♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 3 DAGE
PRIS 2.350,00 kr.

Berlin – julemarked

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Den store tyske tradition, julemarkedet, ligger også berlinerne meget på sinde, og der er et væld af dejlige markeder at besøge. De kendteste i Berlins centrum er Gendarmenmarkt, Alexanderplatz, Rotes Rathaus, Opera Palace og Europa Center.

Lidt udenfor centrum ligger det smukt belyste marked ved Schloss Charlottenburg og lidt længere væk det største af dem alle Spandau. Der er en helt speciel stemning på et julemarked, som bare må opleves.

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK.  2.350,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 2 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 2 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ A&O Hostel Mitte eller lignende

✅ 2 x morgenmad

✅ Sightseeing med dansktalende guide

✅ 2 koncert spilletilladelser

✅ Baseret på rejse i november – december

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Fredag:             
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på.

Efter ankomst og indkvartering i Berlin skal et af de hyggelige julemarkeder naturligvis besøges, og vi arrangerer en koncert på eller ved det udvalgte julemarked.

 

Lørdag:             
Tidligt op, for der skal opleves meget.

Vi skal starte dagen med en sightseeing i bus og til fods sammen med vores dansktalende guide. Der er meget historie og ikoniske steder, som bedst nydes, når der bliver sat lidt ord på – blandt de kendte steder kan nævnes Brandenburger Tor, Unter Den Linden, Gedächtniskirche, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie, Tiergarten og Potsdamer Platz.

Vi arrangerer en koncert sidst på eftermiddagen eller først på aftenen, dette kan f.eks. være ved Brandenburger Tor, Berlin Statsopera eller Potsdamer Platz. De nævnte steder kan ikke garanteres, da der altid hersker meget bureaukrati med at få spilletilladelser, men så finder vi et godt alternativ.

 

Søndag:
Efter morgenmaden, skal bussen pakkes og vi vil have et par timer på egen hånd, inden vi kører mod Danmark sidste på formiddagen.

Pris per person 3 dage
6. december 2024 - 8. december 2024
2.350,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040