VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 15 DAGE
PRIS 22.995,00 kr.

DET VESTLIGE USA 5. – 19. september 2020

Guds eget land eller mulighedernes land - kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser uanset om man er førstegangsrejsende eller ej.

USA rummer alt fra pulserende storbyer til fjerntliggende kvægfarme, fra ørken til sumpområder, fra vilde bjørne til Walt Disney og fra Las Vegas til nogle af verdens smukkeste og mest enestående nationalparker såsom Joshua Tree National Park, Zion og Grand Canyon.

Drømmerejsen går til USA!

 

Rejsen laves i samarbejde med Bornholms Tidende
Tilmelding til rejsen skal foregå til OurWorld A/S på telefon 97 42 50 40

 

Prisoversigt

Pris per person i delt dobbeltværelse                                                 DKK.      22.995,-

Pris per person i enkeltværelse                                                            DKK.      29.750,-                

Sygeafbestillingsforsikring:                                                                    6% af rejsens pris

Rejseforsikring (Gouda superdækning)                                               Kontakt os venligst

 

Rejsens pris inkluderer:

•Fly: Rønne – Las Vegas/San Francisco - Rønne

•Dansk rejseleder/chauffør fra København til San Francisco

•Overnatninger på turistklasse hoteller/moteller

•Morgenmad dagligt

•Entre til Nationalparker

•Entre til Statsparker

•Lufthavnsskatter, -afgifter og brændstoftillæg

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

•Drikkevarer og måltider, der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

•Drikkepenge i forbindelse med måltider

•Personlige forsikringer

•Valgfrie udflugter

•Indrejsetilladelse til USA for danske statsborgere USD 14,-

 

Artikel om 8 personers rejse

Lille gruppe store oplevelser
Normalt tilbyder rejseselskaber oversøiske rejser til større grupper på 20 – 40 personer. Men der er et alternativ.
Rejsebureauet OurWorld A/S har gennem flere år haft succes med rejser til USA, Canada og Island, hvor der kun er plads til 8 deltagere.
Ideen er, at man tager det bedste fra den traditionelle grupperejse og tilføjer masser af fleksibilitet, impulsivitet og nærvær.

På tur i minibus
Udrejsen foregår som med andre oversøiske rejser med fly, men når man kommer frem til destinationen, står der ikke en stor bus med chauffør parat. I stedet skal rejselederen, der er chauffør på turen, hente den minibus med plads til 12 personer, der er reserveret.
Når formaliteterne omkring lejen er overstået, pakkes bilen og eventyret starter.
Som hovedregel tilbringes den første nat i den by, man ankommer til, da rejselederen skal være 100% frisk til de kommende dages spændende oplevelser.

Hovedruten og overnatningerne er bestilt, men resten er fleksibelt.
Naturligvis udnyttes den store erfaring rejsebureauet har med at tilrettelægge rejser, så man er sikker på at opleve de ting, der er ”et must” på turene. Men herudover er mulighederne åbne.
På en 8 personers rejse i foråret 2017 ønskede deltagerne fx at vandre rigtig meget, så når man kom til en seværdighed blev skoene snøret, og man vandrede ud i naturen og fik anderledes oplevelser.
I et andet tilfælde ønskede deltagerne at opleve både solopgang og solnedgang ved Grand Canyon, hvilket så også blev arrangeret.

Seværdigheder skal naturligvis besøges
Turen er tilrettelagt, så man kommer forbi de seværdigheder, der skal besøges. Men hvor der med store grupper for det meste er et forholdsvis stramt program, kan man med 8 personers gruppen være ret fleksibel med fordelingen af tiden og rute.
Hvis gruppen ønsker at køre af sted tidligt om morgenen, gør man det, og man behøver ikke være fremme ved næste hotel/motel til et bestemt tidspunkt.
Hvis der undervejs pludselig opstår mulighed for at opleve noget specielt og ikke planlagt, gør man det.
På en tilsvarende rejse i 2018 til Canada fik gruppen set 8 bjørne.
I et andet tilfælde havde en af deltagerne læst en artikel om en by i Utah med danske udvandrere, og da gruppen så tilfældigvis kørte forbi byen, blev man enige om at besøge byen. Det blev til et spændende besøg hos en af byens beboerne, som inviterede på både mad og drikke. Et møde med ”det autentiske USA”.
I et tredje tilfælde ville gruppen gerne besøge en vingård, hvilket så også lykkedes – endda med vinsmagning.

