VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Klubnordjyske Island og Vestmannaøerne 3. - 9. sep 2019

KlubNordjyske i samarbejde med OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island.

 

Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over en lava slette der forsvinder ud i horisonten.

I århundrede har Islændinge levet side om side med aktive vulkaner, en boblende undergrund og med Atlanterhavets rasen i deres baghave. Det er også nemt er det at blive betaget af Den Hemmelige Lagunes varme termiske vand ude under åben himmel med store træer og heste der græsser som din nærmeste nabo.

Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturen…

 

Prisoversigt:

Pris per person i dobbeltværelse                DKK.  15.995,-

Pris per person i enkeltværelse                   DKK.  19.175,-

Afbestillingsforsikring (per person)             6% af prisen     

Rejseforsikring (Gouda superdækning)      DKK.       212,-

 

Rejsens pris inkluderer:

•Fly: Aalborg – via København – Keflavik tur/retur
•Overnatninger som beskrevet
•Bemærk, værelserne på Hotel Cabin er cirka 10 kvm.
•Morgenmad dagligt
•Oplevelser, Miðlína og Seljalandsfoss
•Entre og kørsel/sejlads Jökulsarlon Glacier Lagoon
•Oplevelser på Vestmannaeyjar
•Sightseeing i Reykjavik
•Oplevelse og kørsel i specialbygget bus “Into the Glacier”
•Oplevelse, Den Gyldne Cirkel
•Entre og håndklæder til den Hemmelige Lagune                         
•Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg pr. 30. oktober 2018.

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

•Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen
•Personlige forsikringer

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Før afrejsen:

Før afgangen fra Danmark mødes vi i august og gennemgår rejsen. Samtidig vil der være mulighed for at hilse på dine rejsefæller.

 

3.september: Ankomst & Reykjavik

I god tid før afgang mødes vi i Aalborg lufthavn med vores rejseleder og medrejsende.
Vi flyver fra Aalborg kl. 07.00, og efter et flyskifte i København, lander vi kl. 09.45 i Islands lufthavn Keflavik.

Vi kører gennem den barske Islandske natur og termiske undergrund, for området vi kører i er dækket af størknet lava. Vores første stop er ved
”Miðlína”, her kan vi stå med den ene fod på den Amerikanske kontinentalplade og den anden fod på den Euroasiatiske kontinentalplade.
Vi forsætter mod øst, er vi lidt heldige kan vi se vulkanen Hekla på venstre side af bussen, der nok er den mest kendte af alle de islandske vulkaner.

Inden vi ankommer til vores første overnatningssted, stopper vi ved vandfaldet Seljalandsfoss. Her kan man gå bagom, således at man står mellem klippevæggen og det brusende vand. En sjov og noget anderledes oplevelse.

Lidt senere ankommer vi til den lille by Vik, hvor vi skal tilbringe den først nat på Island.
Efter at have fået vores værelser, er der tid til en gåtur ved stranden med det sorte sand. Sandet er farvet fra vulkanudbrud fra områdets vulkaner.

Overnatning: Kria Hotel i Vik, 1 nat

 

4.september: Jökulsarlon – Vestmannaøerne

Vi kører til Jökulsárlón Glacier Lagoon. Her vil der være mulighed for, at gå en dejlig tur langs lagunen, der er fyldt med turkisblå isskulpturer. Sammen igen går vi ombord på et amfibie køretøj og den næste halve time, sejler vi rundt mellem disse isskulpturer, der er knækket af Europas største gletsjer Vatnajökull.  Er vi lidt heldige kan vi se sæler, der dovent betragter os fra et lille isbjerg.

Efter denne specielle oplevelse, kører vi tilbage, forbi Vik, og fortsætter over til færgelejet Landeyjahöfn, hvorfra vi tager en tidlig aftenfærge til Vestmanna og indlogerer os på det hyggelige familiehotel midt i byen.

Vi bor på den største af de i alt 14 øer, der udgør Vestmannaøerne – nemlig øen Heimaey.

