VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Vestlige Canada, med Vancouver Island

 

Den amerikanske forfatter E.A. Mills skrev i 1924 ”At bestige de Canadiske Rocky Mountains kan udvikle sig til en kærlighed for naturen, styrke påskønnelsen af den smukke udendørs verden, og sætte en i kontakt med det uendelige”.

Det er stadig denne åndeløse oplevelse man opnår, når man skuer ud over de enorme bjergkæder med snedækkede toppe, der står omkranset af dybe skove og gennemskåret af gletschere, der bliver til mægtige søer og rivende floder gennem polartundraen.

Disse enestående og næsten uberørte naturscenerier er målet for denne rejse.

 

Rejsen laves i samarbejde med Læserklubberne i Herning Folkeblad og Midtjyllands Avis.

Tilmelding til rejsen skal foregå ved Læserklubben på telefon 96 26 37 57.

Pris per person i delt dobbeltværelse                                                DKK.  24.995,-

Pris per person i enkeltværelser                                                         DKK.  31.865,-

 

Hvad er inkluderet i rejsens pris? 

Prisen inkluderer:

✅ Fly: Billund - Seattle – Billund med flyskifte på rejsen

✅ Dansk rejseleder/chauffør fra Billund til og med Seattle

✅ Overnatninger på turistklasse hoteller/moteller

✅ Morgenmad dagligt

✅ Hvalsafari ved Tofino

✅ Entré til Banff nationalpark

✅ Entré til Jasper nationalpark

✅ Køretur på Athabasca gletsjeren

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg

 

Klik her for info om rejsen

Klik her for at se program for rejsen

Klik her for at læse Rejsebetingelserne

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

Prisen inkluderer ikke:

❌ Drikkevarer og måltider, der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

❌ Drikkepenge i forbindelse med måltider

❌ Personlige forsikringer

❌ Valgfrie udflugter

❌ Indrejsetilladelse til Canada og USA for Danske statsborgere, forvent en samlet udgift på cirka DKK. 140,-

 

 

 

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Før du læser rejsebeskrivelsen!

✔️ På rejser til USA og Canada rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at lave det noget anderledes.

✔️ Gruppens størrelse vil maksimalt være 8 personer + den danske rejseleder, som også vil være gruppens chauffør.

✔️ Når gruppen er så lille, betyder det naturligvis, at rejselederen har bedre tid til at sørge for, at alle har det godt og får en masse informationer. Men det betyder også, at deltagerne bør møde op med det gode humør, så alle får en sjov og god rejse.

✔️ Vi har vognen til rådighed hele vejen, så nedenstående er, hvad vi garanterer, I ser på rejsen, men herudover kommer der mange andre steder, hvor der er en stor grad af frihed til at tage på ekstra opdagelser. Rejselederen er der 100% for dig og dine rejsefæller.

✔️ Af hensyn til pladsen i vognen, skal vi bede deltagerne medbringe en ”blød” kuffert/taske. Foruden en lille rygsæk eller lignende som håndbagage.

✔️ På rejsen er der inkluderet morgenmad, men ikke nødvendigvis på hotellerne. Det er ofte hyggeligere at finde en ”Diner” på vejen, så vi spiser sammen med de lokale.

✔️ Frokosten vil vi spise på lokale cafeteriaer, eller købe ind til en madpakke, som vi nyder et naturskønt sted.

✔️ Aftensmaden kan indtages på egen hånd eller følg rejselederen til et fornuftigt spisested.

✔️ Dette er ikke en luksusrejse, men det er en rejse, hvor du og dine rejsefæller får nogle oplevelser, som ikke findes andre steder.

✔️ VIGTIGT: Rejsen er ikke velegnet til dårlig gående og kørestolsbrugere. Hvis du er dårlig gående og vælger at tage med, så skal du være forberedt på at du nogle gange ikke kan deltage i gruppens gåture, men er nødt til at vente ved vognen.

✔️ Hver deltager skal håndtere egen bagage, der er ikke bagageservice på overnatningsstederne.

 

Informationsmøde:
Alle tilmeldte deltagere inviteres til et informationsmøde, som afholdes ca. 1 måned før afrejsen. Udover en gennemgang af praktiske informationer er der naturligvis mulighed for, at hilse på de øvrige deltagere.

