VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Kenya 19. - 31. August 2023

 

Tilmelding til rejsen: OurWorld A/S telefon 97 42 50 40 eller info@ourworld.dk

 

Prisoversigt

Pris per person i dobbeltværelse                                                 DKK.  52.995,-

Pris per person i enkeltværelser                                                  DKK.  63.995,-

 

Før du læser rejsebeskrivelsen!

✅ På safarirejser til Kenya arrangeres der oftest med transport over længere afstande i mindre busser. Det harmonerer ikke særlig godt med Kenyas afstande og forholdsvis ringe vejnet. Vi har på denne rejse valgt at lave det noget anderledes.

✅ Gruppens størrelse vil maksimalt være 11 personer + den danske rejseleder.

✅ I Nairobi området, hvor vejnettet er ok kører vi i mindre busser.

✅ Vi flyver med Safarilink ud til safaridestinationerne, hvilket betyder kortere transporttid samt vi er ikke trætte af at sidde mange timer i bus. Bonus er at vi ser dele af Kenya fra luften.

✅ På safariturene køres der med 6 personers Landcruisers, hvor alle har ”vinduesplads”, altså der findes ikke noget midtersæde i de 3 sædderækker. De giver det bedste udsyn til dyrene.

✅ Kenyas vilde dyr er for mange en drøm, der bliver til virkelighed. Oftest er Kenya samtidig en destination, man kun tager til en gang, så rejsen skal være perfekt første gang.
Rejseleder Mads Krøyer, som er kenyansk gift, har rejst meget i Kenya. Han har sammensat programmet med hans erfaring med safariture, kultur og strandoplevelser. Har du spørgsmål til rejsen, er du meget velkommen til at ringe til Mads på 25485115 og drøfte rejsen.

✅ Når gruppen er så lille, betyder det naturligvis, at rejselederen har bedre tid til at sørge for, at alle har det godt og får en masse informationer. Det betyder også, at deltagerne bør møde op med det gode humør, så alle får en sjov og god rejse.

✅ Af hensyn til bagagepladsen på Safarilinks fly, skal vi bede deltagerne rejse med en ”blød” kuffert/taske, som maksimalt må veje 15 kg. Foruden en lille rygsæk som håndbagage.

✅ På rejsen er der inkluderet morgenmad. På safaridelen er der fuldpension. Der er indikeret hver dag, hvilke måltider er inklusive.

✅ Aftensmaden i Nairobi indtages oftest på hotellet, da færdsel på egen hånd i Nairobi ikke er tilrådeligt.

✅ Dette er en kombinationsrundrejse, med storbyoplevelser, kultur, historie, strand og ikke mindst safarioplevelser. Der er lagt stor vægt på de rigtige oplevelser de rigtige steder.

✅ Safaridelen er speciel, da vi bor i ”Conservancy”-områder. Disse områder har begrænset adgang for turister, så vi ser ikke ret mange andre de dage vi er der. Conservancy-områderne er et direkte samarbejde med de lokale, således at overskuddet går direkte til de lokale og deres arbejde med at sikre fredelige områder for de vilde dyr. Faktisk stik imod Nationalparkerne, som i vid udstrækning er målet for masseturisme.

✅ Rejsen er skruet sådan sammen, så du og dine rejsefæller får de bedste oplevelser, som kun er de få forundt.

✅ VIGTIGT: Rejsen er ikke velegnet til dårlig gående og kørestolsbrugere. Hvis du er dårlig gående og vælger at tage med, så skal du være forberedt på at der er udflugter, du ikke kan deltage i.

✅ Hver deltager skal kunne håndtere egen bagage. Der er bagageservice på nogle af overnatningsstederne.

✅ VACCINATION: Vaccinationskrav på https://www.sikkerrejse.dk/vaccinationer/kenya-nairobi/

✅ MALARIA: Vi anbefaler at tage malariatabletter på denne tur. Konsulter egen læge i forhold til din situation forud for tilmelding til rejsen.

✅ Meget vigtigt: Mads Krøyer kan naturligvis blive syg, sker dette indsætter OurWorld A/S en anden kompetent rejseleder. Dette giver ikke ret til kompensation eller annullering af rejsen.

 

Klik her for at se program for rejsen

Klik her for at læse Rejsebetingelserne

 

Se kort over rejsen, og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

 

M = Betalt Morgenmad

F = Betalt Frokost

A = Betalt Aftensmad

Program for rejsen

19. august 2023: Afrejse mod Nairobi

Der flyves fra Danmark om eftermiddagen mod Nairobi i Kenya med et flyskift undervejs.

Der flyves med rutefly af høj standard, hvor måltider og drikkevarer er inkluderet.

 

20. august 2023: Nairobi (M)

Vi lægger ud med et besøg på et ”børnehjem” for giraffer og elefanter, Sheldrick Wildlife Trust. Her skal vi opleve hvordan dyrebørn opfostres, hvis de er blevet alene. På den måde lærer vi mennesker meget mere om disse fantastisk dyr.  

