VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Island med sin magiske natur

 

Når man som rejsende står og skuer ud over den golde og uendelige lavaslette, er man vidne til en natur, der på en og samme måde er barsk men også fascinerende, levende og nærværende.

I århundrede har Islændinge levet side om side med aktive vulkaner, en boblende termisk undergrund med Atlanterhavets rasen i deres baghave.

Men Island er også et land bygget på fortællinger om vikingerne og alfer der bor i klipperne, til det moderne samfund landet er i dag – bygget på respekt for historien og traditioner. Her kan man nyde Den Hemmelige Lagunes varme termiske vand, restauranter med nytænkning af den islandske madkunst og et vejrlig der fordrer en varm påklædning.

 

Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til Island

 

Status den 24. februar, rejsen er garanteret afgang, der er 4 pladser tilbage på rejsen.

 

Prisoversigt

Pris per person i dobbeltværelse                                                 DKK.  11.995,-

Pris per person i enkeltværelser                                                  DKK.  15.780,-

 

Afbestillingsforsikring (per person)                                             6% af prisen     

Rejseforsikring (Gouda superdækning)                                      DKK.       420,-

 

Hvad er inkluderet i rejsens pris?

Prisen inkluderer:

✅ Fly: København – Keflavik – København

✅ Overnatninger som beskrevet i programmet

✅ Morgenmad dagligt

✅ Oplevelser, Den Gyldne Cirkel

✅ Entré og håndklæder til den Hemmelige Lagune                        

✅ Sightseeing i Reykjavik

✅ Oplevelser, på Vestmannaeyjar

✅ Jökulsárlón, Glacier Lagoon

✅ Gletsjertunge, Skógafoss og Seljalandsfoss

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 8. juni 2021

 

Klik her for info om rejsen

Klik her for at se program for rejsen

Klik her for at læse Rejsebetingelserne

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

Prisen inkluderer ikke:

❌ Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

❌ Personlige forsikringer

 

 

 

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Før du læser rejsebeskrivelsen!

✔️ Rejsen er lidt anderledes end den typiske Island rejse. Her kører vi i en 17 personers bus og din danske rejseleder er også chauffør.

✔️ Dermed er der ”tid til” impulsive stop eller kunne dvæle længere tid ved de store oplevelser Island kan byde på.

✔️ Som en ekstra luksus til dig som gæst, har vi maksimalt plads til 13 personer + rejselederen.

 

 

Program for rejsen

Dag 1:  Afrejse til Island

Vi mødes med rejselederen og flyver fra Københavns Lufthavn kl. 14.10 med ankomst lokal tid kl. 15.25 til Islands lufthavn Keflavik.

Efter ankomsten får vi udleveret vores bus, herefter kører vi langs kysten via Grindavik til byen Hella.

Før vi når til byen Hella har vi oplevet broen over kontinentalpladerne og vores første termiske område.

 

Dag 2:  Vestmannaøerne

Efter morgenmaden kører vi mod Vestmanna øerne, men før vi sejler over til hovedøen, skal vi bl.a. opleve Seljalands vandfaldet. Her kan du gå bagom vandfaldet, sådan du står mellem klippen og vandfaldet, hvilket er en meget anderledes og betagende oplevelse.

Vi skal opleve den største af de i alt 14 øer, der udgør Vestmannaøerne, nemlig øen Heimaey.

Måske man kan huske det voldsomme vulkanudbrud, der næsten lagde øen øde i 1973. Vulkanen Eldfell er stadig så varm, at man kan bage brød på dens sider – tankevækkende.

Vi skal rundt til øens mange seværdigheder. Vi starter med at køre op på fjeldet, hvorfra vi har den smukkeste udsigt udover det meste af øen og til mange af de omkringliggende øer og klipper.

 

Reykjavik

 

Vi skal høre om øernes spændende historie med bl.a. overfald af sørøvere, der kom så langt væk fra som Algeriet.

Vi skal også opleve museet Eldheimar. Et noget anderledes museum, idet museet er bygget omkring et hus, der blev dækket af lava i 1973. En stor lokal indsats har gjort, at huset er gravet fri af lavaen og på skærme, kan vi se, hvordan vulkanudbruddet raserede øen.

Herefter returnerer vi til Island med færgen og kører til vores hotel ved Vik.

 

Dag 3:  Jökulsarlon

Rejsen fortsætter til Jökulsárlón Glacier Lagoon. Her er der mulighed for at gå en tur langs lagunen fyldt med turkisblå isskulpturer. Sammen igen går vi ombord i et amfibie køretøj.

