VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 7 DAGE
PRIS 10.990,00 kr.

Sankt Petersborg og Moskva

 

”Majestætiske Metropoler”

 

Der findes nemlig et fænomen, der er helt specielt for Skt. Petersborg Broklapperne, der som kæmpebjørne rejser sig på bagbenene og åbner for, at byen har forbindelse til den store vide verden. Byen er kendt for sine utallige broer.

 

Både Sankt Petersborg & Moskva er et møde mellem nyt og gammelt. Deres kulturelle rigdomme består af, alt fra farvestrålende babushka dukker.

 

De gamle velholdte katedraler, med et hav af guldbelagte løgkupler, samt de prangende gamle kirker og majestætiske statsbygninger.

 

COVID-19: Så længe der er rejserestriktioner pga. Covid-19, så kan du annullere rejsen uden varsel. I givet fald skal det ske per mail og vi skal have et kontonummer så vi kan refundere pengene. Et evt. krav om mundbind på fly, krav om covid-19 test og krav om vaccine er ikke omfattet af annulleringsrettigheden.

 

Prisoversigt

Pris per person i delt dobbeltværelse                           DKK.       10.990,-

Pris per person i enkeltværelse                                      DKK.       12.590,-

 

Hvad er inkluderet i rejsens pris?

Prisen inkluderer:

✅ Fly: København - Riga - Sankt Petersborg // Moskva - Riga - København

✅ Transport fra lufthavn til hotel i Sankt Petersborg

✅ 3 overnatninger i Sankt Petersborg

✅ Entré og rundvisning i Vinterpaladset

✅ Entré og rundvisning i Sommerpaladset, Peterhof

✅ Udflugter og sightseeing i Sankt Petersborg

✅ Bus til togstationen

✅ Togbillet til hurtigtoget Sapsan - mellem Sankt Petersborg og Moskva

✅ Transport fra togstation til hotel i Moskva

✅ 3 overnatninger i Moskva

✅ Udflugter og sightseeing i Moskva

✅ Flod cruise i Moskva

✅ 6 x morgenmad

✅ 6 x aftensmad på hotellerne, buffet

✅ Transport fra hotel til lufthavn i Moskva

✅ Dansk talende rejseleder på hele rejsen

✅ Lokal rejseleder på udflugter

✅ Tid til fotostop og at handle lidt i et par russiske butikker undervejs

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg

 

Vigtigt at vide:

• Frokoster: vi holder pauser passende steder, som rejselederen kender fra tidligere besøg, her spiser vi frokosten sammen

• Helle Krogh Dahl, fra OurWorld er russisk visumkyndig, du er ALTID velkommen til at ringe, hvis der skulle være spørgsmål, vi hjælper gerne med informationer omkring visum

• Fly og hotel, der kan forekomme en lille prisjustering, priser og bekræftelser er lidt længere undervejs i denne periode, hvor mange firmaer og hoteller arbejder på formindsket kraft.

 

Klik her for at se program for rejsen

Klik her for at læse Rejsebetingelserne

 

Se kort over rejsen, og galleri herunder.

Prisen inkluderer ikke:

❌ Visum fra kr. 495,- ( forbehold, dette beløb kan visumkontoret ændre )

❌ Hjemsendelse af pas fra visumkontoret med anbefalet post

❌ Drikkepenge forvent venligst kr. 20,- per dag

❌ Metro er egenbetaling, beregn kr. 30 – 40,- per udflugt/per person

❌ Drikkevarer

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Inkluderede måltider M: Morgenmad, F: Frokost, A:  Aftensmad

 

10. maj: København - Sankt Petersborg   A

Vi forventer at flyve fra København om formiddagen, efter et flyskifte i Riga, lander vi i Sankt Petersborg, om eftermiddagen.

Derefter kører vi direkte til Hotel Oktyabrskaya, hvor vi skal overnatte.

Hotellet er centralt beliggende få minutters gang fra Nevsky Prospekt, hvilket er navnet på hovedgaden i St. Petersburg i Rusland. Hovedgaden er 25 meter bred, 4 km. lang og anlagt i år 1710 af Peter den Store. Nevsky Prospekt er en af Ruslands mest kendte gader, hvor man blandt andet finder fremragende arkitektur og spændende indkøbsmuligheder. Hvis tiden tillader det, vil rejselederen tilbyde en aften gåtur på hovedgaden, og viser jer et spændende område i byen.

Vi spiser aftensmaden på vort hotel.