Overnatning: Hotel Vestmannaeyjar 1 nat

 

5. september: Vestmannaøerne - Reykjavik

Efter morgenmaden drager vi på rundtur på Heimaey øen, som mange sikkert kan huske for det voldsomme vulkanudbrud, der næsten lagde øen øde i 1973. Vulkanen Eldfell er stadig varm og der kan bages brød på siderne af denne vulkan – tankevækkende…

I byen ser vi meget tydeligt, hvor skillelinjen gik til og vi skal også høre om øernes spændende historie med overfald af sørøvere, der kom så langt fra som Algeriet. Dagens rundtur bringer os også til fjeldet, hvor vi skal nyde synet af de mange fugle, er vi heldige kan vi se de sørgmodig udseende søpapegøjer. De plejer at bringe smilet frem.

Midt på eftermiddagen skal vi med færgen tilbage til ”fastlandet”, herefter kører vi til Reykjavik og bliver indkvarteret på Hotel Cabin.

Overnatning: Hotel Cabin 4 nætter

 

6. september: Sightseeing i Reykjavik

Vi bruger denne dag på sightseeing i Reykjavik, vi oplever bl.a. Hallgrimskirken, der er af flere udnævnt som en af verdens 50 smukkeste bygningsværker. Vi skal naturligvis se den både indefra og udefra. Der er ligeledes besøg ved Harpa, det flotte opera- og koncerthus, som huser Islands symfoniorkester og den islandske opera.

Vi kommer ind i Reykjaviks gamle bymidte med huse i alle farver. Undervejs krydrer rejselederen med sagaer og gode historier. Forsæt selv på opdagelse i byen eller shopping, eller tag med tilbage til hotellet for et hvil, for måske skal der være energi til en lille aften gåtur. Rejselederen viser gerne vej og kommer også med forslag, hvis man gerne vil gå selv.

 

7. september: Into the Glacier & Hvalfjödur

Tæt på den lille by Husafell, er et af Islands nyeste attraktioner, vi skal køre på Langjökull gletcheren i en specialbygget bus og efterfølgende opleve en gletsjer indefra. Vi går ind i den menneskeskabte tunnel og befinder os nu inde i Europas næststørste gletsjer. Herinde kan vi nyde denne unikke oplevelse, medens vi hører om projektet og gletsjer historie.

Vi vil anbefale, at du ser denne hjemmeside. Her er en meget flot video som viser mere om oplevelse: https://intotheglacier.is/
Hvis den ikke åbner, så skriv følgende i google: into the glacier iceland.

På vej tilbage til Reykjavik stopper vi ved Hvalfjödur (hvalfjorden), som har fået navnet på grund af den store koncentration af hvaler der engang var her.

 

8.september: Den Gyldne Cirkel & Den hemmelige Lagune

Efter morgenmaden forlader vi hotellet. Dagens udflugtsmål er Den Gyldne Cirkel. Første stop er ved Thingvellir sletten, stedet hvor de første Islændinge mødtes for at skabe deres parlament.

Næste stop på turen er ved gejseren Stokkur, der med få minutters mellemrum sender kogende vand og damp op i 30 meters højde. Det bobler og koger overalt i dette termiske område, hvilket er et fascinerende syn.

Videre til Gullfoss, der er et imponerende vandfald. I dens vandtåge kan man ofte se en regnbue spejle sig i. Her vil være god tid til at nyde synet.

Herefter fortsætter vi til ”Den hemmelige lagune”. Her kan vi bade og nyde det termiske varme vand.

Husk venligst badetøj, håndklæder er bestilt.

Vi er hjemme sidst på eftermiddagen.

 

9.september: Hjemrejse til Danmark

Det er tid til at sige farvel til Island for denne gang. Vi spiser tidlig morgenmad og bliver hentet af bussen, som kører os i lufthavnen.

Vi flyver fra Keflavik kl. 10.30. Der er igen flyskifte i København og ankomst i Aalborg kl. 18.15.

 

Rejsebetingelser

 

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.
Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
Our World A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.
Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (20 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

 

Bonusprogrammer
Evt. manglende point er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S. OurWorld A/S formidler flybilletterne, men evt. kompensation pga. forsinkelse/aflysning er en sag mellem flyselskab og deltageren.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040