♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 7 DAGE
PRIS 0,00 kr.
Bestilling Kontakt os

Helsinki & Skt. Petersborg

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Helsinki er Finlands største by og landets hovedstad. Storbyen har de seneste 450 år været påvirket af både øst og vest, og i dag blander spændende ny og gammel arkitektur sig sammen på en harmonisk måde.

På hovedstrøget Esplanaden ligger en masse klassiske palæer, og kunstmuseet Kiasma, som er tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl, er et eksempel på byens moderne kunst.

Efter et besøg her sejler vi til Skt. Petersborg, her må du være 72 timer UDEN at skulle have visum.

Skt. Petersborg er Ruslands stolthed! Byen, der tjente som zarens vinterresidens, er i dag én af de mest besøgte byer i Rusland, og Skt. Petersborg emmer af historie, russisk gæstfrihed og ægte kosmopolitisk charme.

De mange paladser, boulevarder og museer af enestående karakter gør byen til noget særligt, og den er da også som by optaget som UNESCO’s verdenskulturarv. Mest kendt er byen for de hvide nætter, der i juni og juli gør et besøg til noget særligt, når solen nærmest aldrig går ned.

Sankt Petersborg er hjemsted for verdens største museum, Eremitagen, hvis samling rummer utallige værker af verdenskulturhistorisk interesse. En tur til Sankt Petersborg betyder også et møde med de mange smukke zarpaladser; ud over Vinterpaladset er det fx Peterhof og Katarina Slot, der begge er pragtanlæg.

 

Prisoversigt:

Kontakt os venligst for pris, da rejsens pris kan variere alt efter sæson og flypriser.

Rejsen kan foretages fra Billund eller København.

Gruppeprisen er baseret på 30 personer.

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ Fly: Billund – Helsinki – Billund

✅ Transport i Helsinki

✅ Sightseeing i Helsinki

✅ Engelsk talende lokal guide

✅ Spilletilladelse i Helsinki

✅ Færgeoverfart med kahytter, retur

✅ Transport i Skt. Petersborg

✅ Sightseeing i Skt. Petersborg

✅ Dansk talende lokal guide

✅ 2 spilletilladelser i Skt. Petersborg

✅ Morgenmad i Helsinki

✅ Morgenmad og aftensmad i Skt. Petersborg

✅ Morgenmad og aftensmad på færgeoverfarter

✅ Afgift til flyselskaber for musikinstrumenter

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Dag 1:

I mødes i Billund lufthavn kl. 09.30, her tjekker vi ind til den første del af rejsen. I flyver med Finnair kl. 11.50 til Helsinki. Efter ankomsten kl. 14.35, tager I direkte ind til vandrehjemmet i Helsinki.

 

Dag 2:

I starter ved havneområdet, herfra går I til den smukke ortodokse Uspenski Katedral, hvis nabobygning er tegnet af den verdensberømte finske arkitekt Alvar Aalto. Herfra har I cirka 15 minutter til fods igennem bylivet til den smukke hvide domkirke. Domkirken er placeret midt på Senatstorvet – en stor og åben plads.

Det kunne være et udmærket sted til at give en koncert.

I fortsætter med andre af byens seværdigheder før I skal være ved færgen. I bør være klar ved færgen ved kl. 17.00. Der er afgang kl. 19.00 med færgen. I bor i 4 sengs kahytter ombord på færgen.

 

Dag 3:

Kl. 14.30 afhentes I af vores lokale dansk talende guide ved færgen. På busturen til hotellet, vil I få en 3 timers sightseeingtur til flere af byens seværdigheder. Kl. 18.00 ankomst til hotellet og efter alle har fået udleveret værelser er der fælles aftensmad.

 

Dag 4:

Efter morgenmaden er der afgang til den første koncert i Skt. Petersborg. det meste af formiddagen går med dette. Eftermiddagen bruges til sightseeing, vi har guiden til rådighed, det kunne være:
Hovedgaden Nevsky Prospekt skal naturligvis opleves. Senere krydser vi broen til øen Vasilievsky, der er den største ø i byen og hvor mange russiske bryllupper finder sted. Her skal vi også stifte bekendtskab med Ruslands drabelige maritime historie. Vi fortsætter til Katedralen, hvor de Russiske Zar ligger begravet.

Den første var Peter den store og den sidste var Zar Nicolas den 2. Katedralen er byens højeste bygning, når spiret medregnes.
Vi besøger også Peter & Poul fortet. Fortet blev bygget af Peter den Store i år 1703, som beskyttelse mod den svenske flåde. Senere blev det brugt som fængsel for vigtige politiske fanger. I dag er det nænsomt restaureret og er et museum.
Vores næste stop er ved bronze statuen af Peter den store – byens grundlægger. Herefter fortsætter vi til St. Isaacs katedral, der er verdens fjerdestørste, men Ruslands største. Det imponerende bygningsværk er over 100 meter høj og tog 40 år at færdiggøre.
Dagens sidste stop er ved det berømte og smukke Vinterpalads.

 

Dag 5:

Efter morgenmaden er der afgang til den anden koncert i Skt. Petersborg. det meste af formiddagen går med dette. Eftermiddagen bruges til sightseeing, vi har guiden til rådighed, det kunne være: Peterhof er en mindre by i udkanten af Sankt Petersborg. Byen er domineret af Romanov Familiens sommer palads. Sommer paladset blev bygget i al sin overdådighed og pragt, med kun et formål for øje – at underholde og imponere tusindvis af gæster.
Huset Romanov var Ruslands sidste Zar og familien herskede i mere end 300 år. Romanoverne var oprindelig en bojarslægt (adelsslægt) fra Moskva. Blandt familiens mest kendte medlemmer tæller Peter 1. af Rusland, der grundlagde det moderne Rusland og forvandlede landet til en europæisk stormagt, samt Katharina 2. af Rusland, begge med tilnavnet Den Store. Vi skal udforske området, der byder kunstneriske haver, en overflod af skulpturer og fontæner.

 

Dag 6:

I har formiddagen til rådighed, måske skal den bruges på shopping. Kl. 12.30 er der afgang til havnen, hvor I går ombord på skibet. Bemærk skibet sejler først kl. 18.00. Men for at undgå visum til Rusland, skal I være på skibet senest 72 timer efter I ankom. I bor i 4 sengs kahytter ombord på færgen.

 

Dag 7:

I ankommer til Helsinki denne morgen. I skal være i lufthavnen kl. 14.00, så vi kan planlægge ekstra sightseeing i Helsinki, så dagen bruges fornuftigt. Kl. 17.00, ankomst til Billund.

Pris per person
1. juli 2022 - 7. juli 2022
0,00 kr.
Kontakt os for bestilling

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040