♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 5 DAGE
PRIS 4.970,00 kr.

Island - Reykjavik

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslåethed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til The Secret lagoons´s varme termiske vand under åben himmel.

I århundrede har Islændinge levet side om side med aktive vulkaner, en boblende undergrund og med Atlanterhavets rasen i deres baghave.

Mange har fået øjnene op for hovedstaden Reykjavik som kaldes "verdens mest cool lille storby". Byen har et imponerende kulturliv med musik, design, lækre caféer og udsøgte restauranter. I 2011 åbnede HARPA, som er Islands nye musikhus med flere store koncertsale.

 

Prisoversigt:

Pris per person fra DKK. 4.970,- 

 

Gebyr: kan forekomme for musikinstrumenter.
Mulighed for afrejse fra Billund.
Prisen er gældende for oktober måned.

 

Rejsens pris inkluderer:

• Fly: København – Keflavik – København

• Bustransport under hele opholdet

• Indkvartering på Reykjavik City Hostel

• Byrundtur, halvdagsoplevelse

• Den Gyldne Cirkel, heldagsoplevelse

• The Secret Lagoon, entré, leje af håndklæde

• Sydkysten, heldagsoplevelse

• 3 koncert spilletilladelser

• 4 nætter i flere sengs værelser

• 4 x morgenmad

• Dansktalende chauffør på oplevelsesdagene

• Dette er priseksempel for 5.-9.oktober 2018

• Prisen er baseret på 34 unge og 6 ledere

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav
og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Dag 1:

Under køreturen fra lufthavnen mod Reykjavik får du et indtryk af den barske, men også smukke natur.

 

Dag 2:

Dagens udflugtsmål er den gyldne cirkel. Første stop er ved Tingvellir sletten, stedet hvor de første Islændinge mødtes for at skabte deres parlament. Et ophold ved gejseren Stokkur, der med få minutters mellemrum sender kogende vand og damp op i 30 meters højde. Videre til Gullfoss, der er et imponerende vandfald. I dens vandtåge kan man ofte se en regnbue spejle sig i.
Vi arrangerer en koncert ved Gullfoss, hvis vejret tillader det.
Bagefter besøger og bader vi i den Hemmelige Lagune. Der er lejet håndklæder, husk badetøj denne dag.

 

Dag 3:

Vi skal på en 4 timers rundtur til byens seværdigheder, vi skal se Perlan, som er 6 store vandtårne, der rummede byens reservoirs for varmt vand. I dag er det en udstillingshal med en roterende restaurant, hvorfra man kan nyde synet over byen, Atlanterhavet samt de omkransende bjerge. Vi besøger Hallgrimskirken, der er af flere udnævnt som en af verdens 50 smukkeste bygningsværker. Et besøg ved fiskerihavnen og det populære koncerthus Harpa. Vi arrangerer en koncert i Reykjavik i dag.

 

Dag 4: 

I dag skal vi opleve sydkysten. Der vil være flere stop bl.a. ved 2 imponerende vandfald. Ved den ene kan man gå bagom, således at man står mellem klippen og vandfaldet, en anderledes oplevelse. Vi besøger centret, hvor vi får historien om vulkanen Eyjafjallajokull, de fleste kan sikkert huske da vulkanudbruddet stoppede lufttrafikken i 2010. Vi kommer tæt på en gletscher, der vil være mulighed for at gå/kravle lidt på den. Vi arrangerer en koncert i dag.

 

Dag 5:

Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til Island for denne gang. Hjemrejse mod København.

 

Pris per person oktober
12. oktober 2019 - 16. oktober 2019
4.970,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040