♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 7 DAGE
PRIS 4.430,00 kr.

Østrig - Wagrain

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Det smukke og afvekslende bjerglandskab, hvor man overalt møder hyggelige, små alpelandsbyer, omgivet af storslået natur, vældige bjergkæder med snedækkede bjergtinder, snoede veje, floder, smukt dekorerede huse med blomsterkasser og små kirker overalt.

Der er mulighed for at besøge Ørneborgen, fæstningen beliggende på bjergtoppen, hvor der skal svævebane for at komme op til og hvor der er show med ørne eller besøg Eisriesenwelt, ishulerne med 42 km huler og gange, en anderledes oplevelse.

 

Prisoversigt: 

7 Dage:

Pris per person DKK. 4.430,-

 

Samme koncept, blot 6 dage, 4 nætter:

Minus dag 6 i programet.

Pris per person DKK. 3.782,-

 

Rejsens pris inkluderer:

• 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

• Jugendhotel Wiederkehr eller lignende

• Hotellet har All Inclusive og fri frugtbar

• Billet til sejltur på Sct.Wolfgang See

• 2 timers adgang til Wasserwelt Amadé

• 3 koncert spilletilladelser

• 5 nætter i flere sengs værelse for unge

• 5 nætter i dobbeltværelse for ledere

• Dansktalende chauffør

• Prisen er gældende for september, oktober

• Prisen er baseret på 34 unge og 6 ledere

• Dansktalende chauffør

• Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav
og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Dag 1:

Bussen henter jer på den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en natkørsel i bussen.                       

 

Dag 2:      

Ankomst til Wagrain på hotel Wiederkehr om formiddagen. Vi er velkomne til at spise frokosten på hotellet, når vi har tjekket ind. Resten af dagen kan bruges til at lære byen at kende eller bade i Wasserwelt.

 

Dag 3:              

I dag kører vi til Salzburg. Byen er kendt for sin barok arkitektur, sin historie og som en adgangsvej til Alperne. Salzburg blev i 1996 optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Den er også kendt for sin enorme musik, kunst og kultur events. Vi arrangerer en koncert i den smukke gamle midtby, hvor scener til Sound of Music blev indspillet.

 

Dag 4:              

I dag har vi fri til egne oplevelser eller I kan besøge Eisriesenwelt, som er en naturlig kalkstensgrotte og samtidig verdens største ishule. Stedet ligger i bjerget Hochkogeli de østrigske alper, og den udforskede del tæller ca. 42 kilometer huler og gange. Eisriesenwelt ligger i 1.641 meters højde. Turisterne begyndte for alvor at komme hertil fra 1920 og besøgstallene steg for alvor efter 1955, hvor en ny svævebane afhjalp de store højder. Denne entre er ikke inkluderet.

 

Dag 5:              

Er en smukt beliggende landsby på nordsiden af bjergsøen Wolfgangsee, der er et af området øst for Salzburgs store turistattraktioner. Gå rundt her og indsnus den romantiske atmosfære i de stejle gader. Dirch Passer filmen, Sommer i Tyrol, er indspillet her og det kendte Hotel Den Hvide Hest ligger her endnu. Heroppefra får du de mest vidunderlige udsigter over søen og Salzkammerguts bjerge. Vi arrangerer en koncert i byen.

 

Dag 6:              

Dag til egne oplevelser. Sidst på dagen spiller vi en koncert i Wagrain.

 

Dag 7:             

Efter morgenmaden er det tid at pakke bussen, vi har en dagskørsel til Danmark.

Pris per person oktober
12. oktober 2019 - 18. oktober 2019
4.430,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040