VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Colorado Plateauet 6. - 20. maj 2019

2 pladser tilbage

Nu er muligheden for en unik oplevelse tilstede. OurWorld A/S har fornøjelsen at tilbyde en tur i USA’s ”smørhul”.
Vi oplever 3 stater, 6 nationalparker og Navajo Indianernes land.

 

 Tilmelding til rejsen: OurWorld A/S telefon 97 42 50 40 eller info@ourworld.dk

 

I forbindelse med tilmeldingen skal vi bede jer medsende kopi af pas.

 

Prisoversigt

Pris per person i delt dobbeltværelse                                                 DKK.      23.995,-

Tillæg for enkeltværelse                                                                         DKK.      29.675,-                

Rejseforsikring (Gouda superdækning)                                               DKK.           956,-

Afbestillingsforsikring 6% af rejsens pris

 

Rejsens pris inkluderer:

• Fly: Aalborg – Salt Lake City og retur

• Overnatninger på turistklasse hoteller/moteller

• Transport som beskrevet

• Morgenmad daglig.

• Dansk talende rejseleder på hele rejsen

• Entre til alle Nationalparker samt Monument Valley

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

• Drikkevarer og måltider, der ikke er nævnt herover

• Indrejsetilladelse til USA (USD 14), OurWorld A/S hjælper meget gerne med dette

 

Artikel om 8 personers rejse

 

Lille gruppe store oplevelser

Normalt tilbyder rejseselskaber oversøiske rejser til større grupper på 20 – 40 personer. Men der er et alternativ.

Rejsebureauet OurWorld A/S har gennem flere år haft succes med rejser til USA, Canada og Island, hvor der kun er plads til 8 deltagere.

Ideen er, at man tager det bedste fra den traditionelle grupperejse og tilføjer masser af fleksibilitet, impulsivitet og nærvær.

 

På tur i minibus

Udrejsen foregår som med andre oversøiske rejser med fly, men når man kommer frem til destinationen, står der ikke en stor bus med chauffør parat. I stedet skal rejselederen, der er chauffør på turen, hente den minibus med plads til 12 personer, der er reserveret.

Når formaliteterne omkring lejen er overstået, pakkes bilen og eventyret starter.

Som hovedregel tilbringes den første nat i den by, man ankommer til, da rejselederen skal være 100% frisk til de kommende dages spændende oplevelser.

 

Hovedruten og overnatningerne er bestilt, men resten er fleksibelt.

Naturligvis udnyttes den store erfaring rejsebureauet har med at tilrettelægge rejser, så man er sikker på at opleve de ting, der er ”et must” på turene. Men herudover er mulighederne åbne.

På en 8 personers rejse i foråret 2017 ønskede deltagerne fx at vandre rigtig meget, så når man kom til en seværdighed blev skoene snøret, og man vandrede ud i naturen og fik anderledes oplevelser.

I et andet tilfælde ønskede deltagerne at opleve både solopgang og solnedgang ved Grand Canyon, hvilket så også blev arrangeret.

 

Seværdigheder skal naturligvis besøges

Turen er tilrettelagt, så man kommer forbi de seværdigheder, der skal besøges. Men hvor der med store grupper for det meste er et forholdsvis stramt program, kan man med 8 personers gruppen være ret fleksibel med fordelingen af tiden og rute.

Hvis gruppen ønsker at køre af sted tidligt om morgenen, gør man det, og man behøver ikke være fremme ved næste hotel/motel til et bestemt tidspunkt.

Hvis der undervejs pludselig opstår mulighed for at opleve noget specielt og ikke planlagt, gør man det. På en tilsvarende rejse stoppede gruppen på en skydebane og fik prøvet pistoler og maskingeværer! I et andet tilfælde havde en af deltagerne læst en artikel om en by i Utah med danske udvandrere, og da gruppen så tilfældigvis kørte forbi byen, blev man enige om at besøge byen. Det blev til et spændende besøg hos en af byens beboerne, som inviterede på både mad og drikke. Et møde med ”det autentiske USA”.

I et tredje tilfælde ville gruppen gerne besøge en vingård, hvilket så også lykkedes – endda med vinsmagning.

 

Frokost i det grønne

I rejsens pris er inkluderet overnatninger på hoteller/moteller og morgenmad. Hotellerne/motellerne ligger ikke altid i bycentrum, men ofte lidt mere naturskønt.

Ofte indtages morgenmaden på hotellet/motellet, men alternativt finder rejselederen en restaurant, hvor man får lokal morgenmad.

