Christian Weis Jensen

Indtil 1996 var rejser for mig begrænset til kortere Europæiske ferier, men da jeg mødte min hustru åbnede hun øjnene for ferier længere væk. Endda så meget at vi solgte hus og bil for at rejse afsted i 8 måneder. Rejsen gik dengang til Canada, USA, New Zealand, Fiji og Cook øerne.

Efter denne rejse startede jeg som rejsekonsulent ved Benns Rejser, efter nogle gode år hvor jeg arbejdede med individuelle og grupperejser, startede jeg OurWorld A/S i 2005.

Siden vores 8 måneders rejse har jeg været på mange rejser, både på ferie og andre som rejseleder. Men uanset om rejsen har været til Australien, Myanmar, Island, USA eller andre skønne steder, så er det altid en fornøjelse at vende tilbage til det Vestjyske, hvor jeg har mine rødder.

 

 

 

 

 

 

Helle Krogh Dahl

Den 2.september 1996 husker jeg meget præcist, det var nemlig startskuddet på mit drømmejob i rejsebranchen. Mit motto er: Hellere ude end hjemme, så jeg var kommet på den rette hylde her hos Falk Lauritsen Rejser, Herning, som senere blev en del af Star Tour.  Vi har i vores familie altid rejst en del, så snart midlerne og muligheden har været der - mit hjerte er især knyttet til Europa, Norden og Østen, hvor jeg har rejst en del.

Både som privat person og jobmæssigt har jeg været utroligt beriget af rejseaktiviteter. At få ting, sager & situationer til at gå op i en højere enhed, har min naturlige interesse, hvilket har været værdifuldt, i mit arbejde i flere gruppeafdelinger.

Siden 1. marts 2013 har jeg været ansat i OurWorld, hvor jeg slår mine folder med hele Den Vide Verden.

Vi har ikke et katalog, vi ER et katalog.

 

 

 

 

Tina Broberg Jensen

Min karriere i rejsebranchen startede i 1988 lige før de glade EM-dage, hvor jeg blev ansat i et lille rejsebureau, der primært solgte busrejser, vi sendte masser af fodboldglade danskere på tur. Vi solgte også storbyrejser, rundrejser og skirejser med bus, har siddet med mange busser og gæster, en større koordination, det har altid givet stor tilfredsstillelse at kunne få tingene til at gå op.

At rejse er at leve, som H.C. Andersen siger, og det ordsprog kan jeg fuldt ud tilslutte mig.

Jeg har altid elsket at rejse og opleve, uanset om det har været en lille smuttur til Hamborg eller en længere rejse til New Zealand. Det er fascinerende at møde fremmede kulturer, smage på fremmedartet mad og opleve anderledes landskaber og byer. Det er min passion, derfor er det jo også helt unikt at dette er mit job i det daglige, dejligt at dele vores gæsters glæde over deres forestående rejse.

Senest arbejdede jeg hos Benns Rejser i Holstebro, også med grupperejser, dog med fly. Jeg har primært beskæftiget mig med rejser i Europa og til USA, men også andre rejsemål fra private ferier har givet en ballast, som benyttes i dagligdagen i OurWorld, hvor jeg arbejder med hele verden, hvor jeg har været ansat siden september 2018.