♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 5 DAGE
PRIS 3.980,00 kr.

Amsterdam - Holland

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Den hollandske hovedstad Amsterdam er en oplevelse med de mange kanaler og mange seværdigheder indenfor gåafstand i det hyggelige bycentrum. Byen opleves langs de mere end 100 kilometer kanaler, der gennemskærer byen på kryds og tværs, og de flere end tusind broer og utallige husbåde gør stemningen til noget helt specielt.

Amsterdam er en hyggelig by, hvor der aldrig er lange afstande mellem tingene. Holland er verdensberømt for sine historiske kunstmalere, og det ses tydeligt på hovedstaden Amsterdams museer, som udstiller den ene perlerække af mesterværker efter den anden.

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 3.980,-

 

Bemærk:

Hotellet er i forstaden Almere.

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 2-3 koncert spilletilladelser

✅ 4 nætter i flersengsværelser på vandrehjem

✅ 4 x morgenmad

✅ Engelsktalende guide 2 x 3 timer i Amsterdam

✅ Entré til Anne Frank museet

✅ Prisen er baseret på 40 deltagere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Klik her for at se program for rejsen

 

Se galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1: 
Bussen henter jer på den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en dagskørsel til Amsterdam. Fremme i Amsterdam bliver vi indkvarteret.  

 

Dag 2:
Efter morgenmaden, mødes vi med vores engelsk talende guide, de næste 3 timer bruger vi i det centrale Amsterdam til fods. Vi starter ved den store plads ”Dam”, herefter ser vi kongeslottet og Den nye kirke før vi fortsætter til Magna Plaza der er særligt seværdig grundet stedets fortid som central posthus. Efter en frokostpause kommer bussen med evt. instrumenter og uniformer, herefter er det tid til at give en koncert.

 

Dag 3:
Vi mødes igen med vores engelsk talende guide, de næste 3 timer har vi fokus på kanalerne og livet omkring disse. Om eftermiddagen er der tid til en kanalrundfart, dette er dog ikke inkluderet i prisen. Amsterdam er fyldt med smukke kanaler, der snor sig igennem byen og indbyder til en hyggelig sejltur.

Man kan købe en dagsbillet til kanalbådene, der giver mulighed for at hoppe af og på hele dagen. Man kan vælge mellem to ruter, hvor den ene har fokus på det historiske, mens den anden har vægt på Amsterdams hemmelige steder.

 

Dag 4:
Vi skal i dag besøge Anne Franks hus, mange har læst ”Anne Franks dagbog”, hvor hun beskriver sit liv i perioden 1942-1944. Her gemte Anne Frank og hendes jødiske familie sig for den nazistiske forfølgelse indtil de blev afsløret og udleveret til Gestapo. Anne Frank døde et halvt år senere af tyfus i koncentrationslejren Bergen-Belsen. Huset er i dag lavet om til museum, der indeholder familiens skjulested, som det stod under den tyske besættelse.

Her er også en udstilling om Anne Franks liv og samtid. Anne Frank blev verdenskendt, fordi hun efterlod sig en udførlig dagbog om sit liv under besættelsen. Den befinder sig i dag på museet. Herefter fortsætter vi langs kanalerne og oplever mere af den smukke velbevarede by. Der er mulighed for en koncert mere i dag.

 

Dag 5:
Efter morgenmaden er det tid at pakke bussen, vi har en dagskørsel til Danmark. 

Pris per person 5 dage
2. september 2024 - 6. september 2024
3.980,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040