VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

DET VESTLIGE USA 15. - 26. marts 2019 Rejse 2

 

Guds eget land eller mulighedernes land… kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser uanset om man er første gangs rejsende eller ej.

USA rummer alt… fra pulserende storbyer til fjerntliggende kvægfarme, fra ørken til sumpområder, fra vilde bjørne til Walt Disney og fra Las Vegas til nogle af verdens smukkeste og mest enestående nationalparker såsom Joshua Tree National Park, Death Valley og Grand Canyon.

Drømmerejsen går til USA…

 

Rejsen laves i samarbejde med Læserklubberne i Herning Folkeblad og Midtjyllands Avis.

Tilmelding til rejsen skal foregå ved Læserklubben på telefon 96 26 37 57.

 

Prisoversigt

Pris per person i delt dobbeltværelse                                                 DKK.      19.995,-

Tillæg for enkeltværelse                                                                         DKK.      25.750,-                

Sygeafbestillingsforsikring:                                                                    6% af rejsens pris

Rejseforsikring (Gouda superdækning)                                               Kontakt os venligst

 

Rejsens pris inkluderer:

•Fly: Billund - Amsterdam – Los Angeles og retur

•Dansk rejseleder/chauffør på hele rejsen

•Overnatninger på turistklasse hoteller/moteller

•Morgenmad dagligt

•Entre til Nationalparkerne

•Lufthavnsskatter, -afgifter og brændstoftillæg

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

•Drikkevarer og måltider, der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

•Drikkepenge i forbindelse med måltider

•Personlige forsikringer

•Valgfrie udflugter

•Indrejsetilladelse til USA for danske statsborgere USD 14,-

 

Artikel om 8 personers rejse

Lille gruppe store oplevelser
Normalt tilbyder rejseselskaber oversøiske rejser til større grupper på 20 – 40 personer. Men der er et alternativ.
Rejsebureauet OurWorld A/S har gennem flere år haft succes med rejser til USA, Canada og Island, hvor der kun er plads til 8 deltagere.
Ideen er, at man tager det bedste fra den traditionelle grupperejse og tilføjer masser af fleksibilitet, impulsivitet og nærvær.

På tur i minibus
Udrejsen foregår som med andre oversøiske rejser med fly, men når man kommer frem til destinationen, står der ikke en stor bus med chauffør parat. I stedet skal rejselederen, der er chauffør på turen, hente den minibus med plads til 12 personer, der er reserveret.
Når formaliteterne omkring lejen er overstået, pakkes bilen og eventyret starter.
Som hovedregel tilbringes den første nat i den by, man ankommer til, da rejselederen skal være 100% frisk til de kommende dages spændende oplevelser.

Hovedruten og overnatningerne er bestilt, men resten er fleksibelt.
Naturligvis udnyttes den store erfaring rejsebureauet har med at tilrettelægge rejser, så man er sikker på at opleve de ting, der er ”et must” på turene. Men herudover er mulighederne åbne.
På en 8 personers rejse i foråret 2017 ønskede deltagerne fx at vandre rigtig meget, så når man kom til en seværdighed blev skoene snøret, og man vandrede ud i naturen og fik anderledes oplevelser.
I et andet tilfælde ønskede deltagerne at opleve både solopgang og solnedgang ved Grand Canyon, hvilket så også blev arrangeret.

Seværdigheder skal naturligvis besøges
Turen er tilrettelagt, så man kommer forbi de seværdigheder, der skal besøges. Men hvor der med store grupper for det meste er et forholdsvis stramt program, kan man med 8 personers gruppen være ret fleksibel med fordelingen af tiden og rute.
Hvis gruppen ønsker at køre af sted tidligt om morgenen, gør man det, og man behøver ikke være fremme ved næste hotel/motel til et bestemt tidspunkt.
Hvis der undervejs pludselig opstår mulighed for at opleve noget specielt og ikke planlagt, gør man det.
På en tilsvarende rejse i 2018 til Canada fik gruppen set 8 bjørne.
I et andet tilfælde havde en af deltagerne læst en artikel om en by i Utah med danske udvandrere, og da gruppen så tilfældigvis kørte forbi byen, blev man enige om at besøge byen. Det blev til et spændende besøg hos en af byens beboerne, som inviterede på både mad og drikke. Et møde med ”det autentiske USA”.
I et tredje tilfælde ville gruppen gerne besøge en vingård, hvilket så også lykkedes – endda med vinsmagning.

