VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Vestlige Canada, med Vancouver Island

Udsolgt

Kontakt os for at komme på ventelisten.

info@ourworld.dk eller 97425040

 

Herning Folkeblad, Skive Folkeblad, Midtjyllands Avis og OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere denne rejse fra Seattle i USA til Calgary i Canada.

 

Den amerikanske forfatter E.A. Mills skrev i 1924 ”At bestige de Canadiske Rocky Mountains kan udvikle sig til en kærlighed for naturen, styrke påskønnelsen af den smukke udendørs verden, og sætte en i kontakt med det uendelige”.

Det er stadig denne åndeløse oplevelse man opnår, når man skuer ud over de enorme bjergkæder med snedækkede toppe, der står omkranset af dybe skove og gennemskåret af gletschere, der bliver til mægtige søer og rivende floder gennem polartundraen.

Disse enestående og næsten uberørte naturscenerier er målet for denne rejse.

 

Prisoversigt for medlemmer af avisernes Læserklub, kontakt venligst Læserklubben på 96 26 37 57

Pris per person i delt dobbeltværelse                                                DKK.  24.995,-

Pris per person i enkeltværelser                                                         DKK.  31.865,-

 

Hvad er inkluderet i rejsens pris? 

Prisen inkluderer:

✅ Afrejsemøde for tilmeldte deltagere

✅ Fly: Billund - Amsterdam - Seattle//Calgary - Amsterdam - Billund

✅ Dansk Rejseleder/chauffør fra Billund til og med Calgary

✅ Overnatninger på turistklasse hoteller/moteller

✅ Morgenmad dagligt

✅ Hvalsafari

✅ Entre til Nationalparker

✅ Køretur på Athabasha gletcheren

✅ Entre til Royal Tyrell museum

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg

✅ Informationsmøde før afrejsen

 

Klik her for info om rejsen

Klik her for at se program for rejsen

Klik her for at læse Rejsebetingelserne

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

Prisen inkluderer ikke:

❌ Drikkevarer og måltider, der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

❌ Drikkepenge i forbindelse med måltider

❌ Personlige forsikringer

❌ Valgfrie udflugter

❌ Indrejsetilladelse til Canada og USA, forvent en samlet udgift på cirka DKK. 140,-

 

 

 

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Før du læser rejsebeskrivelsen!

✔️ På rejser til USA og Canada rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at lave det noget anderledes.

✔️ Gruppens størrelse vil maksimalt være 8 personer + den danske rejseleder, som også vil være gruppens chauffør.

✔️ Når gruppen er så lille, betyder det naturligvis, at rejselederen har bedre tid til at sørge for, at alle har det godt og får en masse informationer. Men det betyder også, at deltagerne bør møde op med det gode humør, så alle får en sjov og god rejse.

✔️ Vi har vognen til rådighed hele vejen, så nedenstående er, hvad vi garanterer, I ser på rejsen, men herudover kommer der mange andre steder, hvor der er en stor grad af frihed til at tage på ekstra opdagelser. Rejselederen er der 100% for dig og dine rejsefæller.

✔️ Af hensyn til pladsen i vognen, skal vi bede deltagerne medbringe en ”blød” kuffert/taske. Foruden en lille rygsæk eller lignende som håndbagage.

✔️ På rejsen er der inkluderet morgenmad, men ikke nødvendigvis på hotellerne. Det er ofte hyggeligere at finde en ”Diner” på vejen, så vi spiser sammen med de lokale.

✔️ Frokosten vil vi spise på lokale cafeteriaer, eller købe ind til en madpakke, som vi nyder et naturskønt sted.

✔️ Aftensmaden kan indtages på egen hånd eller følg rejselederen til et fornuftigt spisested.

✔️ Dette er ikke en luksusrejse, men det er en rejse, hvor du og dine rejsefæller får nogle oplevelser, som ikke findes andre steder.

✔️ Rejsen er ikke velegnet til dårlig gående og kørestolsbrugere.

 

Informationsmøde:
Alle tilmeldte deltagere inviteres til et informationsmøde før afrejsen.
Udover en gennemgang af praktiske informationer er der naturligvis mulighed for at hilse på de øvrige deltagere.

