♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 6 DAGE
PRIS 3.680,00 kr.

Kaliningrad

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Kaliningrad – den glemte by på randen af Europa.

Rejsen tager dig til det gamle Østprøjsen, til byen Königsberg der i dag hedder Kaliningrad.

Faktisk har regionen meget at byde på – for eksempel flere hundrede kilometer sandstrand ud til Østersøen og et besøg i et par af de små badebyer vest for Kaliningrad afslører steder, hvor tiden synes at have stået stille i et par menneskealdre.

Et eksempel er den gamle tyske bade- og kurby Rauschen, i dag Svetlogorsk, hvor hoteller og restauranter kanter strandpromenaden, og gamle trævillaer ligger gemt mellem fyrretræerne oppe i bakkerne

Byens mest berømte sommergæst er Vladimir Putin, som har ladet et gigantisk palæ opføre ned til vandet uden for byen.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 4.360,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ Hostel Suffix eller lignende

✅ 4 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 4 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ 4 x morgenmad

✅ Entré til ravminen

✅ Lokal guide med jer alle 5 dage

✅ 3 koncert spilletilladelser

✅ Baseret på rejser i april, maj juni og juli

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

*Vær opmærksom på der skal et visum til Kaliningrad, det kan laves online og er gratis

 

Samme koncept, blot 6 dage, 3 nætter:

Pris per person DKK. 3.680,- 

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Dag 1:
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en natkørsel i bussen.

 

Dag 2:
Efter vi er ankommet til hostellet, tjekker vi ind, finder et sted og spise frokost.

Om eftermiddagen får vi en byrundtur sammen med en af lokalguiderne på gåben, for at lære byen at kende. Vi skal lære, hvor Sejrspladsen er, der er nemlig også flere shoppingcentre.

Vi spiller en koncert i eftermiddag.

 

Dag 3:
Efter morgenmaden skal vi opleve den centrale del af Kaliningrad, vi starter med en sejltur fra Fiskerbyen. Vi sejler bl.a. forbi Domkirken og Museet om Verdens Oceaner. Sejlturen varer cirka 30 minutter.

Herefter går vi den korte tur til Domkirken, selvom byen har skiftet navn fra Königsberg til Kaliningrad, så har Domkirken, bevaret det tyske navn Königsberg Domkirke. Vi skal naturligvis opleve kirken indefra og udefra. Når vi går rundt om Domkirken kommer vi forbi filosoffen Immanuel Kants grav, herfra kan vi også se Kaliningrads svar på det skæve tårn i Pisa.

 

Dag 4:
Dagens første stop bliver ved Bunkermuseet, her får vi en indblik i stormen på Königsberg under anden verdenskrig, vi ser også ”rum 13” hvor den øverstbefalende for ”Festung Königsberg” underskrev kapitulationen af byen. Vi skal herefter opleve Kaliningrads egen Brandenburger Tor, den er stadigvæk i brug som offentlig vej.

Vi forlader bussen ved Dramateatret og går herfra, vi kommer forbi Hovedkvarteret for den Russiske Østersø flåde, Kaliningrads Tekniske universitet, her kan vi nyder statuen ”kæmpende tyre”, efter sigende illustrerer den de kampe lærerne og eleverne har!.

 

Dag 5:
Vi forlader Kaliningrad og kører mod vest, vi kommer forbi et af forterne i forsvarsanlægget Festung Königsberg. Dette forsvarsanlæg strakte sig 40 kilometer rundt om byen.

Vi kører ud til Østersøen til byen Baltijsk, som var en lukket by - også da den lukkede Kaliningrad region blev åbnet. Det skyldes at den Russiske Østersøflåde findes i dette område. Flåden kan normalt ikke ses, men den hyggelige by skal vi opleve.

Herfra videre langs kysten mod nord til Jartarnij, der har smuk natur med fornemme kystlandskaber og verdens største ravmine, som skal besøges.

Hele 95 % af verdens rav kommer fra Kaliningrad, og i ravminen kan vi se, hvordan produktionen sker i kolossale udgravninger. Man kan eventuelt også selv grave efter rav i en jordbunke til formålet.

Herfra videre til kurbyen Svetlogorsk, der var en mondæn badeby i den tyske og sovjetiske tid – og som stadig er det.

Her finder vi smuk Østersøarkitektur, som vi oplever på en spadseretur. Byen byder på en noget anderledes oplevelse, en svævebane til stranden.

 

Dag 6:
I dag tjekker vi ud fra hotellet. Vi har god tid til egne oplevelser inden vi kører hjem sidst på dagen.

Vi har en natkørsel i bussen.

 

Dag 7:
Vi ankommer til Danmark.

  

Pris per person 7 dage
4. juli 2022 - 10. juli 2022
4.360,00 kr.

Pris per person 6 dage
4. juli 2022 - 9. juli 2022
3.680,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040