Christian Weis Jensen

Indtil 1996 var rejser for mig begrænset til kortere Europæiske ferier, men da jeg mødte min hustru åbnede hun øjnene for ferier længere væk. Endda så meget at vi solgte hus og bil for at rejse afsted i 8 måneder. Rejsen gik dengang til Canada, USA, New Zealand, Fiji og Cook øerne.

Efter denne rejse startede jeg som rejsekonsulent, efter nogle gode år som ansat hvor jeg arbejdede med individuelle og grupperejser, startede jeg OurWorld A/S i 2005.

Siden vores 8 måneders rejse har jeg været på mange rejser, både på ferie og andre som rejseleder. Men uanset om rejsen har været til Japan, Australien, Myanmar, Island, USA eller andre skønne steder, så er det altid en fornøjelse at vende tilbage til det Vestjyske, hvor jeg har mine rødder.

 

 

 

 

 

 

Helle Krogh Dahl

Den 2.september 1996 husker jeg meget præcist, det var nemlig startskuddet på mit karriere i rejsebranchen. Mit motto er: Hellere ude end hjemme. Vi har i vores familie altid rejst en del, så snart midlerne og muligheden har været der - mit hjerte er især knyttet til Europa, Norden og Østen, hvor jeg har rejst en del.

Både som privat person og jobmæssigt har jeg været utroligt beriget af rejseaktiviteter. At få ting, sager & situationer til at gå op i en højere enhed, har min naturlige interesse, hvilket har været værdifuldt, i mit arbejde i flere gruppeafdelinger.

Siden 1. marts 2013 har jeg været ansat i OurWorld, hvor jeg slår mine folder med hele Den Vide Verden.

Vi har ikke et katalog, vi ER et katalog.