♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 5 DAGE
PRIS 2.995,00 kr.

Amsterdam - Holland

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Den hollandske hovedstad Amsterdam er en oplevelse med de mange kanaler og mange seværdigheder indenfor gåafstand i det hyggelige bycentrum. Byen opleves langs de mere end 100 kilometer kanaler, der gennemskærer byen på kryds og tværs, og de flere end tusind broer og utallige husbåde gør stemningen til noget helt specielt.

Amsterdam er en hyggelig by, hvor der aldrig er lange afstande mellem tingene i det meget velbevarede bycentrum. Holland er verdensberømt for sine historiske kunstmalere, og det ses tydeligt på hovedstaden Amsterdams museer, som udstiller den ene perlerække af mesterværker efter den anden.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 2.995,-

Tillæg for 4-stjernet hotel i dobbeltværelser:

Pris per person DKK. 640,-

 

Bemærk: Hotellet er i forstaden Almere.

Rejsen kan også laves med fly.

Kontakt os venligst for pris.

 

Rejsens pris inkluderer:

• 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

• 2-3 koncert spilletilladelser

• 4 nætter i flere sengs værelser på vandrehjem

• Inkl. morgenmad

• 2 x 3 timer, engelsktalende guide i Amsterdam

• Entré til Anne Frank museet

• Prisen er baseret på 40 deltagere

• Dansktalende chauffør

• Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav
og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Dag 1:

Bussen henter jer på den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en dagskørsel til Amsterdam. Fremme i Amsterdam bliver vi indkvarteret.  

 

Dag 2:

Efter morgenmaden, mødes vi med vores engelsk talende guide, de næste 3 timer bruger vi i det centrale Amsterdam til fods. Vi starter ved den store plads ”Dam”, herefter ser vi kongeslottet og Den nye kirke før vi fortsætter til Magna Plaza der er særligt seværdig grundet stedets fortid som central posthus. Efter en frokostpause kommer bussen med evt. instrumenter og uniformer, herefter er det tid til at give en koncert.

 

Dag 3:

Vi mødes igen med vores engelsk talende guide, de næste 3 timer har vi fokus på kanalerne og livet omkring disse. Eftermiddagen er afsat til at spille koncert. Men der er også tid til en kanalrundfart, såfremt gruppen ønsker det, dette er ikke inkluderet i prisen.

 

Dag 4:

Vi skal i dag besøge Anne Franks hus, mange har læst ”Anne Franks dagbog”, hvor hun beskriver sit liv i perioden 1942-1944. Huset er i dag et museum, som kan besøges, forvent venligst at I deles i mindre grupper. Herefter fortsætter vi langs kanalerne og oplever mere af den smukke velbevarede by. Der kan arrangeres en koncert denne eftermiddag.

 

Dag 5:

Efter morgenmaden er det tid at pakke bussen, vi har en dagskørsel til Danmark. 

 

Pris per person oktober
12. oktober 2019 - 16. oktober 2019
2.995,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040