♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 3 DAGE
PRIS 1.990,00 kr.

Bremen - julemarked

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

En lidt overset perle, som ligger i overkommelig køreafstand fra Danmark, og har masser af charme og ikke mindst et af de fineste julemarkeder i Tyskland – eller rettere sagt, der er to fine julemarkeder. Det ene foregår lige foran det gamle rådhus, og det andet foregår i gaden Schlachte, som ender ved Weserpromenaden, der løber langs floden.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 1.990,- 

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 2 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 2 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ A&O Bremen Hauptbahnhof

✅ 2 x morgenmad

✅ 2 koncert spilletilladelser

✅ Sightseeing med dansktalende guide, 3 timer

✅ Baseret på rejse i november – december

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Fredag:
Bussen henter foreningen på aftalt adresse og kører mod Bremen, hvor vi efter ankomst og indkvartering, har tid til at udforske omgivelserne lidt på egen hånd. Omkring det historiske rådhus og Roland (UNESCO-verdensarv) samt St. Petri-domkirken indbyder 170 smukke, festligt pyntede salgsboder dig til at nyde stemningen. Vi får arrangeret en koncert på eller ved et af julemarkederne først på aftenen.

 

Lørdag:
Den dansktalende guide møder os på hostellet, vi skal på sightseeing med bus og til fods. Vi skal se og høre om det gamle rådhus, Rolandstatuen, statuen Stadsmusikanten (kendt fra Brødrene Grimms eventyr), St. Petri domkirken, Schnoor Viertel og meget andet.

I adventstiden forvandles Bremens charmerende centrum til en lille landsby af juleboder med alskens godter og gaver. Blanke, kandiserede æbler stråler om kap med de mange glimtende julelys, og smagen af sprøde kartoffelkager, saftige grillede pølser og honningglaseret skinke blander sig med duften af ristede kastanjer. Vi arrangerer en koncert et sted i byen sidst på dagen.

 

Søndag:
Efter morgenmaden er det tid til at pakke bussen og begive os mod Danmark.

Inden vi starter den egentlige hjemrejse, vender vi lige en tur forbi Bremerhaven og ser de imponerende skibe og containere der pryder den store havn.

 

Pris per person 3 dage
6. december 2024 - 8. december 2024
1.990,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040