VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Rom, den evige stad 7. - 11. september 2019

 

Ingen anden by i verden har samme charme som Rom med sine ruiner fra antikken, paladser fra renæssancen, springvand fra barokken og samtidig romerne med deres stilige tøj fra nutiden. Klimaet er mildt og mulighederne er mange hvad enten det skal være kunst, kulinariske specialiteter eller indkøb, vil byen kunne begejstre selv de mest kræsne...

 

Prisoversigt

Pris per person i delt dobbeltværelse                                                 DKK.         7.995,-

Pris i enkeltværelse                                                                         DKK.      10.265,-                

Sygeafbestillingsforsikring (per person):                                             6% af rejsens pris

Rejseforsikring (Gouda superdækning)                                               Kontakt os venligst

 

Rejsens pris inkluderer:

•Bus til/fra danske lufthavne

•Fly: Aarhus – Rom – København

•Inklusiv 20 kg. Bagage per person og 8 kg. håndbagage

•Overnatninger med morgenmad

•Dansk rejseleder i Rom

•Udflugter som beskrevet entre til:

•Vatikanmuseet

•Colosseum

•Morgenmad dagligt

•By skat i Rom

•Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 20. oktober 2018

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

•Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

•Personlige forsikringer

 

Bemærk venligst:

•På denne rejse oplever vi Rom til fods og med metro, derfor er den ikke egnet for gangbesværede

•Der er maksimalt plads til 25 deltagere på rejsen

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Bemærk venligst: Hvis du trykker på tekst med farvet baggrund, åbnes et link til en hjemmeside.

 

7. september: Afrejse

Der er bus fra udvalgte byer til Aarhus lufthavn, herfra flyver vi direkte med SAS til Rom kl. 14.15. Vi ankommer til Rom kl. 16.50, herefter kører vi direkte til hotellet.

Hotellet er beliggende tæt på Colosseum

 

Overnatning: Roma Resort Colosseum

 

8. september:

Vi starter udforskningen af Rom efter morgenmaden. Store oplevelser venter os, Vi skal opleve Octavias Portico - bygningen er opført af Kejser Augustus. Rom har altid haft et stort udbud af kultur, vi kommer forbi teateret ”Marcellus”. Bygningen er indviet i år 12 f.kr. Da teatret var nyt, kunne det rumme 13.000 tilskuere.

Vi går over Roms ældste bro – Ponte Fabricio, vi har nu krydset floden, Tiberen, og står på øen af samme navn. Vi giver os tid til at nyde denne hyggelige ø, før vi igen går tilbage til ”hovedlandet". Vi skal opleve ”sandhedens mund”, historien går på at man vil miste hånden, hvis man placerer den i den udskårne mund og samtidig fortæller en løgn!.

Kort herfra kommer vi til historiens største fuldførte stadionanlæg – Circus Maximus. Anlægget kunne rumme op til 300.000 tilskuere. Banen var primært en væddeløbsbane, der kunne deltage op til 12 stridsvogne på den 600 meter lange bane. Der er ikke meget tilbage i dag, men vi fornemmer storheden i datidens hippodrom.

Vi fortsætter til Trastevere. Bydelen er et af de mest stemningsfulde i Rom med sine utallige smalle gader, hyggelige pladser og mange kirker. Herefter kan man følge rejselederen tilbage til hotellet, eller se mere af bydelen på egen hånd.

 

 

9. september:

Efter morgenmaden tager vi metroen til Vatikanstaten.

Vatikanmuseet rummer nogle af den vestlige verdens mest betydningsfulde kunstværker fra antikken til vore dage. Omgivelserne er storslåede med højloftede sale og gallerier, der alle er rigt udsmykket med marmor og smukke fresker. Et af de mange højdepunkter er besøget i Pavens private bedekammer Det Sixtinske Kapel hvor den store renæssancekunstner Michelangelo har malet loftfreskerne og den imponerende ”Dommedag”.

Fra Vatikanmuseet fortsættes direkte ind i Peterskirken. I kirkens indre bydes der på imponerende værker af nogle af verdens største kunstnere gennem tiderne. Udenfor på Peterspladsen, kan man se Schweizergarden og Berninis kolonnade og på nærmeste hold kan beundre Michelangelos fantastiske kuppel.

Herefter fortsætter vi til Fontana di Trevi/Trevifontænen. Trevifontænen er den største og mest imponerende af Roms mange barokke fontæner. Den ligger klemt inde i de små gader, men med 25 meter i højden og 19 meter i bredden fylder den alligevel godt op og skaber plads i bybilledet.

Fontænen ligger på det sted, hvor den historiske akvædukt Aqua Virgo havde sit slutpunkt. Akvædukten var en del af vandforsyningen til det antikke Rom, og den målte 22 kilometer i længden.

Kvarteret omkring Trevifontænen atmosfære er med til at gøre monumentet fra årene 1732-1762 endnu mere spændende at se og nyde, og man skal endelig huske at kaste en mønt over skulderen og ned i fontænen - så er man sikret et gensyn med byen.

Herfra er der ikke så langt til Den berømte Spanske Trappe er med sine 138 trin anlagt i 1723-1725. Trappen er tænkt som en adgangsvej fra pladsen Piazza di Spagna til kirkenTrinita dei Monti, men den blev hurtigt et tilløbsstykke for folkeliv. Nu er den da også mest kendt som et af Roms største samlingspunkter for både turister og romere.

Neden for trappen, på Piazza di Spagna, ligger springvandet La Fontana della Barcaccia. Springvandet er opført 1627, og navnet betyder Den Gamle Båds Springvand, hvilket hentyder til springvandets udseende.

Årsagen til springvandet var, da Tiberen gik over dens bredder i 1598. Piazza di Spagna blev oversvømmet, og da vandet trak sig tilbage, efterlod det en båd på pladsen.

Tilbage på hotellet, er der tid til at hvile lidt, før vi mødes til aftensmad.

 

10. september:

Afgang fra hotel til fods til Piazza Venezia. Herfra begynder indtagelsen af Rom ved at bestige Capitol ad Michelangelos berømte trappe – nøjagtig som Karl V gjorde det i 1536. På toppen af højen ligger Roms rådhus og midt på den smukke plads, der ligeledes er Michelangelos værk, står en kopi af den kendte rytterstatue på Marcus Aurelius.

Går man bag om rådhuset, åbner der sig en betagende udsigt over Forum Romanum, som vi slentrer igennem, mens der fortælles hårrejsende historier fra antikkens blodige liv. Herefter fortsætter vi til Colosseum, hvor vi genoplever følelsen af hvad Colosseum engang blev anvendt til: Kampe mellem romerske gladiatorer og kampe med vilde, eksotiske dyr.

 

11. september: Hjemrejsen

Vi flyver fra Rom kl. 13.25 direkte til København med SAS, efter ankomsten kl. 16.00 kører vi med bus hjem til Jylland.

 

Rejsebetingelser

 

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris.
Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker, kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.
Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt. Dog vil vi altid kunne få afgifter relateret til flyene refunderet.

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

Sygeafbestillingsforsikring
Our World A/S anbefaler at man tegner en sygeafbestillingsforsikring.
Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager
OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda Rejseforsikring.

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

Aflysning/ændring   
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (18 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

Bonusprogrammer
Evt. manglende point er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab.

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen der straks vil forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040