Frokost i det grønne
I rejsens pris er inkluderet overnatninger på hoteller/moteller og morgenmad. Hotellerne/motellerne ligger ikke altid i bycentrum, men ofte lidt mere naturskønt.
Ofte indtages morgenmaden på hotellet/motellet, men alternativt finder rejselederen en restaurant, hvor man får lokal morgenmad.
Frokosten indtages for det meste i det grønne, idet deltagerne ved turens start indskyder et mindre beløb i en fælles kasse, hvorefter turen lægges forbi et indkøbscenter, hvor deltagerne køber ind til frokosten. Det kan være salat, sandwich eller andre gode frokostting. Når man så er ved at være sulten, finder gruppen et passende sted at spise – gerne uden for de normale turiststeder.
Aftensmaden kan indtages på lokale restauranter, eller der købes en pizza eller der steges en bøf på det hotel/motel, man bor på.

Erfaringer med 8 personers rejser
Rejserne er anderledes, idet man er en lille gruppe, der skal kunne blive enige om, hvad man gerne vil. Man er i forholdsvis tæt kontakt med hinanden, og skal være parat til at give og modtage.
Bussen, man kører i, er en 12 personers minibus uden toilet. Der er altså mindre plads end i en 45 personers bus. Men fordelen med minibussen er, at den kan komme frem stort set over alt – også steder, hvor de store busser ikke kan og må køre. Det giver mulighed for at se og opleve steder, man normalt ikke kommer.

Erfaringerne fra de rejser, der har været gennemført med kun otte deltagere er særdeles gode. Indtil nu har vi ikke oplevet problemer, og deltagere i disse rejser har udtrykt stor tilfredshed med rejseformen.

 

På rejserne kører vi normalt i Ford Transit eller Chevrolet Express. I videoen herunder er der en præsentation af en Ford Transit, bemærk venligst. Vognen har 12 sæder, men vi rejser med 8 gæster + rejseleder. Det giver os 3 ledige sæder og dermed mere plads til alle.

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Før du læser rejsebeskrivelsen!

•På rejser til USA og Canada rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at lave det noget anderledes.
•Gruppens størrelse vil maksimalt være 8 personer + den danske rejseleder, som også vil være gruppens chauffør.
•Når gruppen er så lille, betyder det naturligvis, at rejselederen har bedre tid til at sørge for, at alle har det godt og får en masse informationer. Men det betyder også, at deltagerne bør møde op med det gode humør, så alle får en sjov og god rejse.
•Vi har vognen til rådighed hele vejen, så nedenstående er, hvad vi garanterer, I ser på rejsen, men herudover kommer der mange andre steder, hvor der er en stor grad af frihed til at tage på ekstra opdagelser. Rejselederen er der 100% for dig og dine rejsefæller.
•Af hensyn til pladsen i vognen, skal vi bede deltagerne medbringe en ”blød” kuffert/taske. Foruden en lille rygsæk eller lignende som håndbagage.
•På rejsen er der inkluderet morgenmad, men ikke nødvendigvis på hoteller/moteller. Det er ofte hyggeligere at finde en ”Diner” på vejen, så vi spiser sammen med de lokale.
•Frokosten vil vi spise på lokale cafeteriaer, eller købe ind til en madpakke, som vi nyder et naturskønt sted.
•Aftensmaden kan indtages på egen hånd eller følg rejselederen til et fornuftigt spisested.
•Dette er ikke en luksusrejse, men det er en rejse, hvor du og dine rejsefæller får nogle oplevelser, som ikke findes andre steder.
VIGTIGT: Rejsen er ikke velegnet til dårlig gående og kørestolsbrugere. Hvis du er dårlig gående og vælger at tage med, så skal du være forberedt på at du nogle gange ikke kan deltage i gruppens gåture, men er nødt til at vente ved vognen.
•Hver deltager skal håndtere egen bagage, der er ikke bagageservice på overnatningsstederne.

 

5. september: Rønne – København
Vi flyver til København, her mødes vi med rejselederen og har en overnatning, så vi er klar til afgang i morgen tidlig.

 

6. september: København – Las Vegas
Vi forlader København kl. 09.25, efter et flyskifte i Amsterdam ankommer vi til Las Vegas kl. 14.15.

Efter ankomsten får vi udleveret vognen vi skal bruge på rejsen i USA. Vores hotel er beliggende cirka 10 minutter fra lufthavnen.