 

 

Program for rejsen

1. september: Billund - Seattle

Vi flyver fra Billund kl. 11.50 via Amsterdam til Seattle i staten Washington i USA. Vi lander kl. 15.50. Efter ankomsten midt på eftermiddagen lokal tid henter vi vognen, der bliver vores transportmiddel de kommende dage.

Først på aftenen er vi fremme ved vores hotel lidt nord for Seattle i den lille by Anacortes.

 

2. september: Anacortes - Nanaimo

Vi sejler til Vancouver Island gennem Juan de Fuca strædet, som er en oplevelse i sig selv. Når vi kører af færgen, er vi i Canada.

Byen Victoria, der er hovedstad i provinsen British Columbia, kaldes også for ”The Garden City”, og den er med sine fantastiske parker og mange flotte bygninger meget anderledes end andre byer i det vestlige Canada.

Efter besøget i Victoria fortsætter vi turen nordpå til Nanaimo, hvor vi bor de næste 2 nætter.

 

3. september: Ucluelet

Vi kører tværs over øen til Ucluelet. Det første stop er ved de gigantiske 800 år gamle træer i Cathedral Grove, hvor vi naturligvis går en tur mellem træerne.

Herefter fortsætter vi til Ucluelet. Hvert år passerer et stort antal hvaler forbi Vancouver Island, når de migrerer fra syd mod nord. Et af de bedste steder at se disse hvaler, er på vestkysten af Vancouver Island. Vi skal på en 2,5 – 3 timer lang hvaltur. Spækhuggere, gråhvaler og pukkelhvaler ses på forskellige tidspunkter, og chancerne for at komme på tæt hold af dem er absolut til stede her.

Hvis vi er heldige, ser vi måske en sortbjørn på vejen til og fra Ucluelet.

 

4. september: Nanaimo - Vancouver

Vi forlader Vancouver Island og sejler over Strait of Georgia til fastlandet. Havnen Horseshoe Bay ligger lidt nord for Vancouver.

Herefter krydser vi en af de mange broer til Downtown Vancouver, før vi kører til vores hotel.

 

Vancouver

 

5.september: Vancouver

Det mest karakteristiske ved Vancouver er de smukke bjergtinder, der nærmest omkranser byen – ligegyldigt hvor man befinder sig, er der en helt betagende udsigt.

På en tur rundt i byen besøger vi bl.a. den gamle bydel Gastown, havnefronten og ikke mindst Stanley Park, som er kendt for sine mange totempæle.

Om eftermiddagen er der plads til, at man på egen hånd kan opleve nye ting eller måske uddybe nogle af formiddagens oplevelser.

Hvis du er lidt i tvivl om hvad eftermiddagen skal gå med, så står rejselederen naturligvis til rådighed.

 

6.september: Vancouver - Kamloops

Vi forlader Vancouver og kører mod Kamloops.

Vi stopper ved Othello tunnels ved byen Hope, her forlader vi vognen og går cirka 3 kilometer af stier og gennem gamle tog tunneller, det er en nem vandretur. Vi giver os god tid til at opleve området.

Herefter fortsætter vi til Kamloops, vi er nu kommet ind i det Canadiske ”high country”.

Byen ligger hvor North og South Thomson floderne mødes.

 

7.september: Kamloops – Sunwapta Falls

Dagens første stop bliver i den imponerende Wells Gray Provincial Park, der med sine over 540.000 hektar vildnis ligger i Nord Cariboo Mountains. Wells Gray Provincial Park er den tredje største og en af de mest spektakulære naturparker i British Columbia. Parken har bl.a. en del vandfald, og vi kigger nærmere på Spahat Falls.

Vi fortsætter igennem smuk og ret øde natur mod Jasper til Sunwapta Falls. Undervejs strækker vi ben ved Mount Robson, som er det højeste bjerg i Rocky Mountains.

Vi skal bo på Sunwapte Falls Rocky Mountain Lodge, hvor der er både stille og smukt.

 

8. september: Jasper

Vi har en hel dag til at udforske området omkring Jasper. Vi starter med Athabasca Falls inden vi kører via Medicine Lake til Maligne Lake. Undervejs går vi en smuk tur langs Maligne Canyon, som er skabt af årtusinders erosion. Med lidt held kan vi opleve bjørne og elge på turen mod Maligne Lake.

