VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 14 DAGE
PRIS 31.985,00 kr.

    Seoul og Japan 25. marts - 7. april 2025

 

Seoul med udflugt til grænsen mod Nordkorea. Kyoto, shinto helligdomme, shogunens palads, Shogunen var samuraiernes leder, Zen buddhistiske templer, Geishaer, Nishiki madmarked, Hiroshima & smukke haver, Tokyo med Mount Fuji i det fjerne, besøge station 5 på Mount Fuji.

 

Et lille udpluk af dine oplevelser på denne rejse

 

Vi bevæger os i samme takt som japanerne selv, ved at benytte de velfungerende lokale transportmuligheder, tog, metro, taxa, og det verdensberømte tog, Shinkansen, vi møder Japan i øjenhøjde også på spændende gåture.

 

 

Tilmelding til rejsen: OurWorld A/S telefon 97 42 50 40 eller info@ourworld.dk

 

Prisoversigt:

Pris per person i delt dobbeltværelse                                DKK.    31.985,-

Pris per person i enkeltværelse                                           DKK.    37.895,-

 

 

Ourworld A/S modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende.

Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

 

 

Hvad er inkluderet i rejsens pris?

Prisen inkluderer:

✅ Fly: København – Seoul – Osaka//Tokyo - København

✅ Dansk rejseleder på hele rejsen

✅ Overnatninger på gode hoteller

✅ Morgenmad dagligt (undtagen den 2. april)

✅ Alle de nævnte udflugter

✅ Frokost på Mount Fuji turen (uden drikkevarer)

✅ Togpas til Japan Rail

✅ Shinkansen på længere strækninger

✅ Sejltur til øen Miya-Jima

✅ Transport som nævnt mellem byer og seværdigheder

✅ Heldagstur til Mount Fuji (engelsktalende guide)

✅ Alle entréer til de nævnte seværdigheder og muséer

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg

 

Klik her for info om rejsen

Klik her for at se program for rejsen

Klik her for at læse Rejsebetingelserne

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

Prisen inkluderer ikke: 

❌ Personlige forsikringer

❌ Bemærk venligst, i Japan bruges der IKKE drikkepenge

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Før du læser rejsebeskrivelsen!

✔️ Gruppens størrelse vil maksimalt være 15 personer + rejselederen

✔️ På vores rundrejse i Japan vil vi primært bruge landets effektive transportsystem, bl.a. den imponerende Bullit train også kendt som Shinkansen.

✔️ Nedenstående er, hvad vi garanterer, I ser på rejsen, men herudover kommer steder, hvor der er en stor grad af frihed til at tage på ekstra opdagelser.

✔️ Rejselederen er der 100% for dig og dine rejsefæller.

✔️ Aftensmaden kan indtages på egen hånd eller følg rejselederen til et fornuftigt spisested. Hvis du ønsker at prøve Japansk Sushi, hjælper vi gerne med det.

✔️ Værelserne på hotellerne i Sydkorea og Japan er normalt noget mindre end tilsvarende hoteller i Nordeuropa, forvent at værelserne er cirka 10-15 kvm.

✔️ VIGTIGT: Rejsen er ikke velegnet til dårlig gående og kørestolsbrugere. Du skal være i stand til at gå minimum 5 kilometer dagligt.

 

 

 

Program for rejsen

 

29. marts: København - Seoul

Vi mødes i Københavns lufthavn kl. 12.00, herfra starter vi vores rejse til Seoul kl. 14.20 med Emirates.

Der er flyskifte i Dubai på rejsen.

 

30. marts: Seoul

Efter ankomsten kl. 17.00 i Seoul tager vi direkte til hotellet.

 

Overnatning: Travelodge Myeongdong Euljiro

 

31. marts: Seoul

Efter morgenmaden mødes vi i lobbyen. Dagen er afsat til at se nærmere på denne imponerende storby med cirka 10 millioner indbyggere.