Efter at have spist frokost kører vi lidt uden for Nairobi til Fairview Coffee farm, hvor vi hører nærmere omkring dyrkning af kaffe til det eksporteres ud af landet.

Undervejs på dagen passeres flere prominente bygninger i Nairobi, og vi får et godt indblik i det kontrollerede kaos, som byen er med biler, lastvognstrafik, tuk-tuks og ikke mindst motorcykler der kendetegner Kenyas storbyer.

Fairview Coffee, https://www.fairviewestate.co.ke

Giraf og Elefant center, https://www.sheldrickwildlifetrust.org/faqs#visiting

 

21. august 2023: Udflugt til Hells Gate Nationalpark og Lake Naivasha (M)

Dagen byder på udflugt til Hells Gate National Park og Lake Naivasha. Køreturen gennem en del af Rift Valley giver et flot indtryk af de store kontraster Kenya har at byde på. Fremme i Hells Gate NP skal vi af sted på en cykeltur ud blandt gazeller, hyæner, zebaraer mm.

Efter at have spist frokost (egen regning) skal vi nyde sejlturen på Lake Naivasha, hvor vi har gode chancer for at se og høre flodheste samt nyde de lyserøde flamingoer. Vi slutter dagen tilbage i Nairobi fyldt med indtryk.

 

Lyserøde Flamingoer

 

22. august 2023 Nairobi – Amboseli (M, F, A)

Efter en tidlig morgenmad kører vi til Wilson lufthavn i Nairobi for flyve til Amboseli Nationalparks landingsbane. Her afhentes vi af Porini Amboseli Camps erfarne chaufførguider, som tager os med til campen. Her er det tid til frokost.

Herefter byder eftermiddagen på en eskorteret bush walk med masaikrigere til den lokale landsby, hvor vi får et indblik i deres fascinerende kultur. Herefter skal vi på game drive i det vildtrige Selenkay Conservancy.

Selenkay ligger nord for Amboseli National Park og deler det samme økosystem som Amboseli. Her er der meget gode chancer for at se elefanter og gode chancer for at se løver, leoparder, giraffer, bavianer og mange flere.

Conservancy området er eksklusivt for gæster som bor her. Det vil sige alle andre besøgende til Amboseli NP ikke har lov at færdes her. Ligeledes må vores chauffører køre ”off road”, hvis vi ser dyr væk fra vejen. Det tillades ikke i nationalparkerne.

Undervejs på vores game drive stopper vi for en ”sundowner”, inden vi kører tilbage mod campen for middag.

Overnatning på Porini Amboseli Camp med fuldpension inkl. vand, sodavand, husets vine og sundowners. 

Fly - Wilson / Selenkay  07:30 / 08:10

 

Porini Amboseli Camp  - Video:

 

23. august 2023  Amboseli (M, F, A)

Efter tidlig morgenmad drager vi på en heldagssafari i Amboseli National Park, som er berømt for den smukke udsigt til Kilimanjaro og de mange elefanter, hvoraf adskillige er store flotte eksemplarer med ualmindeligt store stødtænder.

Elefanterne vandrer dagligt fra de omkringliggende træklædte områder og ind på Amboselis flade slette for at drikke og bade i de ferske sumpe, og hvor de blander sig med parkens øvrige klassiske storvildt som f.eks. flodheste, bøfler, gnuer, zebraer, gazeller og giraffer.

Den plettede hyæne er parkens mest talrige rovdyr, men her findes også et par løveflokke og enkelte leoparder og geparder. Fuglelivet er imponerende og her er set mere end 400 arter, hvoraf den utroligt smukke krontrane er en af det mest karakteristiske for området.

Vi indtager picnic frokost i Amboseli National Park.

Sent på eftermiddagen vender vi tilbage til Selenkay Conservancy, hvor aftenen byder på sundowner på et observationsdæk med udsigt til et vandhul, hvor elefanter og andre dyr ofte kommer for at drikke.

 

24. august 2023 Amboseli – Nairobi – Masai Mara (M,F, A)

For de morgenfrisk kan vi nå et kort gamedrive inden morgenmaden. Herefter kører vi tilbage til den lokale flyveplads, hvorfra vi flyver tilbage til Wilson lufthavn i Nairobi. Herfra fortsættes med fly til den lokale landingsbane i Masai Mara reservatet.

Ved ankomsten til Masai Mara afhentes vi af Porinis dygtige og erfarne chaufførguider, som tager jer med på game drive på vej mod jeres camp, Porini Bush Camp.

Modtagelse og frokost på campen, inden vi tager på eftermiddags game drive i Ol Kinyei & Naboisho Conservancy, der især er kendt for sine mange store kattedyr. Her stopper vi ved en udsigtspost for en sundowner. Ved mørkets frembrud har vi et ”aften-game-drive” tilbage til campen, hvor vi har mulighed for at opleve nogle af de nataktive dyr.