Frokosten indtages for det meste i det grønne, idet deltagerne ved turens start indskyder et mindre beløb i en fælles kasse, hvorefter turen lægges forbi et indkøbscenter, hvor deltagerne køber ind til frokosten. Det kan være salat, sandwich eller andre gode frokostting. Når man så er ved at være sulten, finder gruppen et passende sted at spise – gerne uden for de normale turiststeder.

Aftensmaden kan indtages på lokale restauranter, eller der købes en pizza eller der steges en bøf på det hotel/motel, man bor på.

 

Erfaringer med 8 personers rejser

Rejserne er anderledes, idet man er en lille gruppe, der skal kunne blive enige om, hvad man gerne vil. Man er i forholdsvis tæt kontakt med hinanden, og skal være parat til at give og modtage.

Bussen, man kører i, er en 12 personers minibus uden toilet. Der er altså mindre plads end i en 45 personers bus. Men fordelen med minibussen er, at den kan komme frem stort set over alt – også steder, hvor de store busser ikke kan og må køre. Det giver mulighed for at se og opleve steder, man normalt ikke kommer.

Erfaringerne fra de rejser, der har været gennemført med kun otte deltagere er særdeles gode. Indtil nu har vi ikke oplevet problemer, og deltagere i disse rejser har udtrykt stor tilfredshed med rejseformen.

 

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

April: Afrejsemøde

På dette møde gennemgår vi praktiske ting omkring rejsen, desuden er der mulighed for at møde dine rejsefæller.

 

6. maj: Aalborg – Salt Lake City

Vi flyver fra Aalborg lufthavn kl. 06.30, efter et flyskifte i Amsterdam, ankommer vi til Salt Lake City kl. 12.57 – lokal tid.

Efter vi har forladt lufthavnen, henter vi vognen, som vi skal bruge på rundrejsen. Herefter kører vi direkte til hotellet, hvor der er et par timer til at slappe af oven på rejsen.

Sidst på eftermiddagen mødes vi igen, herefter tager vi en lille gå tur, så vi kan se nærmere på omgivelserne. Rejselederen finder en restaurant, så vi kan spise aftensmad sammen.

 

7. maj: Salt Lake City

Byen er hovedstaden i Utah. Her ankom de første mormoner i 1847, anført af Brigham Young. I dag er det hovedstaden for mormonerne, hvis korrekte navne er ”Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige”. Dette bærer byen i høj grad præg af, den centrale plads er Tempelpladsen. Vi skal naturligvis på en rundtur i Mormonernes område, hvor vi vil høre om deres måde at leve på.

Eftermiddagen bruger vi i den barske salt ørken, vi kører mod vest og oplever ørkenen, før vi sidst på eftermiddagen er tilbage på hotellet.

 

8. maj: Salt Lake City – Moab (376 km)

Vi forlader storbyen og kører mod den smuk beliggende by Moab. Vi giver os naturligvis tid til at nyde naturen og stopper derfor jævnligt. Fremme i Moab er vi centralt placeret i forhold til 2 af USA’s smukkeste nationalparker – Arches og Canyonlands.

 

 

9. maj: Moab

Efter morgenmaden er det tid til at tage vandreskoene på. Dagen nyder vi inde i Arches national park, de smukke klippebuer vil imponere de fleste. Vandrestierne er afmærket og findes i mange forskellige længder.

Hen på eftermiddagen kører vi videre til Canyonlands National Park. Inde i parken kommer man til ”Island in the sky” – øen i skyerne – herfra er der en fantastisk udsigt og igen mulighed for at vandre, medens man nyder naturen.

Her nyder vi solnedgangen før vi returnerer til Moab.

 

10. maj: Moab – Cortez  (250 km)

Lidt syd for Moab kommer vi til ”Hole N’ The Rock”, det er mildest talt et mærkeligt sted. Oprindeligt etableret som et hjem inde i klipperne med 14 værelser. I dag har vi mulighed for at se det og høre historien.

Herefter kører vi mod Needles Overlook, hvorfra vi har en fantastisk udsigt over bjergene.

Efter at have krydset grænsen til Colorado, er vi fremme i den lille by Cortez hvor vi overnatter.

 

11. maj: Mesa Verde National park (100 km)

Efter en god nats søvn fortsætter vi til Mesa Verde. Mesa Verde er et forunderligt sted. Naturen er barsk og alligevel har der levet folk her i mange hundrede år. Det interessante ved området er, at indianerne har bygget deres landsbyer ind i klipperne, hvilket gør dem vanskelige at komme til.

Flere af landsbyerne er der adgang til, men de fleste har vi kun mulighed for at nyde på afstand. Den oprindelige befolkning forlod området omkring år 1200.