På første del af dagen rejser vi tilbage til Seouls storslåede historie, og starter med at opleve Gyeongbokgung Palads, der er det største af byens mange store paladser. Herfra besøger vi kvarteret Bukchon Hanok Village, der er en labyrint af gamle smalle gader med indtryk af Seoul fra en svunden tid. Vi fortsætter med at besøge byens to UNESCO-steder, paladset Changdeokgung og den konfucianske Jongmyo-helligdom.

Undervejs indtages frokosten på restaurant eller på nogle af Seouls gadekøkkener, og herefter tager vi frem i tiden til det futuristiske Dongdaemun Design Plaza med fantastiske byrum indbygget i arkitekturen.

Den oplevelsesfyldte dag i den koreanske hovedstad fortsætter med at se to af byens største og mest imponerende byporte, Heunginjimun og Sungnyemun, og herfra går vi gennem Namdaemun-markedet, hvor der igen er rig mulighed for at smage på lidt lækkerier fra gadekøkkener, før turen går tilbage mod hotellet. Aftenen kan med fordel bruges på en gang koreansk BBQ.

 

1. april: Seoul – DMZ – Seoul

Lidt nord for Seoul finder vi den koreanske demilitariserede zone, eller DMZ, der er en zone, som løber på tværs af Koreahalvøen og repræsenterer både en bufferzone og en grænse mellem Nordkorea og Sydkorea. Den demilitariserede zone følger den forreste frontlinje under Koreakrigen, da våbenhvileaftalen blev underskrevet.

Efter morgenmaden kører vi op til området hvor vi skal se og høre mere om stederne. Der er mulighed for at se over grænsen til Nordkorea. Desuden skal vi ned i en tunnel der er udgravet af Nordkoreanerne, vel at mærke under grænsen til Sydkorea.

Når vi er tilbage i Seoul, ser vi mere af byen.

 

Kyoto

 

2. april: Seoul - Kyoto

Vi forlader Seoul denne morgen, og efter ankomsten til Osaka Lufthavn, skal vi hente vores togpas, som vi skal bruge på rejsen i Japan. Togpasset er personligt og kan bruges på de fleste Japan Rail-linjer.

 

Når alle har deres dokumenter, forlader vi Osaka lufthavn og kører til Kyoto. Turen tager cirka 5 kvarter.

Fremme i Kyoto tager vi direkte til hotellet, det er beliggende tæt på stationen. Fremme ved hotellet får vi udleveret værelserne, og der er tid til at blive frisket op, før vi mødes igen.

 

Vi starter med en tur i nærområdet omkring Kyoto Station med dens spændende arkitektur, butikker og restauranter

Kyoto er et kulturelt centrum i Japan, af samme grund var byen fredet af amerikanerne under 2.verdenskrig. I perioden 794 til 1868 var det Japans hovedstad.

 

Overnatning: Sotetsu Fresa Inn Kyoto

 

3. april: Kyoto

Efter morgenmaden mødes vi for at opleve Fushimi Inari Taisha helligdommen.

Det er en af de smukkeste og mest berømte Shinto-helligdomme, det gør også at der efter kl. 09.00 kan være utrolig mange besøgende. Derfor tager vi toget derud lidt tidligere, så vi er der, før alle busserne kommer. Shinto religionen er den ældste religion i Japan, alene i Kyoto er der 400 Shinto helligdomme.

 

Fremme ved Fushimi Inari Taisha er der cirka 10.000 Torii, det er porte som renser sjælen, når vi går igennem dem. Det er en anderledes men smuk oplevelse.

Efter morgenmaden mødes vi for at opleve Fushimi Inari Taisha helligdommen. Det er en af de smukkeste og mest berømte Shinto-helligdomme, det gør også at der efter kl. 09.00 kan være utrolig mange besøgende. Derfor tager vi toget derud lidt tidligere, så vi er der, før alle busserne kommer.

Shinto religionen er den ældste religion i Japan, alene i Kyoto er der 400 Shinto helligdomme.

 

Fremme ved Fushimi Inari Taisha er der cirka 10.000 Torii, det er porte som renser sjælen, når vi går igennem dem. Det er en anderledes men smuk oplevelse.

Herefter skal vi se Kyotos kejserpalads, der dog kun kan ses udefra, idet det fortsat bruges af bl.a. kejseren til forskellige ceremonier.

