World A/S anbefaler at man tegner en sygeafbestillingsforsikring.
Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager
OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda Rejseforsikring.

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

Aflysning/ændring   
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (18 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

Bonusprogrammer
Evt. manglende point er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab.

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen der straks vil forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

Pris per person i delt dobbeltværelse
2. maj 2019 - 6. maj 2019
9.475,00 kr.

Pris per person i enkeltværelse
2. maj 2019 - 6. maj 2019
10.825,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040