VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 7 DAGE
PRIS 10.895,00 kr.

Skotland rundrejse 
13. – 19. maj 2020

Tilmelding til rejsen: Læserklubberne ved Herning Folkeblad og Midtjyllands Avis

Tag med Læserklubberne og OurWorld A/S på denne fantastiske rundrejse i Skotland, hvor vi får et indblik i byernes charme, skotternes kultur og historie og store naturoplevelser.

Mange tænker Edinburgh Tattoo og whisky, når de tænker på Skotland. Naturligvis skal vi besøge landets smukke og charmerende by, Edinburgh, men også på rundtur i højlandet, hvor Loch Ness uhyret måske bor. Vi skal besøge også den fascinerende halvø, Isle of Skye, samt smage på whisky og sejle på en af de kendte lochs (søer).

 

 

Prisoversigt:

Pris per person i delt dobbeltværelse                     DKK.  10.895,-

Pris per person i enkeltværelse                                DKK.  12.995,-

Afbestillingsforsikring (per person)                          6% af prisen     

Rejseforsikring (Gouda superdækning)                   DKK.  335,-      

 

Rejsens pris inkluderer:

•Flybilletter som beskrevet

•Overnatninger på nævnte hoteller

•Transport som beskrevet.

•Morgenmad i Edinburgh

•Halvpension (morgenmad- og aftensmad) på rundrejsen

•Dansk talende rejseleder på hele rejsen.

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

•Drikkevarer og måltider, der ikke er nævnt herover.

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

April: Afrejsemøde
Alle deltagere inviteres til et afrejsemøde, hvor vi gennemgår praktiske detaljer om rejsen.

 

13. maj: Billund – Edinburgh
Vi mødes i Billund lufthavn, hvorfra vi flyver kl. 06.00 via Amsterdam til Edinburgh, hvor vi ankommer lokaltid kl. 08.25.

Når vi har fået udleveret vores bagage, så skal vi på en lille bustur. Vi starter med at køre lidt syd for Edinburgh til Rosslyn Chapel, der er kendt fra Dan Browns roman ”Da Vinci mysteriet”. Det er en smuk gammel kirke bygget i sandsten, med fine mosaik vinduer. Her får vi mulighed for at se stedet selv og høre spændende fortællinger.

Derefter kører vi ind til Edinburgh og får en lille panoramatur i bussen, inden vi ankommer til vores hotel.

 

14. maj: Edinburgh
Efter morgenmaden er det tid til sightseeing i Edinburgh, hvor turen passende kan starte på toppen ved Edinburgh Castle, som har en god udsigt over byen. Vi besøger slottet, inden vi bevæger os ned ad The Royal Mile, som er den gamle kongevej, der går fra slottet til Holyrood Palace, Dronning Elizabeths residens. Vejen ned gennem Castlehill er omgivet af små brostensbelagte gader, som indbyder til at gå på opdagelse.

På vejen mod Holyrood passeres St. Giles Cathedral, som vi naturligvis også skal nyde. Vi kører derefter til Parlamentsbygningen, som vi besøger inden vi tager til Holyrood Palace og Park. Her er der mulighed for en rundtur i de kongelige gemakker (mod entre) eller en spadseretur i det store parkområde. Fra Holyrood Palace er der kun en kort gåtur op til Calton Hill, hvorfra vi får en flot udsigt over Edinburgh fra en anden vinkel, inden vi bevæger os ned mod bymidten og nyder resten af dagen på egen hånd.

 

15. maj: Edinburgh – Inverness
Vi forlader Edinburgh efter morgenmaden og kører nordpå, hvor vi bevæger os op i højlandet. Udover at nyde den barske og smukke natur, skal vi bl.a. besøge Blair Atholl Whisky Distillery. Vi får en rundvisning og skal naturligvis have en smagsprøve af deres Single Malt Whisky.
Vi fortsætter til den hyggelige by, Newtonmore. Her skal vi opleve Highland Folk museum - stedet kan sammenlignes med Hjerl Hede. Her er opført over 30 bygninger som vi kan opleve hvordan livet var i højlandet fra 1700 til 1900.