 

Herefter skal vi opleve Shogunens palads. I en længere periode var Shogunen den virkelige hersker over Japan, det skyldes at Shogunen var leder af Samuraierne og dermed havde den militære magt.

Vi giver os tid til at opleve og nyde det imponerende palads indefra samt haven, der blev anlagt for at udstråle magt.

 

Herefter går turen til Nishiki Market, hvor den første mad bod blev etableret år 1310, og i området er der i dag hundredvis af boder og små restauranter. Der er tid til at se nærmere på butikkerne og finde et frokoststed.

Når vi er sammen igen, skal vi opleve bydelen Gion, der er kendt for de smukke Geishaer. I Gion er der en anderledes og meget hyggelig stemning, som vi oplever, mens vi går rundt i området.

Der er mulighed for at blive i området og spise aftensmad eller følge rejselederen tilbage til hotellet.

 

4. april: Kyoto

Vi skal opleve Den Gyldne Pavillon. Da Shogun Yoshimitsu overdrog hvervet til sønnen, flyttede han væk fra paladset og blev munk. Derfor er der bygget et Zen buddistisk tempel kendt som Den Gyldne Pavillon på grunden. Vi skal se bygningerne udefra og nyde den smukke have.

 

Vi fortsætter herefter til den hyggelige bydel, Arashiyama, hvor vi starter med en tur gennem den hyggelige og berømte skov af bambus, der stammer fra gamle adelsvillaer.

Herefter krydser vi den historiske bro – Togetsukyo bridge over floden Katsura. På den anden side skal vi opleve et bjerg med aber.

 

Vi går en tur i området og nyder skoven og aberne. Bemærk venligst, aberne er på et 300 meter højt bjerg, der er mulighed for at vente ved foden af bjerget, gruppen kommer samme vej tilbage.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet.

 

5. april: Kyoto - Hiroshima

Vi forlader Kyoto og kører med Shinkansen mod Hiroshima, dette imponerende transportmiddel har en tophastighed på cirka 300 km/t.

Fremme i Hiroshima tager vi til hotellet og afleverer bagagen. Vi starter dagen præcis det sted, hvor atombomben detonerede i 1945, og herfra oplever vi alle de vigtigste huse og steder fra atomkatastrofen den 6. august 1945. Vi skal naturligvis besøge Hiroshima Peace Memorial Park og vartegnet ”Atomic Bomb Dome”. Denne bygning var en af de få murstensbygninger i byen og grundet bygge måden, også et af de få bygninger der stod tilbage efter atombomben.

Vi går en dejlig tur og oplever budskabet om fred i verden, før vi giver os god tid til at opleve Hiroshima Peace Memorial museum.

 

Herfra fortsætter vi til Hondori, der er Hiroshimas overdækkede strøggade med masser af butikker, restauranter og japanske specialiteter. Vi holder også øje med byens gamle sporvogne, der kørte igen kun 3 dage efter atombomben i 1945.

 

Vi tager herefter tilbage til hotellet, og når alle er blevet indkvarteret, er der mulighed for at følge rejselederen til en af byens shopping gader, hvor der også er lokale såvel som internationale restauranter.

 

Overnatning: Vessel Inn Hiroshima Ekimae

 

6. april: Hiroshima

Lidt syd for Hiroshima finder vi øen Miya-jima med et af Japan’s mest berømte helligdomme – Itsukushima Shrine.

Vi er fremme på øen efter en togtur og en 10 minutters sejltur med færgen.

 

Vi følges på en lille vandretur på øen, herefter er der tid på egen hånd før vi tager tilbage til Hiroshima.

Vi skal opleve Hiroshima slottet, det blev som en meget stor del af byen ødelagt, da atombomben ramte den 6. august 1945, men blev genopbygget i 1958.

 

I dag er det museum for Hiroshimas historie før anden verdenskrig. På vej tilbage mod hotellet skal vi opleve den smukke have, Shukkei-en.  Haven er beliggende ved Enko floden og blev oprindeligt anlagt i 1620.

 

7. april: Hiroshima - Himeji - Tokyo

Efter morgenmaden forlader vi Hiroshima. Efter cirka en times kørsel står vi af i Himeji.

