♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 3 DAGE
PRIS 1.790,00 kr.

Hansestaden, Hamborg

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Den 1.200 år gamle Hansestad Hamborg ved Elben har så meget at byde på. Mondæne modebutikker, forretningsarkader og julemarkeder. Alster-arkaden langs Elben indbyder til juleshopping og Schanzenviertel er det nye in-område. I vintertiden søger man til de stemningsfyldte arkader under tag.

Byrundtur forbi seværdighederne rådhuset, St. Michaeliskirche, Bismarck-Denkmal, St. Pauli med Reeperbahn og naturligvis julemarkederne i Hamborg. Byen har altid været foran med kulturelle tilbud, teaterpremierer, musicals, shopping og spændende restauranter. Det store imponerende havneområde indbyder til en rundtur.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 1.790,- 

 

Rejsens pris inkluderer:

• 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

• 2 overnatninger

• 2 x morgenmad

• Besøg på julemarked

• 1 x aftensmad eksklusiv drikkevarer

• 1 koncert spilletilladelse i Hamborg

• Baseret på 34 unge og 6 ledere

• Dansktalende chauffør

• Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav
og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Fredag:

Afrejse til Hamborg og indkvartering, aftenen bruges ved et af de hyggelige julemarkeder.

 

Lørdag:

Vi kan anbefale et besøg ved Minatur Wunderland, dette imponerende anlæg med togbaner og lufthavn er altid et besøg værd, både for unge som ældre. Herefter en havnerundfart i Hamborg. En altid eftertragtet udflugt i en af Verdens største havne. Forbi kæmpestore oceangående skibe, containerterminaler, værftsanlæg og kanaler. Hamborg havn er Europas port til Verden – en imponerende oplevelse. Entreer er ikke inkluderet i prisen.
Sidst på eftermiddagen er der koncert. Aftenen kan igen bruges på et af byens julemarkeder.

 

Søndag:

Brug formiddagen på egen hånd i Hamborg, først på eftermiddagen kører vi tilbage til Danmark.

 

Pris per person oktober
11. oktober 2019 - 13. oktober 2019
1.790,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040