♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 7 DAGE
PRIS 4.650,00 kr.

Paris - Frankrig

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Paris eller ” Byernes By” kræver ingen nærmere præsentation. Her er muligheden for at få en fantastisk storbyferie og dette kombineret med et besøg i Disney.

OurWorld kan efter aftale med Disney arrangere en koncert i parken. Det kan være som marcherende eller en stående/siddende koncert på en af de permanente tribuner. Vi skal også besøge Montmartre området og katedralen Sacre Ceour, hvorfra du har en formidabel udsigt over Paris.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 4.650,-

 

Rejsens pris inkluderer:

• 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

• 4 overnatninger i flere sengs værelser for unge

• 4 overnatninger i dobbeltværelser for ledere

• 4 x aftensmad

• Disney arrangement, koncert, entré samt frokostkupon

• 2 koncert spilletilladelser i Paris

• Cruise 1 time

• Besøg ved Eiffeltårnet

• Udflugt til Mont Martre og Sacre Cour

• Sightseeing Panorama City Tour

• Baseret på rejse i juli, oktober måned

• Baseret på 34 unge og 6 ledere

• Dansktalende chauffør

• Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav
og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Dag 1:

Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi kører mod Paris.

 

Dag 2:

Ankomst til Hotel Median Paris Congress. Hotellet er beliggende i et område, hvorfra det er nemt at tage Metroen rundt til de forskellige seværdigheder. Men bussen bruges som primær transportmiddel.

 

Dag 3:

En dag i Disney. Ønsker foreningen at optræde inde i parken skal vi have jer godkendt. Proceduren står vi for. Hertil skal vi bruge forskelligt materiale, gerne en CD/DVD, hvor man ser jer spille. Når I er godkendt får vi den endelige dato. Af den grund kan programmet ende ud med, at vi må ændre lidt på dagene. Dagen i Disney starter med afgang kl. 07.30, retur til hotellet sidst på aftenen. Dagen indebærer en koncert samt resten af dagen som gæst i Disney samt vi inkluderer en frokostkupon til jer.

 

Dag 4:

Tid til sightseeing i Paris. I dag kommer vi rundt til mange af byens seværdigheder. Dagens højdepunkter vil sikkert være at se Eiffeltårnets storhed og en sejltur på Seinen. Herudover ser vi Opera området og Notre Dame. Vi har en dansktalende guide på Panorama City rundturen. Før aftensmaden tager vi en på cruise en times tid på Seinen, hvor vi ser Paris i den begyndende skumring.

 

Dag 5:

Efter morgenmaden begiver vi os til et af de smukkeste steder i Paris området ved Sacré Coure, som betyder, Det Hellige Hjerte, den hvide katedral, som er placeret på toppen af det lille bjerg Montmartre. Herefter fortsætter vi til dagens koncertsted, hvorefter der er mulighed for at slentre en tur ned af Champs Elysees. Om eftermiddagen, afholder vi rejsens sidste koncert.

 

Dag 6:

Efter morgenmaden pakkes bussen. Der er mulighed for at tage Metroen ind til byen og gøre de sidste indkøb før hjemrejsen begynder senere i dag. Herefter køres der tilbage til Danmark.

 

Dag 7:

Ankomst til Danmark.

 

 

Pris per person oktober
12. oktober 2019 - 18. oktober 2019
4.650,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040