 

Når vi har låst bagagen inde, går vi til Himeji Castle, også kendt som Den Hvide Borg. Det er en af de mest imponerende borge i Japan, hele komplekset består af 84 bygninger. Hvis du har set ”Shogun” serien med Richard Chamberlain, så har du allerede set borgen på TV.

 

Efter at have oplevet Himeji, fortsætter vi med Shinkansen til Tokyo. På rejsen kan vi være heldige at se Mount Fuji på venstre side, hvis vejret er klart.

 

Fremme i Tokyo kører vi over til hotellet og får udleveret værelserne. Når vi mødes lidt senere, er det bl.a. tid til at opleve Shibuya kvarteret, her finder vi verdens - måske - vildeste kryds.

Området er en smeltedigel af liv, larm og butikker. Men når man har vænnet sig til det, så er det en oplevelse meget få glemmer.

 

Overnatning: Hotel Wing International Shimbashi Onarimon

 

Mount Fuji

 

8. april: Dagstur Mount Fuji

Muligvis så vi Mount Fuji fra toget i går. Ellers håber vi vejret er med os i dag, hvor vi skal på en heldagstur til Mount Fuji, guiden fortæller på engelsk, vores rejseleder vil oversætte det essentielle.

Fremme ved det 3776 meter høje bjerg, skal vi op til ”femte station” i 2200 meters højde. Efter frokosten fortsætter vi med at udforske området, der vil være flere gange hvor vi stopper for at nyde synet af Mount Fuji, før vi returnerer til Tokyo.

 

9. april: Tokyo

Vi skal opleve Tokyo i dag, eller rettere, vi skal opleve lidt af Tokyo.

Byen er 25 gange større end København, hvilket sætter nogle begrænsninger. Vi kommer naturligvis til at opleve en imponerende storby, hvor der er skyskrabere, biler og masser af mennesker.

Vores fokus vil bl.a. være på den kejserlige have, hvor vi ser området. Bagefter går vi en tur gennem det berømte Ginza-kvarter til det gamle fiskemarked, hvor det er muligt at nyde en god frokost, før oplevelserne fortsætter om eftermiddagen.

 

Tokyo

 

10. april: Tokyo

Efter morgenmaden skal vi opleve bydelen Asakusa. Det er et hyggeligt område, her er mange butikker og boder, men før vi kigger nærmere på dem, skal vi opleve Sensoji templet. Det er byens ældste tempel, der blev grundlagt år 645, efter man ifølge legenden fandt en Buddha-statue i Sumida floden år 628, og valgte at tilbede denne i området, hvor templet senere blev opført.

Sensoji er dedikeret til Buddha-gudinden for barmhjertighed, Guanyin, og er et af de mest besøgte hellige steder i hele verden. Desværre blev det oprindelige tempel ødelagt under et amerikansk bombardement, hvorfor det nuværende er en rekonstruktion. 

 

11. april: Tokyo - København 

Efter et flyskifte ankommer vi til København kl.13.15.

 

 

 

Rejsebetingelser

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 14 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

OurWorld forbeholder sig ret til at kurssikre relevante valutaer når der er sikret afrejse, herefter kan evt. kursfald ikke udløse lavere pris.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
OurWorld A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager

OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted.

Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring

Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (12). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation.

Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

 

Bonusprogrammer
Dette er en sag mellem deltager og flyselskab.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen som straks forsøge at udbedre reklamationen. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

 

Hvis dit fly bliver forsinket

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.

Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa.

 

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

 

To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500
Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500
Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500
 

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.

Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

 

Din ret til kompensation
Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: 

 

Flyvninger på 1.500 km. eller kortere                            250 EURO
Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500                          400 EURO
Flyvninger over 3.500 km. uden for EU                         600 EURO

 

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.

Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

 

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende.

Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

 

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

 

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

Pris per person i delt dobbeltværelse. Afgang Kastrup.
29. marts 2025 - 11. april 2025
31.985,00 kr.

Pris per person i enkeltværelse. Afgang Kastrup.
29. marts 2025 - 11. april 2025
37.895,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040