Midt på eftermiddagen har I et par timer til at udforske Jasper. Her ligger mange hyggelige små butikker, eller måske det er tid til at smage en lokal øl fra Jasper Brewing Company. Sidst på dagen er vi tilbage på hotellet.

 

9. september: Jasper - Banff

Endnu en dag fyldt med oplevelser. Vi vil opleve talrige smukke bjergsøer, evig sne på toppen af bjergene og noget af dyrelivet i Rocky Mountains. Vi kører på en af de smukkeste panoramaveje i verden: Icefield Parkway.

Dagens højdepunkt kunne blive en køretur på Athabasha Gletcheren i en special bygget bus.

Der vil ligeledes være mulighed for at gå en tur på gletcheren. På vejen mod Banff besøger vi endnu et fantastisk sted, nemlig Lake Louise, der ligger smukt omkranset af høje sneklædte bjerge.

Kort herfra findes Lake Moraine, endnu en smuk beliggende bjergsø, her strækker vi ben før vi kører de sidste 70 kilometer til Banff.

 

Athabasca Glacier

 

10. september: Banff

Vi ser nærmere på Banff, bl.a. Bow-vandfaldet, Lake Minnewanka og en vandretur i Johnston Canyon.
Der bliver også tid til at nyde byen Banff, og hvis man har lyst, kan man tage med rejselederen på en gondoltur til toppen af Sulphur Mountain for at nyde panoramaudsigten over området.

Eftermiddagen er afsat til tid på egen hånd, rejselederen sørger naturligvis for at orientere om de mange muligheder der findes i området.

 

11. september: Banff - Drumheller

Vi forlader Banff og dermed Rocky Mountains og kører ud på den Canadiske prærie.

Midt på formiddagen besøger vi et Canadisk landbrug, hvor vi kommer helt tæt på både store maskiner samt det helt autentiske moderne landbrug.

Herfra bevæger vi os tilbage i tiden - til dengang, hvor dinosaurerne var på jorden. Området ved Drumheller er stedet, hvor man har fundet flest rester af dinosaurer. Der forskes og udgraves stadigvæk i området.

Vi bruger eftermiddagen på at udforske Royal Tyrell museum, hvor vi kan få et spændende indblik i tiden, da dinosaurerne levede på jorden.

Vi overnatter i Drumheller

 

12. september: Calgary afrejse

Vi kører til Calgary, hvorfra rejsen mod Billund starter. Vi flyver kl. 15.10.

Bemærk venligst, rejselederen bliver i Canada, så du følges hjem med dine medrejsende.

 

13. september: Billund

Ankomst til Billund kl. 13.35 efter et flyskifte i Amsterdam.

 

 

Rejsebetingelser

Prisændringer
Rejsebureauet kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. Rejsebureauet kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10%. Såfremt dette sker, kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
Rejsebureauet anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager Rejsebureauet etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (18 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. Rejsebureauet er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil Rejsebureauet gerne forespørge om dette.

 

Bonusprogrammer
Evt. manglende point er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til Rejsebureauet.

Rejsebureauet formidler flybilletterne, men evt. kompensation pga. forsinkelse/aflysning er en sag mellem flyselskab og deltageren.

 

 

Hvis dit fly bliver forsinket

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.

Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa.

 

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

• To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500

• Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500

• Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500

 

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.

Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

 

Din ret til kompensation
Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: 

• Flyvninger på 1.500 km. eller kortere                                                 250 EUR

• Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500                                               400 EUR

• Flyvninger over 3.500 km. uden for EU                                               600 EUR

 

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.

Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

 

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

 

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

 

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

 

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

 

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 

 

Prisen inkluderer:

✅ Fly: København – Keflavik – København

✅ Overnatninger som beskrevet i programmet

✅ Morgenmad dagligt

✅ Oplevelser, Den Gyldne Cirkel

✅ Entré og håndklæder til den Hemmelige Lagune                        

✅ Sightseeing i Reykjavik

✅ Oplevelser, på Vestmannaeyjar

✅ Jökulsárlón, Glacier Lagoon

✅ Gletsjertunge, Skógafoss og Seljalandsfoss

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 8. juni 2021

Prisen inkluderer ikke:

❌ Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

❌ Personlige forsikringer

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040