Indkvartering: Hotel Oktyabrskaya 3 nætter

 

11. maj: Sankt Petersborg   M,A

Efter morgenmaden starter vi på dagens udflugt i bus. Hovedgaden Nevsky Prospekt skal naturligvis opleves. Senere krydser vi broen til øen Vasilievsky, der er den største ø i byen og hvor mange russiske bryllupper finder sted. Her skal vi også stifte bekendtskab med Ruslands drabelige maritime historie. Vi fortsætter til Peter and Paul Cathedral, hvor de Russiske Zar ligger begravet.

Peter and Paul Cathedral
Peter and Paul Katedralen

Den første var Peter den store og den sidste var Zar Nicolas den 2. Katedralen er byens højeste bygning, når spiret medregnes.

Vi besøger også Peter & Poul fortet. Fortet blev bygget af Peter den Store i år 1703, som beskyttelse mod den svenske flåde. Senere blev det brugt som fængsel for vigtige politiske fanger. I dag er det nænsomt restaureret og er et museum. Vores næste stop er ved bronzestatuen af Peter den store – byens grundlægger.

Peter & Poul fortet
Peter & Poul fortet

Herefter fortsætter vi til St. Isaacs katedral, der er verdens fjerdestørste, men Ruslands største.

Det imponerende bygningsværk er over 100 meter høj og tog 40 år at færdiggøre.

Dagens sidste stop er ved det berømte og smukke Vinterpalads. Vi skal på et par timers rundvisning i det imponerende palads fyldt med guldornamenter og rokoko. Efterrundvisningen kører vi tilbage til vort hotel, hvor vi spiser vores aftensmad.

Hvis der er stemning for det, tager vi med metroen ind til et område i byen i aftenlyset.

Vinterpaladset, rokoko og guld
Vinterpaladset, rokoko og guld

 

12. maj: Sankt Petersborg   M,A     

Peterhof er en mindre by i udkanten af Sankt Petersborg. Byen er domineret af Romanov Familiens sommer palads. Sommer paladset blev bygget i al sin overdådighed og pragt, med kun et formål for øje – at underholde og imponere tusindvis af gæster.

Huset Romanov var Ruslands sidste Zar og familien herskede i mere end 300 år.

Romanoverne var oprindelig en bojarslægt (adelsslægt) fra Moskva.

Sommerpaladset Peterhof
Sommerpaladset Peterhof

Blandt familiens mest kendte medlemmer tæller Peter 1. af Rusland, der grundlagde det moderne Rusland og forvandlede landet til en europæisk stormagt, samt Katharina 2. af Rusland, begge med tilnavnet den store.

Under rundvisningen, får vi øresnegle på så vi kan høre lokalguiden fortælle om den kæmpe kulturelle rigdom, der er overalt.

Bagefter skal vi udforske området, der byder på kunstneriske haver, en overflod af skulpturer fontæner, små havepavilloner og bænke, så der er plads til at hvile sig. Der findes boder i området, hvor vi kan købe lidt at drikke og en lille snack.

Vi har omkring 3 timer på Sommerpaladset hvor vi kan nyde rundvisningen, parken samt tilkøbe en frokost, som er muligt UDEN for parken.

Havepavillon i parken på sommerpaladset
Havepavillon i parken på sommerpaladset

Midt på eftermiddagen kører vi tilbage på hotellet. Hvis der er stemning for det, kan vi gå en lille tur i vort nærområde eller gå til det lokale supermarked for at handle lidt godt til togrejsen mod Moskva i morgen.

Vi spiser aftensmaden på vort hotel.

For de friske tilbyder rejselederen en aften-gåtur, hvor vi tager en af de interessante metroer ind til et område, som rejselederen vil fortælle mere om.

 

13. maj: Sankt Petersborg – Moskva   M,A

Efter morgenmaden går vi de 5 minutter over til stationen med vore kufferter, hvorefter der er afgang med tog til Moskva, selve togturen tager ca. 4½ time.

Fremme i Moskva kører vi til Hotel Delta Izmailovo, der er vores hotel under opholdet i Moskva.

Der vil være god tid til at blive installeret på værelserne, før rejselederen inviterer på en gåtur i hotellets nærområde.

Vi spiser aftensmaden på hotellet.

Også her bor vi tæt på nogle metrostationer, hvis der er stemning for det tager vi ind og kigger lidt på Moskva by night.

Indkvartering: Delta Izmailovo 3 nætter

 

14. maj: Moskva   M,A

Vi bruger dagen på sightseeing i Moskva. Byen har været landets politiske, kulturelle, finansielle, uddannelsesmæssige og transportmæssige centrum i mere end 850 år.

Ingen rejse til Moskva uden et besøg på Den Røde Plads. Gennem tiden har de siddende herskere/regeringer brugt pladsen til magtdemonstrationer af stor kaliber.