En times tid efter alle har fået udleveret værelserne mødes vi og går en tur i denne anderledes by. Las Vegas forvandles til et orgie af lys og lyde når mørket falder på. Byens hovedgade ”The Strip” er stedet, hvor det sker. Her findes gigantiske kasinoer med underholdning døgnet rundt. Selv om man ikke er til spil, er det nemt at få tiden til at gå.
Overnatning: Luxor

 

7. september: Las Vegas og omegn
Efter morgenmaden kører vi til Hoover Dam, denne imponerende dæmning er beliggende tæt på Las Vegas, vi giver os god tid til at gå en tur over dæmningen og nyde naturen.

Vi laver naturligvis også et stop i den hyggelige by Boulder City.

Tilbage i Las Vegas skal vi opleve den gamle bydel ved Fremont Street, gaden er i dag overdækket og byder på konstant underholdning af forskellig karakter og kvalitet, men underholdende er det.

Hvis der er stemning for det, skaffer vi billetter til et Las Vegas show denne aften. Under alle omstændigheder skal vi ud og opleve nogle af byens imponerende hoteller, der alle har et tema, f.eks. The Venetian, hvor vi kan sejle i gondol, indendørs og udendørs!

 

8. september: Las Vegas – Kanab
Vi forlader Las Vegas og staten Nevada, dagens mål er Kanab i staten Utah, og dagen byder på store naturoplevelser før vi er fremme i Kanab.

Efter cirka en times kørsel er vi fremme ved Valley of Fire State Park, her skal vi bl.a. opleve ældgamle malerier, som den oprindelige befolkning har malet på klipperne.

Fremme i byen Springdale parkerer vi vognen og kører med parkens ”hop på og af” busser.

I Zion National Park kører vi nede i kløften og kigger op på bjergene. Dagens højdepunkt bliver sikkert rundturen i Zion National Park, som rummer mange sære geografiske fænomener med flotte religiøse navne.

Herefter følger vi vej State Highway 9. Det er muligvis en af rejsens smukkeste og mest forunderlige veje. Vi kommer gennem tunneller uden lys og over bjergpas. Naturligvis laver vi flere stop, så vi kan nyde den smukke natur.
Overnatning: Aiken’s Lodge

 

9. september: Bryce Canyon National Park
Vi kører nordpå og bruger dagen i Bryce Canyon National Park. Hvis vejret er med os tager vi madpakker med til en frokost picnic.

En løbende diskussion er hvorvidt Bryce Canyon eller Grand Canyon er smukkest. Vi får nu mulighed for at danne vores egen mening.

Hen på eftermiddagen er vi tilbage i Kanab

 

10. september: Kanab – Grand Canyon
På vej mod Grand Canyon kommer vi forbi Page, her går vi en tur ud til Horseshoe Bend, hvor vi skal opleve hvordan Colorado floden former sig som en hestesko.

Først på eftermiddagen er vi fremme ved det imponerende og gigantiske Grand Canyon, der er gennemskåret af Colorado River. Vi bor ved Nationalparken, så vi nemt kan komme rundt i parken. I aften skal vi nyde solnedgangen over Grand Canyon og mon ikke rejselederen byder på et glas champagne.
Overnatning: Yavapai Lodge

 

 

 

 

11. september: Grand Canyon                        
Vi starter dagen med at nyde solopgangen over Grand Canyon, herefter har vi hele dagen til at nyde denne imponerende nationalpark. Området byder på mange smukke udsigtssteder. Vi giver os god tid til at se og opleve alle stederne. Vi skal også vandre langs kanten og køre med bus helt ud til Hermits Rest. Hvis vi er heldige, kan vi se den sjældne californiske kondor.

 

12. september: Grand Canyon – Blythe
I dag skal vi bl.a. køre på den legendariske Route 66, vi kommer gennem jernbanebyen Kingman og fortsætter mod Lake Havasu.

Her skal vi se byens hovedattraktion - London Bridge.         

I 1968 købte Robert P. McCulloch broen i London, fik den skilt ad og transporteret til Lake Havasu, hvor broen står den dag i dag.

Vi afslutter dagen i Californien, i den lille by Blythe.
Overnatning: Super 8 by Wyndham Blythe

 

13. September: Blythe – Los Angeles
Efter morgenmaden forlader vi Blythe området og kører via Joshua Tree National Park, som rummer de berømte Joshua træer.

Vi giver os god tid til at opleve parken, før vi fortsætter til Los Angeles hvor vi har 2 overnatninger.

