VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Sankt Petersborg og Moskva 12. - 18. september 2019

Sørens Rejser i samarbejde med OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Sankt Petersborg og Moskva.

 

Der findes nemlig et fænomen, der er helt specielt for Skt. Petersborg Broklapperne, der som kæmpebjørne rejser sig på bagbenene og åbner for, at byen har forbindelse til den store vide verden. Byen er kendt for sine utallige broer.
Både Sankt Petersborg & Moskva er et møde mellem nyt og gammelt. Deres kulturelle rigdomme består af, alt fra farvestrålende babushka dukker, de gamle velholdte katedraler, Med et hav af guldbelagte løgkupler, Samt de prangende gamle kirker og majestætiske statsbygninger.

 

Prisoversigt

Pris per person i delt dobbeltværelse                           DKK.    11.995,-

Pris per person i enkeltværelse                                      DKK.    13.695,-

 

Rejsens pris inkluderer:

•Bus til København 6.august, besøg på visumkontoret
•Bus fra udvalgte byer til/fra Billund lufthavn
•Fly: Billund - Riga - Sankt Petersborg // Moskva - Riga – Billund
•Transport fra lufthavn til hotel i Sankt Petersborg
•3 overnatninger i Sankt Petersborg
•Entré og rundvisning i Vinterpaladset
•Entré og rundvisning i Sommerpaladset, Peterhof
•Udflugter og sightseeing i Sankt Petersborg
•Togbillet til hurtigtoget Sapsan - mellem Sankt Petersborg og Moskva
•Transport fra togstation til hotel i Moskva
•3 overnatninger i Moskva
•Udflugter og sightseeing i Moskva
•Flod cruise i Moskva
•6 x morgenmad
•6 x aftensmad på hotellerne, buffet
•Transport fra hotel til lufthavn i Moskva
•Dansk talende rejseleder på hele rejsen
•Lokale guider på udflugter
•Tid til fotostop og at handle lidt i et par russiske butikker undervejs
•Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 23. oktober 2018

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

•Visum fra kr. 490,- med forbehold for ændring
•Hjemsendelse af pas fra visumkontoret med anbefalet post
•Drikkepenge forvent venligst kr. 20,- per dag
•Metro er egenbetaling, beregn kr. 35,- 40 -, per udflugt/per person, vi tager på denne måde
•Drikkevarer

 

Vigtigt at vide:

•Frokoster: vi holder pauser passende steder, som rejselederen kender fra tidligere besøg, her spiser vi frokosten sammen

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Inkluderede måltider M: Morgenmad, F: Frokost, A:  Aftensmad

 

6. august: Visum

Vi kører med bus til København. Vi skal til det Russiske visumkontor. Man skal møde personligt op, idet der skal afleveres et fingeraftryk samtidig med de nødvendige dokumenter afleveres.

Herefter behandles visumansøgningen.

Helle Krogh Dahl fra OurWorld tager med bussen til København og er med som ”hjælpende ånd” på visumkontoret.

 

12.september: Billund - Sankt Petersborg   A

Vi flyver fra Billund kl. 08.55 efter et flyskifte i Riga, videre til Sankt Petersborg, vi lander kl. 13.55.

Derefter kører vi direkte til Hotel Oktyabrskaya, hvor vi skal overnatte.

Hotellet er centralt beliggende 10 minutters gang fra Nevsky Prospekt, hvilket er navnet på hovedgaden i St. Petersburg i Rusland. Hovedgaden er 25 meter bred, 4 km. lang og anlagt i år 1710 af Peter den Store. Nevsky Prospekt er en af Ruslands mest kendte gader, hvor man blandt andet finder fremragende arkitektur og spændende indkøbsmuligheder. Hvis tiden tillader det, vil rejselederen tilbyde en aften gåtur på hovedgaden, og viser jer et spændende område i byen.

Vi spiser aftensmaden på vort hotel.

Indkvartering: Hotel Oktyabrskaya  3 nætter

 

13.september: Sankt Petersborg   M,A

Efter morgenmaden starter vi på dagens udflugt i bus. Hovedgaden Nevsky Prospekt skal naturligvis opleves. Senere krydser vi broen til øen Vasilievsky, der er den største ø i byen og hvor mange russiske bryllupper finder sted.

Her skal vi også stifte bekendtskab med Ruslands drabelige maritime historie. Vi fortsætter til Peter and Paul Cathedral, hvor de Russiske Zar ligger begravet.

Den første var Peter den store og den sidste var Zar Nicolas den 2. Katedralen er byens højeste bygning, når spiret medregnes.

Vi besøger også Peter & Poul fortet. Fortet blev bygget af Peter den Store i år 1703, som beskyttelse mod den svenske flåde. Senere blev det brugt som fængsel for vigtige politiske fanger. I dag er det nænsomt restaureret og er et museum. Vores næste stop er ved bronzestatuen af Peter den store – byens grundlægger. Herefter fortsætter vi til St. Isaacs katedral, der er verdens fjerdestørste, men Ruslands største. Det imponerende bygningsværk er over 100 meter høj og tog 40 år at færdiggøre.

Dagens sidste stop er ved det berømte og smukke Vinterpalads. Vi skal på et par timers rundvisning i det imponerende palads fyldt med guldornamenter og rokoko.

Efter rundvisningen kører vi tilbage til vort hotel, hvor vi spiser vores aftensmad. Hvis der er stemning for det, tager vi med metroen ind til et område i byen i aftenlyset.