Lidt længere nordpå ligger Leault Farm, som vi også skal aflægge et besøg og se, hvordan de opdrætter hyrdehunde. De demonstrerer hundenes kunnen, hvilket er meget fascinerende. 

Vi afslutter dagen i Inverness. Byen er centrum i det nordlige Skotland og her finder vi også floden Ness der har udløb i Loch Ness. Vi tager os tid til at se nærmere på byen til fods.

 

16. maj: Inverness – Fort William
Vi kører mod syd langs Loch Ness, som er Skotlands næststørste og mest berømte sø. Om vi ser ”Nessie” er nok tvivlsomt, men vi vil nyde den smukke køretur langs søen.

Vi stopper ved Urquhart Castle. Borgen var tidligere vigtig for at styre handlen mellem nord og syd i Skotland.

Når vi kommer til bunden af Loch Ness, stopper vi i den hyggelige by Fort Augustus. Her kan vi både nyde byen og dens smukke natur. Det er også her vi har afslutningen på Caledonian Canal. Kanalen forbinder Loch Ness og Loch Oich.

Vi afslutter dagen i Fort William, hvor vores hotel for de næste par nætter er. Fort William er smukt beliggende ved foden af Ben Nevis, der er Storbritanniens højeste bjerg.

 

17. maj: Isle of Skye
Dagens første stop er i Mallaig, herfra sejler vi over til byen Armadale, som er beliggende på Isle of Skye, der både er kendt for storslåede natur og rige dyreliv.

Udover at opleve den barske og smukke natur, vil vi bruge noget tid i den lille by Portree. Byen er bygget rundt om den naturlige havn og er et godt stop til at nyde frokosten.

På tilbagevejen kører vi over Bridge of Lochlash og laver et kort stop ved det smukt beliggende, Eilean Donan Castle, for at nyde udsigten over vandet.

 

18. maj: Fort William – Stirling
Fra Fort William kører vi sydpå og passerer Loch Linnhe, og vi kører videre igennem Glencoe, hvor vi endnu engang vil blive betaget af den flotte skotske natur. Det er forståeligt, at store film som f.eks. Bravehart og Harry Potter, er optaget i dette område.

Fremme ved Skotlands største sø, Loch Lomond, vil vi gøre stop og tage på et lille cruise, hvor vi kan nyde naturen og udsigten over vandet, bjergene og The Trossaachs National Park, der omkranser søen.

Der er mange gode små og store vandreruter i området, så hvis tiden tillader det, vil vi bruge lidt tid på en af disse dejlige ruter.

Dagen slutter ved vores sidste hotel i Sterling området.

 

19. maj: Stirling – og hjemrejse til Billund
Efter en tidlig morgenmad forlader vi vores hotel. Vi skal nå at have de sidste indtryk med, inden turen går hjemad igen.

Vi besøger Stirling Castle, som er et imponerende middelalderslot, der engang var residens for de skotske konger.

Slottet er en stor seværdighed med en flot udsigt over Stirling og til William Wallaces Monument, der ligger på den anden side byen.

Midt på eftermiddagen bliver vi sat af i Edinburgh Lufthavn. Det er afgang kl. 17.25.

Efter et flyskifte i Amsterdam, ankommer vi til Billund kl. 22.45.

 

Rejsebetingelser

 

Prisændringer
Rejsebureauet kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. Rejsebureauet kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
Rejsebureauet anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager Rejsebureauet etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (18 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. Rejsebureauet er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil Rejsebureauet gerne forespørge om dette.

 

Bonusprogrammer
Evt. manglende point er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til Rejsebureauet.

Rejsebureauet formidler flybilletterne, men evt. kompensation pga. forsinkelse/aflysning er en sag mellem flyselskab og deltageren.

 

Pris per person i delt dobbeltværelse
13. maj 2020 - 19. maj 2020
10.895,00 kr.

Pris per person i enkeltværelse
13. maj 2020 - 19. maj 2020
12.995,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040