Bemærk venligst, Park Rangerne arrangerer dagligt guidede ture, vi kan ikke bestille billetter på forhånd. Derfor kører vi tidligt til Rangerstationen og håber at stå forrest i køen.

Sidst på eftermiddagen returnerer vi til Cortez.

 

 

12. maj: Cortez – Kayenta  (240 km)

Vi forlader Cortez og fortsætter mod vest. Vores første stop er ved ”four corners”. Dette er det eneste sted i USA, hvor 4 stater støder op til hinanden. Hvis du placerer foden korrekt står du på samme tid i staterne Utah, Colorado, Arizona og New Mexico!.

Herefter fortsætter vi til Monument Valley. Hvis man gennem tiden har set John Wayne film, vil man nikke genkendende til Monument Valley. De karakteristiske klippeformationer er absolut et besøg værd. De er beliggende i Navajo stammens land.

Der er mulighed for at tage på guidede køreture i dalen – vognen må ikke køre i selve dalen – men udsigten fra informations bygningen er absolut også værd at nyde.

En evt. køretur i dalen er ikke inkluderet, men kan arrangeres for interesserede.

 

13. maj: Kayenta – Grand Canyon  (250 km)

Vi når frem til Grand Canyon, hvor vi ser lidt på stedet, før vi slutter dagen på hotellet, som

ligger ved South Entrance lige uden for parken.

 

14. maj: Grand Canyon

En dag til at opleve Grand Canyon sammen med rejselederen. Vi giver os god tid til at opleve denne gigantiske National park. Hvis vejret er godt kan vi se den anden side, der er 16 kilometer væk. Vi vil vandre langs kanten og kører med bus helt ud til Hermits Rest. Undervejs besøger vi de forskellige udsigtspunkter, og hvis vi er heldige vil vi se den sjældne Californiske Condor.

 

  

15. maj: Grand Canyon – Kanab (335 km)

Vi kører nordpå mod Kanab i Utah, men stopper flere gange på turen. Et ”must” er ved ”Horseshoe bend”, her slår Colorado floden nogle sving, så det ligner en hestesko.

Vores næste stop er ved byen Page, her kan vi opleve Glen Canyon Dam. Dæmningen har en højde på 220 meter. Grundet dæmningen er der dannet søen – Lake Powell, denne imponerende sø tiltrækker hvert år 2 millioner turister.

Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Kanab.

 

16. maj: Zion National park (100 km)

Dagens mål er Zion National Park i staten Utah. I Grand Canyon national park kørte vi oppe og kiggede ned. I Zion kører vi nede i bunden af nationalparken og kigger op. Der er flere gode muligheder for at vandre på de afmærkede stier.                                                                        

 

17. maj: Kanab – Salina (297 km)

Hvorvidt Bryce Canyon eller Grand Canyon er den smukkest nationalpark vil altid være et emne til diskussion. Vi vil bruge det meste af dagen på at udforske Bryce Canyon, der er flere gode vandrestier i området. Ønsker man at gå ned i kløften, så er det muligt og noget nemmere end ved Grand Canyon.

Sidst på eftermiddagen er vi fremme ved Salina området.

 

18. maj: Salina – Salt Lake City (230 km)

Vi fortsætter nordpå til Salt Lake City, fremme ved byen er der mulighed for at shoppe, eller tage med rejselederen på flere oplevelser i byen.

 

19. maj: Hjemrejsen starter

Vi afleverer vognen og gør klar til hjemrejsen.

Kl. 15.08 er der afgang mod Amsterdam.

 

20. maj: Aalborg

Efter flyskifte ankommer vi til Aalborg lufthavn kl. 13.35.

 

Rejsebetingelser

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan  rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

OurWorld forbeholder sig ret til at kurssikre relevante valutaer når der er sikret afrejse, herefter kan evt. kursfald ikke udløse lavere pris.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
Our World A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager.

OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted.

Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (8 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation.

Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

 

Bonusprogrammer.
Dette er en sag mellem rejsedeltager og bonusprogramudbyderen.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen, der straks vil forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

Evt. godtgørelse pga. flyforsinkelse jf. EU forordning, er mellem flyselskab og deltageren.

 

Hvis dit fly bliver forsinket

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.

Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa.

 

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500
Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500
Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500
 

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.

Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

 

Din ret til kompensation

Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: 

Flyvninger på 1.500 km. eller kortere                                                 250 EUR
Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500                                               400 EUR
Flyvninger over 3.500 km. uden for EU                                               600 EUR
 

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.

Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

 

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

 

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040