 

14.september: Sankt Petersborg   M,A        

Peterhof er en mindre by i udkanten af Sankt Petersborg. Byen er domineret af Romanov Familiens sommer palads. Sommerpaladset blev bygget i al sin overdådighed og pragt, med kun et formål for øje – at underholde og imponere tusindvis af gæster.

Huset Romanov var Ruslands sidste Zar og familien herskede i mere end 300 år.

Romanoverne var oprindelig en bojarslægt (adelsslægt) fra Moskva.

Blandt familiens mest kendte medlemmer tæller Peter 1. af Rusland, der grundlagde det moderne Rusland og forvandlede landet til en europæisk stormagt, samt Katharina 2. af Rusland, begge med tilnavnet den store.

Under rundvisningen, får vi øresnegle på så vi kan høre lokalguiden fortælle om den kæmpe kulturelle rigdom, der er overalt.

Bagefter skal vi udforske området, der byder på kunstneriske haver, en overflod af skulpturer fontæner, små havepavilloner og bænke, så der er plads til at hvile sig. Der findes boder i området, hvor vi kan købe lidt at drikke og en lille snack.

Vi har omkring 3 timer på Sommerpaladset hvor vi kan nyde rundvisningen, parken samt tilkøbe en frokost, som er muligt UDEN for parken.

Midt på eftermiddagen kører vi tilbage på hotellet. Hvis der er stemning for det, kan vi gå en lille tur i vort nærområde eller gå til det lokale supermarked for at handle lidt godt til togrejsen mod Moskva i morgen.

Vi spiser aftensmaden på vort hotel.

For de friske tilbyder rejselederen en aften gåtur, hvor vi tager en af de interessante metroer ind til et område, som rejselederen vil fortælle mere om.

 

15.september: Sankt Petersborg – Moskva   M,A

Efter morgenmaden går vi de 5 minutter over til stationen med vore kufferter, hvorefter der er afgang med tog til Moskva, selve togturen tager ca. 4½ time.

Fremme i Moskva kører vi til Hotel Delta Izmailovo, der er vores hotel under opholdet i Moskva.

Der vil være god tid til at blive installeret på værelserne, før rejselederen inviterer på en gåtur i hotellets nærområde.

Vi spiser aftensmaden på hotellet.

Også her bor vi tæt på nogle metrostationer, hvis der er stemning for det tager vi ind og kigger lidt på Moskva by night.

Indkvartering: Delta Izmailovo 3 nætter

 

16.september: Moskva   M,A

Vi bruger dagen på sightseeing i Moskva. Byen har været landets politiske, kulturelle, finansielle, uddannelsesmæssige og transportmæssige centrum i mere end 850 år.

Ingen rejse til Moskva uden et besøg på Den Røde Plads. Gennem tiden har de siddende herskere/regeringer brugt pladsen til magtdemonstrationer af stor kaliber.

Idag er det turisterne, der dominerer stedet. Vi bevæger os rundt i byen med bus og ser flere af byens talrige seværdigheder, herunder St. Basil katedralen, Lenins Mausoleum og det frygtede KGB’s hovedkvarter – udefra.

Vi skal også aflægge et visit på Novodevichy kirkegården, hvor Boris Jeltsin har et stort gravmæle. Kirkegården er præget af overdådige statuer af kendte personer som bl.a. Stalins kone, Mayakovsky, Gogol, Eisenstein, Khrusjtjov og Jeltsin.

Graven med kampvognen er Semen Afonins, og den kan man også se på samme kirkegård.

Dagen slutter med et flodkrydstogt på Moskvafloden, hvor vi også passerer mange seværdigheder på ”vandsiden”, som vores guide kan fortælle små historier om.

Der er mulighed for at købe sig både varme og kolde drikkevarer samt lidt sødt ombord på båden.

Vi sejler omkring halvanden time, før vi kører tilbage til hotellet og nyder aftensmaden.

 

17.september: Moskva   M,A

”Kreml”, den befæstet bydel i Moskva er ofte synonym for den russiske regering. Den ældste kerne af bygningerne er fra 1400-tallet.

Formiddagen bruges på, at se nærmere på bygningerne og høre historierne.

Ved 13-tiden kan man vælge imellem at følge bussen tilbage til hotellet eller interesserede kan også vælge, at tage med vores danske rejseleder med ud på endnu en udflugt.

Vi tager også denne gang med offentlige transportmidler, hvor hver deltager betaler for sin egen billet.

Efter en begivenhedsrig dag inde i det centrale Moskva, mødes vi igen og spiser middag sammen på hotellet.

 

18.september: Moskva – Billund   M

Efter morgenmad og udtjek fra hotellet, får vi bagagen opbevaret og tager med rejselederen på sightseeing på gåben eller med offentlige transportmidler, hver deltager betaler selv for egen billet.

Eller du kan bruge dagen ved hotellet, hvor der mulighed for at købe lokale varer i små butikker eller gå en tur over til det lille marked der ligger få hundrede meter fra hotellet. Der er også en del små restauranter i nærområdet samt et stort supermarked, hvis du vil handle lidt. 

Grunden til der er fem høje hoteller, en park med klostre, kirke samt tsarpalæer, restauranter, små lokale købmandsbutikker hvor du knapt kan klemme dig ind, men de har stort set alt der samt souvenir markedet  Vernisazh, så er det fordi denne ”by” er bygget op til OL deltagerne og gæster i 1980, derfor er det helt samfund, for sig selv.

Først på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen, hvorfra vi flyver kl. 15.25, har et flyskifte i Riga, vi lander i Billund kl. 19.05. Herfra med bus tilbage.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040