♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 8 DAGE
PRIS 0,00 kr.
Bestilling Kontakt os

Gardasøen, Italien

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Gardasøen er kendt af mange danskere, her er mulighed for sol og skønt vejr. Grundet afkølingen fra søen er temperaturen ikke for voldsom. Garda er paradiset for dig, som kan lige vindsurfing, bjergklatring, vandring mm. mulighederne for at se og opleve sjove ting rundt om hele søen er ubegrænsede. Oplagte udflugtsmål er dejlige Verona med den kendte balkon, hvor Romeo og Julie længtes efter hinanden.

Romantiske Venedig eller den betagende Ledro-sø passer udmærket til endagsudflugter for dig, som vil have udvide din horisont. Et besøg i Gardaland er meget populært både blandt børn og voksne. Det er Canevaworld Resort med Movieland, Aqua Paradis også, her kan vi tilbringe dagen mellem forskellige vandrutchebaner og vandshows.

Her er et væld af sightseeing og kulturelle oplevelser.

Derfor vil vi gerne at vi får en dialog omkring hvad der passer jeres forening.

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

Kontakt os for pris.

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 5 nætter i flere sengs værelser for unge

✅ 5 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ 5 x morgenmad

✅ Dagsudflugt til Verona med operabilletter

✅ 3 koncert spilletilladelser

✅ Baseret på rejse i juli og oktober måned

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:

Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på.

 

Dag 2:

Velkommen til den populære Gardasøen. Efter ankomsten udleveres nøglerne til værelserne. Bemærk, at værelserne er klar fra kl. 14.00.

  

Dag 3:

Vi kører til den hyggelige by Sirmione, byen er beliggende på en tange der strækker sig ud i søen. Her er blandt andet mulighed for en sejltur på søen, eller hvad med et besøg i Grev Catullos grotter. Vi besøger også byen Garda, hvor der er mulighed for at give en koncert.

 

Dag 4:

Tæt på Gardasøen finder vi Verona, en skøn by at tilbringe dagen i. Denne aften venter der en stor musisk oplevelse, i Arena De Verona opføres hver sommer opera. Det er et ”must”, selv for ikke opera interesserede er det en stor oplevelse. Pladserne er ikke nummererede.

 

Dag 5:

Hvis I er mange unge i foreningen, kan en dag i Gardaland anbefales, her er mulighed for en sjov dag for barnlige sjæle. Hvis I er ældre, så kan et besøg på en vingård anbefales, f.eks. i Valpolicella distriktet, kendt for Amarone vinene.

 

Dag 6:

En dag til bare at slappe af og nyde den Italienske stemning ved Gardasøen. Vi kan foreslå en udflugt til Malcescine. Den skønne by for foden af det 2218 meter høje Monte Baldo er så absolut et besøg værd - ikke blot fordi det er herfra, man tager kabellifterne op til toppen. Små, brostensbelagte gader med gode restauranter, det gamle slot Castello Scaligero og den hyggelige havn er rigeligt til at få en eftermiddag til at gå. Derfor er byen blandt de mest besøgte ved Gardasøen.

 

Dag 7:

Værelserne forlades og bussen pakkes hvorefter hjemrejsen begynder.

 

Dag 8:

Ankomst til Danmark.

Pris per person 8 dage
7. oktober 2024 - 14. oktober 2024
0,00 kr.
Kontakt os for bestilling

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040