Frokost i det grønne
I rejsens pris er inkluderet overnatninger på hoteller/moteller og morgenmad. Hotellerne/motellerne ligger ikke altid i bycentrum, men ofte lidt mere naturskønt.
Ofte indtages morgenmaden på hotellet/motellet, men alternativt finder rejselederen en restaurant, hvor man får lokal morgenmad.
Frokosten indtages for det meste i det grønne, idet deltagerne ved turens start indskyder et mindre beløb i en fælles kasse, hvorefter turen lægges forbi et indkøbscenter, hvor deltagerne køber ind til frokosten. Det kan være salat, sandwich eller andre gode frokostting. Når man så er ved at være sulten, finder gruppen et passende sted at spise – gerne uden for de normale turiststeder.
Aftensmaden kan indtages på lokale restauranter, eller der købes en pizza eller der steges en bøf på det hotel/motel, man bor på.

Erfaringer med 8 personers rejser
Rejserne er anderledes, idet man er en lille gruppe, der skal kunne blive enige om, hvad man gerne vil. Man er i forholdsvis tæt kontakt med hinanden, og skal være parat til at give og modtage.
Bussen, man kører i, er en 12 personers minibus uden toilet. Der er altså mindre plads end i en 45 personers bus. Men fordelen med minibussen er, at den kan komme frem stort set over alt – også steder, hvor de store busser ikke kan og må køre. Det giver mulighed for at se og opleve steder, man normalt ikke kommer.

Erfaringerne fra de rejser, der har været gennemført med kun otte deltagere er særdeles gode. Indtil nu har vi ikke oplevet problemer, og deltagere i disse rejser har udtrykt stor tilfredshed med rejseformen.

 

I videoen herunder er der en præsentation af vogntypen vi bruger, bemærk venligst. Vognen har 12 sæder, men vi rejser med 8 gæster + rejseleder. Det giver os 3 ledige sæder og dermed mere plads til alle.

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Før du læser rejsebeskrivelsen!

•På rejser til USA og Canada rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at lave det noget anderledes.
•Gruppens størrelse vil maksimalt være 8 personer + den danske rejseleder, som også vil være gruppens chauffør.
•Når gruppen er så lille, betyder det naturligvis, at rejselederen har bedre tid til at sørge for, at alle har det godt og får en masse informationer. Men det betyder også, at deltagerne bør møde op med det gode humør, så alle får en sjov og god rejse.
•Vi har vognen til rådighed hele vejen, så nedenstående er, hvad vi garanterer, I ser på rejsen, men herudover kommer der mange andre steder, hvor der er en stor grad af frihed til at tage på ekstra opdagelser. Rejselederen er der 100% for dig og dine rejsefæller.
•Af hensyn til pladsen i vognen, skal vi bede deltagerne medbringe en ”blød” kuffert/taske. Foruden en lille rygsæk eller lignende som håndbagage.
•På rejsen er der inkluderet morgenmad, men ikke nødvendigvis på hoteller/moteller. Det er ofte hyggeligere at finde en ”Diner” på vejen, så vi spiser sammen med de lokale.
•Frokosten vil vi spise på lokale cafeteriaer, eller købe ind til en madpakke, som vi nyder et naturskønt sted.
•Aftensmaden kan indtages på egen hånd eller følg rejselederen til et fornuftigt spisested.
•Dette er ikke en luksusrejse, men det er en rejse, hvor du og dine rejsefæller får nogle oplevelser, som ikke findes andre steder.
•Rejsen er ikke velegnet til dårlig gående og kørestolsbrugere.

 

Bemærk venligst: Hvis du trykker på tekst med farvet baggrund, åbnes et link til en hjemmeside.

 

15. marts: Billund – Los Angeles

Vi flyver fra Billund kl. 06.00, efter et fly skifte i Amsterdam fortsætter vi til Los Angeles hvor vi ankommer kl. 12.55 lokal tid. Efter en kort køretur er vi fremme ved vort hotel, hvor vi bor de næste 2 nætter.

Overnatning:  Courtyard by Marriott

 

 

16. marts: Los Angeles   

Los Angeles er mere et område end en by. I alt er der 88 byer, alle i forskellige størrelser og tilsammen bliver de til Los Angeles eller ”The Big Orange”, som er byens kælenavn. Vi vil starte dagens rundtur, hvor det hele begyndte for 220 år siden med 44 indbyggere i ”El Pueblo de Los Angeles”.

Vi bevæger os rundt i byen og besøger Little Tokyo og Chinatown. Fremme i Hollywood skal vi naturligvis se ”Walk of Fame”. Af andre stop i dag er Beverly Hills og Rodeo Drive.

 

17. marts: Los Angeles – San Diego

Vi forlader Los Angeles og kører sydpå til San Diego. Byen er beliggende tæt på den mexicanske grænse. Vi bruger eftermiddagen på at nyde byen, der er et mix af den amerikanske og mexicanske livsstil.

