♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Wagrain - Østrig

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Det smukke og afvekslende bjerglandskab, hvor man overalt møder hyggelige, små alpelandsbyer, omgivet af storslået natur, vældige bjergkæder med snedækkede bjergtinder, snoede veje, floder, smukt dekorerede huse med blomsterkasser og små kirker overalt.

Der er mulighed for at besøge Ørneborgen, fæstningen beliggende på bjergtoppen, hvor der skal svævebane for at komme op til og hvor der er show med ørne.

 

 

Grundet forhøjede udgifter omkring brændstof & inflation omkring udgifter på rejsemålene, er priserne tilrettet til 2023.

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

7 dage, 5 nætter:

Pris per person DKK. 5.380,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 5 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 5 nætter i dobbeltværelse for ledere

✅ Jugendhotel Oberwimm eller lignende

✅ Hotellet har helpension og fri frugtbar

✅ Billet til sejltur på Wolfgangsee

✅ 2 timers adgang til Wasserwelt Amadé dagligt

✅ 3 koncert spilletilladelser

✅ Prisen er gældende for juni, juli, september og oktober *

✅ Prisen er baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

*Oktober har Wasserwelt Amadé lukket.

 

Samme koncept, blot 6 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 4.680,-

 

Klik her for at se program for rejsen

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Bussen henter jer på den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en natkørsel bussen.                

 

Dag 2:      
Ankomst til Wagrain på Jugendhotel Oberwimm om formiddagen. Vi er velkomne til at spise frokosten på hotellet, når vi har tjekket ind. Resten af dagen kan bruges til at lære byen at kende eller bade i Wasserwelt.

Uanset om du vil bade uden- eller indendørs eller forkæle dig selv med en afslappende massage eller et besøg i saunaen, er Wasserwelt Amadé en oplevelse.

 

Dag 3:              
I dag kører vi til Salzburg. Byen er kendt for sin barok arkitektur, sin historie og som en adgangsvej til Alperne. Salzburg blev i 1996 optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Den er også kendt for sin enorme musik, kunst og kultur events. Vi arrangerer en koncert i den smukke gamle midtby, hvor scener til Sound of Music blev indspillet.

Hvis der er interesse for det, kan vi også denne dag arrangere en koncert ved Hellbrunn Slot, som er beliggende udenfor Salzburg.

 

Dag 4:              
I dag er der fri til egne oplevelser eller vi kan foreslå at besøge Eisriesenwelt, som er en naturlig kalkstensgrotte og samtidig verdens største ishule. Stedet ligger i de østrigske alper, og den udforskede del tæller ca. 42 kilometer huler og gange. Eisriesenwelt ligger i 1.641 meters højde.

Turisterne begyndte for alvor at komme hertil fra 1920 og besøgstallene steg for alvor efter 1955, hvor en ny svævebane afhjalp de store højder. Denne entré er ikke inkluderet.

 

Dag 5:              
St. Wolfgang im Salzkammergut er en smukt beliggende landsby på nordsiden af bjergsøen Wolfgangsee, der er et af området øst for Salzburgs store turistattraktioner.

Gå rundt her og indsnus den romantiske atmosfære i de stejle gader. Dirch Passer filmen, Sommer i Tyrol, er indspillet her og det kendte Hotel Den Hvide Hest ligger her endnu. Vi arrangerer en koncert i byen.

 

Dag 6:              
Dag til egne oplevelser. Vi kan foreslå, I tager liften op til Grafenberg bjerget, som kaldes en stor natur legeplads, der er mulighed for at vandreture, klatre, forhindringsbaner og mange andre muligheder.

Tag madpakken med derop, efter en dag på toppen, kan i vandre ned til byen igen.  Eller vi kan afholde en  koncert på torvet.

 

Dag 7:             
Efter morgenmaden er det tid at pakke bussen, vi har en dagskørsel til Danmark.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040