Idag er det turisterne, der dominerer stedet. Vi bevæger os rundt i byen med bus og ser flere af byens talrige seværdigheder, herunder St. Basil katedralen, Lenins Mausoleum og det frygtede KGB’s hovedkvarter – udefra.

Novodevichy kirkegården
Novodevichy kirkegården

Vi skal også aflægge et visit på Novodevichy kirkegården, hvor Boris Jeltsin har et stort gravmæle. Kirkegården er præget af overdådige statuer af kendte personer som bl.a. Stalins kone, Mayakovsky, Gogol, Eisenstein, Khrusjtjov og Jeltsin.

Graven med kampvognen er Semen Afonins, og den kan man også se på samme kirkegård.

Graven Semen Afonins
Graven Semen Afonins

Dagen slutter med et flodkrydstogt på Moskvafloden, hvor vi også passerer mange seværdigheder på ”vandsiden”, som vores guide kan fortælle små historier om.

Der er mulighed for at købe sig både varme og kolde drikkevarer samt lidt sødt ombord på båden.

Vi sejler omkring halvanden time, før vi kører tilbage til hotellet og nyder aftensmaden.

Church of our savior
Church of our savior

 

15. maj: Moskva   M,A

”Kreml”, den befæstet bydel i Moskva er ofte synonym for den russiske regering. Den ældste kerne af bygningerne er fra 1400-tallet. Formiddagen bruges på, at se nærmere på bygningerne og høre historierne.

Ved 13-tiden kan man vælge imellem at følge bussen tilbage til hotellet eller interesserede kan også vælge, at tage med vores danske rejseleder med ud på endnu en udflugt.

Vi tager også denne gang med offentlige transportmidler, hvor hver deltager betaler for sin egen billet.

Efter en begivenhedsrig dag inde i det centrale Moskva, mødes vi igen og spiser middag sammen på hotellet.

Metrostation i Moskva, Komsomolskaya
Metrostation i Moskva, Komsomolskaya

 

16. maj: Moskva – København   M

Efter morgenmad og udtjek fra hotellet, får vi bagagen opbevaret og tager med rejselederen på sightseeing på gåben eller med offentlige transportmidler, hver deltager betaler selv for egen billet.

Eller du kan bruge dagen ved hotellet, hvor der mulighed for at købe lokale varer i små butikker eller gå en tur over til det lille marked der ligger få hundrede meter fra hotellet.

Der er også en del små restauranter i nærområdet samt et stort supermarked, hvis du vil handle lidt.

Marked Vernisazh
Marked Vernisazh

Grunden til der er fem høje hoteller, en park med klostre, kirke samt tsarpalæer, restauranter, små lokale købmandsbutikker hvor du knapt kan klemme dig ind, men DE har stort set alt der samt souvenir markedet  Vernisazh, så er det fordi denne ”by” er bygget op til OL deltagerne og gæster i 1980, derfor er det helt samfund, for sig selv.

Ved middagstid kører vi mod lufthavnen, vi forventer at flyve om eftermiddagen, efter et flyskifte i Riga, lander vi i København først på aftenen.

 

 

Rejsebetingelser for Rusland rejse

Tilmelding til en rejse kan ske enten skriftligt eller mundtligt.

 

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen ska bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker, kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

OurWorld A/S forbeholder sig ret til at kurssikre rejsen, når den er sikret afrejse. Herefter kan evt. ændringer pga. valuta ikke forekomme.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse ikke muligt.

 

Rejsedeltagerens afbestilling
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 40 dage før afrejse medfører, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
OurWorld A/S anbefaler, at man tegner en afbestillingsforsikring. Kontroller venligst din dækning ved IDA forsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse.

Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

Har deltageren ikke modtaget forsikringsbetingelser, skal man kontakte OurWorld A/S.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (20 deltagere). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation.

Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, fx omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser, hoteller og fly er ikke tilladt.

 

Bonusprogrammer
Dette er en sag mellem deltageren og flyselskabet.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejseleder eller operatør straks. Rejselederen/operatøren vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

Evt. godtgørelse pga. flyforsinkelse er en sag mellem flyselskab og deltageren.

 

 

Hvis dit fly bliver forsinket

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.
Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa. 

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

• To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500
• Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500
• Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.
Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

 

Din ret til kompensation
Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om:

• Flyvninger på 1.500 km. eller kortere 250 EUR
• Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500 400 EUR
• Flyvninger over 3.500 km. uden for EU 600 EUR

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.
Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

 

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

 

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

 

Pris per person i delt dobbeltværelse. Afgang Kastrup
10. maj 2022 - 16. maj 2022
10.990,00 kr.

Pris per person i enkeltværelse. Afgang Kastrup
10. maj 2022 - 16. maj 2022
12.590,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040