 

14. september: Los Angeles   
Los Angeles er mere et område end en by. I alt er der 88 byer, alle i forskellige størrelser og tilsammen bliver de til Los Angeles eller ”The Big Orange”, som er byens kælenavn. Vi vil starte dagens rundtur, hvor det hele begyndte for 220 år siden med 44 indbyggere i ”El Pueblo de Los Angeles”. Vi bevæger os rundt i byen og besøger flere af byens seværdigheder. Fremme i Hollywood skal vi naturligvis se ”Walk of Fame”. Af andre stop i dag er Beverly Hills og Rodeo Drive.

Vi afslutter dagen ved Santa Monica Pier, her vil vi nyde solen gå ned ved Stillehavskysten.

 

15. september: Los Angeles – Morro Bay
På vej ud af Los Angeles følger vi kystvejen forbi Malibu videre til Santa Barbara.

Vi besøger “dronningen” af de 21 missionsstationer, som spanierne lod bygge i slutningen af 1700-tallet. Formålet for missionærerne var at omvende indianerne til kristendommen. Det lykkedes ikke. Men de smukke missionsstationer med deres karakteristiske brede tårne og røde tegltage findes stadig.

Byen er præget af lave bygninger i spansk stil - og der er gode spadseremuligheder i centrum. Vi vil opleve retsbygningen, opført i maurisk arkitektur og med forbløffende dekorationer.

Vort næste mål er San Joaquin Valley og Solvang, som er mere “dansk” end Ebeltoft og Ribe tilsammen! Vi vandrer forbi Rundetårn og Den Lille Havfrue - og kan jo evt. spise pølser og æbleskiver til frokost!
Overnatning: Harbor House Inn Morro Bay

 

16. september: Morro Bay – San Francisco
Vi kører langs Stillehavet mod San Francico. Vi laver flere stop så vi kan nyde udsigten, hvis vi er heldige kan vi se hvaler fra kysten.

På vores køretur kommer vi gennem de kendte kystbyer Carmel-by-the-Sea og Monterey, begge steder stopper vi og ser nærmere på byerne.

Før vi kommer til hotellet, kører vi en tur over den berømte Golden Gate Bridge, herfra kan vi nyde synet af San Francisco fra oven.

 

17. september: San Francisco
Vi har hele dagen til at opleve San Francisco. Vi skal bl.a. prøve en af byens kendte sporvogne og opleve byens livlige kajområde ved Fisherman´s Wharf og Pier 39. Her vil vi hilse på de berømte søløver. Andre steder vi skal opleve er byens smukke renæssance-rådhus og det gamle hippie-kvarter Haight-Asbury.

 

18. september: Hjemrejsen starter
Formiddagen er fri til egne oplevelser, rejselederen står naturligvis til rådighed og går gerne i spidsen for nye oplevelser.

Der er mulighed for at trave i byens centrum eller opleve et af de herlige markeder. Måske lokker en tur til den berygtede fængsels-ø Alcatraz, som i dag er under beskyttelse af US National Park Service.

Ved frokosttid kører vi mod lufthavnen, så vi er klar til afrejse kl. 16.30.

 

19. september: Rønne
Efter flyskifte i Amsterdam og København er vi tilbage på Bornholm.

 

Rejsebetingelser

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan  rejsedeltageren frit afbestille rejsen.
OurWorld forbeholder sig ret til at kurssikre relevante valutaer når der er sikret afrejse, herefter kan evt. kursfald ikke udløse lavere pris.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.
Rejsedeltagerens ændring. Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.
Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

Afbestillingsforsikring
Our World A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.
Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager.
OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted.
Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (8 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation.
Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

Bonusprogrammer.
Dette er en sag mellem rejsedeltager og bonusprogramudbyderen.

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen, der straks vil forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.
Evt. godtgørelse pga. flyforsinkelse jf. 

 

Hvis dit fly bliver forsinket

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.
Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa.

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

•To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500
•Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500
•Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.
Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

Din ret til kompensation

Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: 

•Flyvninger på 1.500 km. eller kortere                                                             250 EUR
•Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500                                                           400 EUR
•Flyvninger over 3.500 km. uden for EU                                                           600 EUR

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.
Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

 

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

 

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

Pris per person i delt dobbeltværelse
5. september 2020 - 19. september 2020
22.995,00 kr.

Pris per person i enkeltværelse
5. september 2020 - 19. september 2020
29.750,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040