 

 

Program for rejsen

2. september: Billund – Mount Vernon

Vi flyver fra Billund til Seattle i staten Washington i USA med et enkelt flyskifte på rejsen. Efter ankomsten først på eftermiddagen lokal tid henter vi den 12 personers minibus, der bliver vores transportmiddel de kommende dage.

Herefter kører vi nord på til Mount Vernon, vi gør stop et par gange for at se nærmere på Seattle før vi sidst på eftermiddagen er fremme ved vores hotel.

Overnatning: Best Western Plus Skagit Valley

 

3. september: Anacortes - Nanaimo

Vi sejler til Vancouver Island gennem Juan de Fuca strædet, som er en oplevelse i sig selv. Når vi kører af færgen, er vi i Canada.

Byen Victoria, der er hovedstad i provinsen British Columbia, kaldes også for ”The Garden City”, og den er med sine fantastiske parker og mange flotte bygninger meget anderledes end andre byer i det vestlige Canada.

Efter besøget i Victoria fortsætter vi turen nordpå til Nanaimo, hvor vi bor de næste 2 nætter.

Overnatning: Quality Inn

 

4. september: Ucluelet

Vi kører tværs over øen til Ucluelet. Det første stop er ved de gigantiske 800 år gamle træer i Cathedral Grove, hvor vi naturligvis går en tur mellem træerne.

Herefter fortsætter vi til Ucluelet. Hvert år passerer et stort antal hvaler forbi Vancouver Island, når de migrerer fra syd mod nord. Et af de bedste steder at se disse hvaler, er på vestkysten af Vancouver Island. Vi skal på en 2,5 - 3 timer lang hvaltur. Spækhuggere, gråhvaler og pukkelhvaler ses på forskellige tidspunkter, og chancerne for at komme på tæt hold af dem er absolut til stede her.

Hvis vi er heldige, ser vi måske en sortbjørn på vejen til og fra Ucluelet.

 

5. september: Nanaimo - Kamloops

Vi forlader Vancouver Island og sejler over Strait of Georgia til fastlandet. Havnen Horseshoe Bay ligger lidt nord for Vancouver, og herfra kører vi til Kamloops. Vejen hedder Sea to Sky Highway og vi kører fra havet op i højderne, hvor bjergene rejser sig majestætisk med snehvide tinder.

Vi gør adskillige ophold på dagens køretur så vi kan nyde naturen og vandfaldene bl.a. Brandywine vandfaldet før vi ankommer til Kamloops.

Overnatning: Super 8 Kamloops

 

Jasper National Park

 

6. september: Kamloops - Jasper

Dagens mål er Jasper, som er hovedbyen i Jasper Nationalpark. Turen går ad Yellowhead Highway, hvor vi bl.a. kommer forbi Mt. Robson, som med sine 3954 meter er det højeste punkt i Rocky Mountains. Pashøjden er 1131 meter, og når vi når den, kører vi ind i provinsen Alberta.

Jasper National Park er på ¼ af Danmarks størrelse og i 1984 blev den udpeget til verdensarv. Bjergtoppene når op i over 3.000 meters højde, og det højeste bjerg er Mount Columbia med en højde på 3.782 meter.

Det laveste punkt ligger 985 meter over havet. Parken er hjemsted for et stort og varieret dyreliv med bl.a. tykhornsfår, snegeder, virginiahjorte, hjorte, elge, ulve, pumaer samt ikke mindst sorte og brune bjørne.

Overnatning: Mount Robson Inn

 

7. september: Jasper

Vi har en hel dag til at udforske området omkring Jasper. Vi kører via Medicine Lake til Maligne Lake. Undervejs går vi en smuk tur langs Maligne Canyon, som er skabt af årtusinders erosion. Med lidt held kan vi opleve bjørne og elge på turen mod Maligne Lake.

Midt på eftermiddagen har I et par timer til at udforske Jasper. Her ligger mange hyggelige små butikker, eller måske det er tid til at smage en lokal øl fra Jasper Brewing Company. Sidst på dagen er vi tilbage på hotellet.

 

8. september: Jasper - Banff

Endnu en dag fuld af højdepunkter, hvor vi vil opleve smukke bjergsøer, vandfald, evig sne på toppen af bjergene og noget af dyrelivet i Rocky Mountains. Vi kører på en af de smukkeste panoramaveje i verden: Icefields Parkway. Dagens højdepunkt bliver en køretur på Athabasca Glacier i en speciel bygget bus. Vi står af på selve gletsjeren og får den sjældne oplevelse at gå på den.

Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Banff, hvor vi bor to nætter.

