♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 4 DAGE
PRIS 4.480,00 kr.

Edinburgh - Scotland

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Mange tænker Tattoo og Whisky, men Edinburgh er også en smuk og charmerende by, der indbyder til sightseeing, spændende museer, historie, shopping og ikke mindst et kulturelt møde med de imødekommende og lune skotter.

Byen fascinerer med sine gamle middelalderbygninger og små krogede gader på den ene side og georgianske bygninger samt mere moderne arkitektur på den anden side. Edinburgh er bakket, da den er bygget ovenpå nogle udslukte vulkaner, og klarer man at komme op på toppen f.eks. til Edinburgh Castle, kan man nyde en flot udsigt over byen.

Bare slottet på Castle Rock har i sig selv været belejret 26 gange de sidste 1100 år og siges at være et af de mest angrebne steder i verden.   

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

5 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 4.860,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ Fly: København - Edinburgh - København

✅ Bustransport fra lufthavn til Edinburgh tur/retur

✅ Claremont Hotel eller lignende

✅ 4 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 4 nætter i dobbeltværelse for ledere

✅ 4 x morgenmad

✅ Sightseeing til fods med lokal guide i Edinburgh, 3 timer

✅ Heldags busudflugt med engelsk guide, ekskl. entréer

✅ Billet til sejltur på Loch Katrine

✅ 2 koncert spilletilladelser

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

 

Gebyr:

Kan forekomme for musikinstrumenter på flyet.

Prisen gælder udenfor højsæson og helligdage.

 

Samme koncept, blot 4 dage, 3 nætter:

Pris per person DKK. 4.480,-

 

Klik her for at se program for rejsen

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Ankomst og indkvartering på centralt beliggende hostel eller hotel.

 

Dag 2:
Efter morgenmaden er det tid til sightseeing i Edinburgh, hvor turen passende kan starte på toppen, ved Edinburgh Castle, med en flot udsigt over byen, inden vi bevæger os ned ad The Royal Mile, der går fra slottet til Holyrood Palace, Dronning Elizabeths residens.

Ved St. Giles Katedralen, bør vi unde os et stop. Ikke langt fra Katedralen ligger The Real Mary King’s Close, som også er et meget anbefalelsesværdigt besøg mod entré. Her kommer man en tur rundt i de gamle underjordiske gader med en udklædt guide og hører bl.a. om livet i 1500-tallet og pesten.

I Parlamentsbygningen, her aflægger vi et besøg, inden vi når til Holyrood Palace og Park. Der er mulighed for en rundtur i de kongelige gemakker samt i parkområdet.

Vi går op til Calton Hill, hvorfra vi kan nyde udsigten over Edinburgh. Vi arrangerer en koncert i dag.

 

Dag 3:
Denne dag tager vi på en bustur ud i minihøjlandet – Trossachs – og følger en af de mange skønne vandreruter, der er af forskellig længde og sværhedsgrad. I kan vælge at besøge Sterling Castle undervejs eller bare indlægge det som et stop, ligesom vi også stopper ved Wallace Monument. Et besøg på et Whisky destilleri kan også arrangeres.

Vi afslutter udflugten med en sejltur på den naturskønne ferskvandssø Loch Katrine.  

 

Dag 4:
Dagen i dag er til egne oplevelser, vi kan foreslå et besøg i National Museum of Scotland, Georgian House nr. 7, Edinburgh Castle eller en tur ned ad Princess Street, hvor der både er butikker og spisesteder.

Vi arrangerer en koncert, måske en lunchtime koncert i St. Giles Katedralen.

 

Dag 5:
Morgenmad, pakning af bagage, måske lidt tid til at indsnuse de sidste indtryk. Edinburgh er bygget på syv bakker, byen er opdelt i to dele, Old Town fra Middelalderen og New Town fra 1700-tallet som blev bygget som nødløsning til den voldsomme befolkningsstigning.

Forskellen på de to bydele er tydelig, Old Town er som en labyrint med smalle stræder og store torve og de gotiske huse er høje og smukt udsmykket. I New Town er gaderne i stedet brede og lige, husene er i georgiansk stil i sandsten. Og så afsted til lufthavnen med bus, for at flyve tilbage til Danmark.

Pris per person 5 dage
9. september 2024 - 13. september 2024
4.860,00 kr.

Pris per person 4 dage
9. september 2024 - 12. september 2024
4.480,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040