Den næste halve time sejler vi rundt blandt disse naturskabte isskulpturer, der er knækket af Europas største gletsjer Vatnajökull.  Med lidt heldige kan vi se sæler, der dovent betragter os fra et lille isbjerg.

Herefter kører vi mod Reykjavik, Vores første stop er ved en gletsjer tunge, der skærer sig ned gennem fjeldet og her kan vi komme helt tæt på.

Vi skal også opleve det imponerende vandfald Skogafoss, hvor der vil være mulighed for at følge en sti til toppen af vandfaldet.

Som vi fortsætter, skal der holdes øje med højre side af vejen.  For med lidt held vil vi kunne se vulkanen Hekla - muligvis den mest kendte af alle de islandske vulkaner.

Vi bor tre nætter i Reykjavik.

 

Dag 4:  Reykjavik

Dagen starter stille og roligt, vi både kører og går rundt i det centrale Reykjavik

Vi skal bl.a. opleve Hallgrimskirken, udnævnt som en af verdens 50 smukkeste bygningsværker.

Vi skal naturligvis se kirken inde- og udefra.

Derefter skal vi besøg Harpa, som er Reykjaviks imponerende opera- og koncerthus, som huser Islands symfoniorkester og den islandske opera.

Vi kommer ind i Reykjaviks gamle bymidte med de farverige små huse.

Vi bruger bussen så vi kommer også ud i udkanten af Reykjavik by, hvor der er smukke udsigtspunkter og mulighed for at se den traditionelle islandske hest i deres naturlige miljø.

Midt på eftermiddagen er der af sat tid, så du kan opleve/shoppe på egen hånd i Reykjavik.

 

Den hemmelige Lagune

 

Dag 5: Den Gyldne Cirkel & Den hemmelige Lagune

Efter morgenmaden forlader vi hotellet. Dagens udflugtsmål er den gyldne cirkel.

Første stop er ved Thingvellir sletten, stedet hvor de første islændinge mødtes for at skabe deres parlament.

Næste stop på turen er ved gejseren Strokkur, der med få minutters mellemrum sender kogende vand og damp op i 30 meters højde. Det bobler og koger overalt i dette termiske område, hvilket er ret fascinerende.

Videre til det imponerende Gullfoss vandfald. I dens vandtåge ses ofte en regnbue. Her vil være god tid til at nyde synet og området.

Vi fortsætter til ”Den hemmelige lagune”. Her kan vi bade og nyde det termiske varme vand. Husk venligst badetøj - håndklæder er bestilt.

Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

 

Dag 6: Reykjavik - Keflavik

Det er tid til at sige farvel til Island for denne gang. Da vi flyver ganske tidligt, tilbyder hotellet et let morgenmåltid, der er stillet frem.

Vi flyver fra Keflavik kl. 11.00 med ankomst til København kl. 16.10 lokal tid.

 

 

Rejsebetingelser

Prisændringer
Rejsebureauet kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. Rejsebureauet kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10%. Såfremt dette sker, kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
Rejsebureauet anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager Rejsebureauet etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (18 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. Rejsebureauet er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil Rejsebureauet gerne forespørge om dette.

 

Bonusprogrammer
Evt. manglende point er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til Rejsebureauet.

Rejsebureauet formidler flybilletterne, men evt. kompensation pga. forsinkelse/aflysning er en sag mellem flyselskab og deltageren.

 

 

Hvis dit fly bliver forsinket

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.

Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa.

 

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

• To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500

• Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500

• Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500

 

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.

Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

 

Din ret til kompensation
Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: 

• Flyvninger på 1.500 km. eller kortere                                                 250 EUR

• Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500                                               400 EUR

• Flyvninger over 3.500 km. uden for EU                                               600 EUR

 

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.

Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

 

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

 

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

 

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

 

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

 

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

Hvad er inkluderet i prisen?

 

 

Prisen inkluderer:

✅ Fly: København – Keflavik – København

✅ Overnatninger som beskrevet i programmet

✅ Morgenmad dagligt

✅ Oplevelser, Den Gyldne Cirkel

✅ Entré og håndklæder til den Hemmelige Lagune                        

✅ Sightseeing i Reykjavik

✅ Oplevelser, på Vestmannaeyjar

✅ Jökulsárlón, Glacier Lagoon

✅ Gletsjertunge, Skógafoss og Seljalandsfoss

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 8. juni 2021

Prisen inkluderer ikke:

❌ Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

❌ Personlige forsikringer

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040