Overnatning: Douglas Fir Resort and charlets

 

9. september: Banff

Vi bruger dagen på at udforske Banff Nationalpark. Først besøger vi Johnston Canyon, hvor vi vandrer en tur i den smukke kløft med flere vandfald. Er vejret flot medbringer vi frokost og spiser i det fri. Herfra ser vi nærmere på Banff, hvor vi bl.a. skal opleve Bow Falls.

Hvis der er stemning for en tur op med gondolbanen til Sulphur Mountain, så kan vi spise aftensmaden oppe på bjergsiden, inden vi returnerer til hotellet. (Gondolbane/aftensmad er ikke inklusive)

 

10. september: Banff - Lake Louise - Vernon

Efter morgenmaden kører vi til Lake Louise, der er kendt for sin grønne farve. Søen, der er 2 km lang og 0,5 km bred, ligger smukt indrammet af sneklædte bjerge, som når op i 3500 meters højde.

Ved søen ligger det imponerende Fairmont Hotel, som blev bygget af Canadian Pacific Railway som et feriested for togturister for mere end 100 år siden. Hotellet er beliggende i 2135 meters højde.

Vi forlader herefter Banff National Park og kører via byerne Golden og Revelstoke til Vernon. Undervejs gør vi naturligvis holdt flere gange så vi kan nyde naturen.

Overnatning: Prestige Vernon Hotel

 

 Lake Louise

 

11. september: Vernon - Vancouver

Landskabet skifter hele tiden karakter, når vi i dag kører mod Vancouver. I området ved Okanagan søen dyrker man vin, mens man ved Kelowna har nogle af Canadas bedste skiområder. Ja, kontrasterne er store.

Inden vi når frem til Vancouver gør vi holdt ved Coquihalla Canyon og Bridal Veil Falls.

Fremme i Vancouver kører vi til hotellet før vi ser nærmere på omgivelserne.

Overnatning: Econo Lodge Inn & Suites

 

12. september: Vancouver

Det mest karakteristiske ved Vancouver er de smukke sneklædte bjergtinder, der nærmest omkranser byen – ligegyldigt hvor man befinder sig, er der en helt betagende udsigt. På tur rundt i byen besøger vi bl.a. den gamle bydel Gastown og ikke mindst Stanley Park, som er kendt for sine mange totempæle.

Om eftermiddagen er der plads til, at man på egen hånd kan opleve byen eller måske uddybe nogle af formiddagens oplevelser. Hvis du er lidt i tvivl om hvad eftermiddagen skal gå med, så står rejselederen naturligvis til rådighed.

 

13. september: Vancouver - Seattle

Vi forlader Vancouver og kører tilbage til Seattle, hvorfra vi sidst på eftermiddagen flyver til Danmark.

 

14. september: Billund

Efter et flyskifte er vi tilbage i Billund igen først på aftenen.

 

 

Rejsebetingelser

Prisændringer
Rejsebureauet kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. Rejsebureauet kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10%. Såfremt dette sker, kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
Rejsebureauet anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager Rejsebureauet etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (18 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. Rejsebureauet er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil Rejsebureauet gerne forespørge om dette.

 

Bonusprogrammer
Evt. manglende point er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til Rejsebureauet.

Rejsebureauet formidler flybilletterne, men evt. kompensation pga. forsinkelse/aflysning er en sag mellem flyselskab og deltageren.

 

 

Hvis dit fly bliver forsinket

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.

Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa.

 

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

• To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500

• Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500

• Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500

 

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.

Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

 

Din ret til kompensation
Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: 

• Flyvninger på 1.500 km. eller kortere                                                 250 EUR

• Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500                                               400 EUR

• Flyvninger over 3.500 km. uden for EU                                               600 EUR

 

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.

Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

 

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

 

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

 

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

 

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

 

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 

 

Prisen inkluderer:

✅ Fly: København – Keflavik – København

✅ Overnatninger som beskrevet i programmet

✅ Morgenmad dagligt

✅ Oplevelser, Den Gyldne Cirkel

✅ Entré og håndklæder til den Hemmelige Lagune                        

✅ Sightseeing i Reykjavik

✅ Oplevelser, på Vestmannaeyjar

✅ Jökulsárlón, Glacier Lagoon

✅ Gletsjertunge, Skógafoss og Seljalandsfoss

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 8. juni 2021

Prisen inkluderer ikke:

❌ Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

❌ Personlige forsikringer

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040