Overnatning på Porini Bush Camp med fuldpension inkl. vand, sodavand, husets vine og sundowners.

Porini Bush Camp hjemmeside: https://www.porini.com/kenya/porini-camps/porini-bush-camp/ 

Fly 1 - Selenkay / Wilson  08:30 / 09:10.

Fly 2 - Wilson / Mara  10:00 / 11:00

 

Hunløve med Unger

 

25. august 2023 Heldagssafari Masai Mara (M,F, A)    

Vi vågner til lyden af den afrikanske bush og har en tidlig morgenmad på campen.

Dagen byder på en helddagssafari i Masai Mara reservatet, der også er kendetegnet som "Rovdyrenes paradis" - måske er det i dag vi krydser de sidste dyr af på Big Five-listen såvel som ser mange af Kenyas spændende fugle.

Undervejs på dagen indtager vi en picnic-frokost. I kører retur mod campen sent på eftermiddagen.

 

26. august 2023 Heldagssafari Ol Kinyei og Naboisho (M, F, A)

Efter en tidlig "morgen-te" i teltet skal vi på tidligt game drive i Ol Kinyei & Naboisho Conservancy.

Vi vender tilbage til campen i tid til en dejlig morgenmad. Efter morgenmaden tager i på en morgen bush walk eskorteret af masaikrigere. Herefter er der frokost i campen og derefter yderligere et game drive med sundowners.

Aftenen bruges i campen for at nyde roen og lydene på den kenyanske slette. Der er mange oplevelser at fordøje, inden vi skifter safaritøjet ud med badetøjet i morgen.

 

Helddags safari

 

27. august 2023  Masai Mara – Watamu (M)

De morgenfriske kan lige nå et sidste game drive inden morgenmaden. Vi kører herefter tilbage til landingsbanen og flyver via Wilson Airport i Nairobi til Malindi på Kenyas østkyst.

På vej mod Watamu, tager vi en lille rundtur i Malinidi og får et indtryk af Vasco da Gama og portugisernes indflydelse her.

Fremme i Watamu tjekker vi ind på vores 5-stjernede hotel Medina Palms, som er vores luksuriøse base de sidste dage i Kenya.

Link til Medina Palms hjemmeside: https://www.medinapalms.com/

Fly 1 - Mara / Wilson  11:00 / 12:20.

Fly 2 - Wilson / Malindi  13:50 / 16:00

 

28. august 2023 (M)

Efter at have skyllet safaristøvet af, er det tid til en afslapningsdag på Medina Palms. Nyd de fantastiske pools, book en spa behandling eller nyd en lokal øl – eller 2 i strandbaren.

Medina Palms er en oase og det perfekte sted til en rolig dag.

 

29. august 2023 Watamu Marine Nationalpark (M, F)

I dag skal vi på sejltur ud til Watamu Marine National Park. Vi går såmænd bare ned på stranden og finder vores båd. Sejlturen byder forhåbentlig på selskab af delfiner, inden vi kommer ud til en atol, hvor vi (vejrafhængig) går en tur. Vi møder muligvis blæksprutter helt tæt på såvel som farvestrålende søstjerner.

Der vil også være mulighed for at snorkle fra båden, for de som har lyst til det. Her er smukke koraller og er vi heldige møder vi også en af de sjældne havskildpadder. Hele Marine Park er beskyttet af UNESCO.

Tilbage på hotellet efter en dag på havet, så frister sikkert både strandbar og buffet til aftensmad.

 

30. august 2023 Gede-ruinerne og besøg på lokal sisalfarm (M)

Vi kører efter morgenmaden mod Gedi ruinerne. Et spændende historisk sted, som stammer tilbage fra Swahilifolket, som boede på østkysten for mange hundrede år siden. Vi skal på en guidet rundvisning, for at lære om datidens rigdom og traditioner.

Vi finder en lokal restaurant og spiser frokost inden vi fortsætter til en sisalfarm. Sisal er en af Kenyas store og for nogen overraskende eksportsuccesser.

 

31. august 2023 Hjemrejse mod Danmark (M)

 

 

Rejsebetingelser

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 14 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

OurWorld forbeholder sig ret til at kurssikre relevante valutaer når der er sikret afrejse, herefter kan evt. kursfald ikke udløse lavere pris.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
OurWorld A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager

OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted.

Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (20). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation.

Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

 

Bonusprogrammer
Dette er en sag mellem deltager og flyselskab

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

 

 

Hvis dit fly bliver forsinket

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.

Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa.

 

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

 

To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500
Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500
Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500
 

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.

Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

 

Din ret til kompensation
Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: 

 

Flyvninger på 1.500 km. eller kortere                            250 EURO
Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500                          400 EURO
Flyvninger over 3.500 km. uden for EU                         600 EURO

 

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.

Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

 

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende.

Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

 

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

 

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

 

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040