Lidt nord for San Diego stopper vi i La Jolla. Byen er beliggende ud til Stillehavet. Det er et skønt sted at holde en pause og nyde byen og havet. Vi fortsætter til ”Old Town San Diego State Historie Park”, her kan vi se hvordan livet var i området for cirka 200 år siden.

I området ved Seaport Village slapper vi af og finder et fornuftigt sted til frokost. I samme område ser vi det gigantiske hangarskib USS Midway udefra. Før vi kører til hotellet oplever vi det Historiske Gastown Quarter.

Overnatning:  Urban Boutique Hotel

 

 

18. marts: San Diego – Lake Havasu          

Efter morgenmaden forlader vi San Diego området og kører til Joshua Tree National Park, som rummer de berømte Joshua træer. Med lidt held ser vi også ørken skildpadder. Vi fortsætter til Lake Havasu City og ser byens hovedattraktion - London Bridge.

I 1968 købte Robert P. McCulloch broen i London, fik den skilt ad og transporteret til Lake Havasu, hvor broen står den dag i dag.

Overnatning:  London Bridge Resort

 

19. marts: Lake Havasu - Grand Canyon 

Efter morgenmaden forlader vi Lake Havasu og kører via Kingman, hvor vi skal køre på den legendariske Route 66. Fremme ved det imponerende og gigantiske Grand Canyon, der er gennemskåret af Colorado River. Vi bor inde i Nationalparken, så vi nemt kan komme rundt i parken.

I aften skal vi nyde solnedgangen over Grand Canyon og mon ikke rejselederen byder på et glas champagne.

Overnatning:  Grand Canyon Plaza Hotel

 

 

20. marts: Grand Canyon                        

Området byder på mange smukke udsigtssteder. Vi giver os god tid til at se og opleve alle stederne. Vi skal også vandre langs kanten og køre med bus helt ud til Hermits Rest. Hvis vi er heldige, kan vi se den sjældne californiske kondor.

 

21. marts: Grand Canyon - Bryce Canyon 

Fra Grand Canyon fortsætter rejsen via Page, der er beliggende ved Glen Dam. Vi ser nærmere på dette imponerende bygningsværk og den menneskeskabte sø – Lake Powell. Søen opstod da dæmningen blev bygget og er en del af Colorado floden. Herefter fortsætter vi til Bryce Canyon National Park.

En løbende diskussion er hvorvidt Bryce Canyon eller Grand Canyon er smukkest. Vi har mulighed for at danne vores egen mening i dag.

Overnatning:  Best Western Plus Ruby’s Inn

 

22. marts: Bryce Canyon – Zion – Las Vegas

I Bryce Canyon kører vi oppe på et plateau og kigger ned i kløften. I Zion National Park kører man nede i kløften og kigger op. Dagens højdepunkt bliver sikkert rundturen i Zion National Park, som rummer mange sære geografiske fænomener med flotte religiøse navne. Vi kører til Las Vegas via St. George i Utah, hvor en stor del af indbyggerne er troende mormoner.

Fra øde natur til en meget anderledes by. Las Vegas forvandles til et orgie i lys og lyde når mørket falder på. Byens hovedgade ”The Strip” er stedet, hvor det sker. Her finder man gigantiske kasinoer med underholdning døgnet rundt. Selv om man ikke er til spil, er det nemt at få tiden til at gå.

Overnatning: Stratosphere Hotel Casino and Tower

 

23. marts: Las Vegas

En fridag på rejsen. Vores rejseleder står til rådighed med gode råd og ideer.

 

 

24. marts: Las Vegas – Los Angeles

Vi fortsætter mod en af de mest forunderlige National Parker i USA – Death Valley. I bunden af dalen findes ørkenområde, hvor temperaturen kan komme op omkring 50 grader i sommerperioden. Det er heldigvis noget køligere i marts. Efter at have oplevet området fortsætter vi til Los Angeles hvor vi overnatter.

Overnatning: Courtyard by Marriott

  

25. marts: Los Angeles - Danmark   

Midt på formiddagen kører vi til lufthavnen, herfra starter vores hjemrejse mod Billund.

 

26. marts: Billund

Ankomst til Billund kl. 13.20 efter et fly skifte i Amsterdam.

 

Rejsebetingelser

 

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan  rejsedeltageren frit afbestille rejsen.
OurWorld forbeholder sig ret til at kurssikre relevante valutaer når der er sikret afrejse, herefter kan evt. kursfald ikke udløse lavere pris.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.
Rejsedeltagerens ændring. Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.
Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

Afbestillingsforsikring
Our World A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.
Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager.
OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted.
Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (8 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation.
Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

Bonusprogrammer.
Dette er en sag mellem rejsedeltager og bonusprogramudbyderen.

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen, der straks vil forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.
Evt. godtgørelse pga. flyforsinkelse jf. EU forordning, er mellem flyselskab og deltageren.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040