♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 4 DAGE
PRIS 3.580,00 kr.

Erfurt - Tyskland

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Erfurt er hovedstaden i den tyske delstat Thüringen, det er en vaskeægte middelalderby. Her er det som om man træder ind i en tidslomme. Byen har en dejlig blanding af torvepladser, gamle gyder, små kirketårne og idylliske områder langs floden.

Byen fik i 1300-tallet det berømte universitet, hvor Martin Luther var den mest berømte studerende. I dag kan I stadigvæk mærke Middelalderrødderne i byen og der er en unik atmosfære blandt de gamle huse. Blandt de største seværdigheder er markedspladsen med byens domkirke, middelalderbroen Krämerbrücke og det gamle Augustinerkloster. 

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

5 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 4.090,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 5 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 5 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ Hostel Opera eller lignende

✅ 5 x morgenmad

✅ 1 x frokost på Faustfood

✅ Sightseeing, historisk sporvogn & på gåben

✅ 2 - 3 koncert spilletilladelser

✅ Baseret på rejse forår og efterår

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

*Hvis i bor på vandrehjem i udkanten af Erfurt, er der gode penge at spare.

 

Samme koncept, blot 4 dage, 3 nætter

Pris per person DKK. 3.580,-

 

Klik her for at se program for rejsen

 

Se galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:                
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi er fremme ved vores indkvartering Opera Hostel sidst på dagen. Et dejligt sted, hvor vi bor ganske tæt på Altstadt. Måske vi kan nå lidt sightseeing i nærområdet.

St. Marys Cathedral og St. Severus kirke ligger begge helt unikt på en bjergskråning. De to store kirke virker næsten til at være vokset sammen. Domkirken blev påbegyndt i 1154.

En af de mange spændende ting at se inde i domkirken er de 13 næsten 18 meter høje glasmalerier, der danner en cyklus i prægtige farver. Martin Luther blev ordineret i domkirken i 1507.

 

Dag 2:                
I dag er afsat til sightseeing i Erfurt, på lidt en anden måde end vanligt, idet vi skal køre i en gammel historisk sporvogn samt på gåben. En rundvisning på denne historiske sporvogn tager dig med rundt til de vigtigste seværdigheder fra byens seneste og mere fjern fortid.

Den smukt bevarede Jugendstil (Art Nouveau) områder af byen er især værd at se. En kort gåtur gennem det historiske gamle kvarter, runder denne guidede tur af med stil.

Vi kan anbefale, at spise på restaurant Pier 37. Den ligger, smukt ned til en af de mange kanaler som der er i byen. Vi arrangerer en koncert i dag.

 

Dag 3:                
Erfurt er en meget musisk by, byen er blandt andet kendt for Bach familien. Som den såkaldte "Bache" eller Bachs dominerede Johann Sebastian Bachs forfædre og slægtninge Erfurts musikliv i 1600- og 1700-tallet. I den frie kejserby Erfurt blev deres efternavn synonymt med deres kald.

Vi kan anbefale en frokost på Faustfood, den første indendørs grill i Erfurt, som er opbygget i en gammel middelalder lade. Her laver de ægte thüringske specialiteter, her elsker de lokale at spise deres mad, hvilket er den bedste anbefaling du kan få.

                            

Dag 4:                
Efter morgenmaden, er der tid på egen hånd.

Vi arrangerer en koncert sidst på eftermiddagen.

 

Dag 5:                
Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet. Vi kan foreslå at besøge nabobyen Weimar, som er beliggende 35 kilometer fra Erfurt, inden hjemrejsen til Danmark.

Der bor ca. 65.000 indbyggere, 3 millioner turister kommer hvert år og besøger byen. Turisterne kommer til byen, fordi Weimar symboliserer og samler mere end noget andet Tysklands skæbnefyldte historie og derfor er den lille by blevet en smeltedigel for tysk historie, musik, kultur, kunst, videnskab og arkitektur, mange af de unikke steder er siden kommet på UNESCO’s verdensarvliste.

I oktober er der f.eks. masser af boder og især de mange smukt dekoreret løg er et hit. De lokale forbereder sig til den store løgfest, som forgår de to sidste uger i oktober.

Pris per person 5 dage
9. september 2024 - 13. september 2024
4.090,00 kr.

Pris per person 4 dage
9. september 2024 - 12. september 2024
3.580,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040