♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 7 DAGE
PRIS 3.680,00 kr.

Budapest - Ungarn

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Turen går til Budapest og Ungarn beskriver den ungarske hovedstad, med den gamle bydel Buda og den nyere Pest på hver sin side af Donau. Når turen kommer til seværdighederne, skal man tage en smut forbi Fiskerbastionen. Stedet er kommet på UNESCOs kulturarveliste, og det er med god grund.

Fiskerbastionen giver de besøgende en udsigt over Donau med Margretheøen, broerne, Parlamentet og mange andre ting. Ønsker man at forkæle kroppen, skal man absolut tage ud til en af Budapests mange thermal- og kurbade. Gellert er en af de mest populære bade for turister.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 3.680,-

 

Inklusiv 4 x 3 retters aftensmad og postevand:

Pris per person DKK. 3.990,-

 

Rejsens pris inkluderer:

• 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

• 4 overnatninger i flere sengs værelser for unge

• 4 overnatninger i dobbeltværelser for ledere

• Hotel Berlin eller tilsvarende

• 4 x morgenmad

• Besøg på Pusztaen, hesteshow og frokost

• Entré Gellert Termalbad

• Aftensejltur på Donau

• 3 koncert spilletilladelser

• Baseret på rejse fra juni, juli og oktober

• Baseret på 34 unge og 6 ledere

• Dansktalende chauffør

• Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav
og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Dag 1:

Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en natkørsel i bussen.

 

Dag 2:

Ankomst til Budapest, efter udlevering af værelserne er der tid til at udforske byen på egen hånd. Det er muligt at tage metroen ind til Downtown. Dagen sluttes af med en smuk aften sejltur på Donau.

 

Dag 3:

Efter morgenmaden mødes foreningen med en dansk talende guide, herefter følger en 3 timers byrundtur. Turen foregår i bus da afstandene mellem seværdighederne i Budapest er store. I bliver hurtigt fortrolige med storbyen, og får set en masse. På turen gøres stop ved Heltepladsen, slotsområdet med Fiskerbastionen og Matthias kirken. Vi vil prøve at få tilladelse til en koncert her ved Matthias kirken senere på dagen.

 

Dag 4:

I dag går turen ud til Pusztaen som er søgt bevaret i nationalparker, hvor man kan få et indtryk af hvad Pusztaen oprindeligt var, landskabeligt og kulturelt (hyrdelivets skikke og brugskunst). Første stop på turen er Kecskemét. I byen ligger bl.a. Det Danske Institut, og en del bygninger er opført i Jugendstil, bl.a. det berømte rådhus. Herefter kører vi til en rigtig pusztagård, hvor vi får en rigtig traditionel velkomst, hesteopvisning, rundvisning på gården samt en 3-retters ungarsk frokost, vand og kaffe. Retur til hotellet i Budapest sen eftermiddag.

 

Dag 5:

Formiddagen er på egen hånd. Efter frokost besøger foreningen det mest populære og kendte kurbad i Gellert termalbad. Det ligger i hjertet af Budapest på Buda-siden af byen med sin billedskønne udsigt over Donau, 13 mineralvandskilder leverer vand til Gellért Spa med en temperatur der varierer mellem 27 °C og 48 °C Bemærk: I skal selv medbringe håndklæde og badetøj. Senere på dagen vil der blive arrangeret en koncert.

 

Dag 6:

Formiddagen er til fri disposition til shopping og afslapning. Om eftermiddagen giver foreningen den sidste koncert. Sidst på dagen pakker vi bussen og køre hjemad mod Danmark. Vi har en natkørsel i bussen.

 

Dag 7:

Ankomst til Danmark.

Pris per person oktober
12. oktober 2019 - 18. oktober 2019
3.680,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040