♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 4 DAGE
PRIS 5.480,00 kr.

Tórshavn - Færøerne

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Kom tæt på de lokale og oplev det autentiske Færøerne. Rejsen vil vise Færøernes alsidighed såsom at besøge Tórshavn, verdens mindste hovedstad til fods, sejle til lodrette klipper ved fuglefjeldet i Vestmanna, besøge Gjógv, spise frokost oppe ved Gjáargarður, besøge musikskolen i Tórshavn, Nordens Hus. Oplevelserne står i kø. Du skal være opmærksom på, det er små forhold, små stuer, mindre kirker, det har yderst charmerende.

Færøerne er en gruppe på 18 øer af vulkansk oprindelse i den nordlige del af Atlanterhavet. Den første bosættelse på øerne fandt sted, da irske munke omkring år 625 slog sig ned og levede som eneboere på øerne.

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

5 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 6.190,- 

 

Rejsens pris inkluderer:   

✅ Fly: København - Færøerne - København

✅ Bustransport fra lufthavn til hostel i Tórshavn tur/retur

✅ Hostel 62 Nord eller lignende

✅ 4 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 4 nætter i dobbeltværelse for ledere

✅ 4 x morgenmad

✅ Sightseeing i Tórshavn med dansktalende guide, 3 timer

✅ Heldagsudflugt til Østerø, med masser af oplevelser

✅ Besøg på Tórshavn Musikskole

✅ Besøg og rundvisning i Nordens Hus

✅ Sejltur til Vestmanna Fuglefjelde

✅ Sandwich på Gjáargardur, dag 3

✅ 2 koncert spilletilladelser

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

 

Gebyr:

Kan forekomme for musikinstrumenter på flyet.

Prisen gælder udenfor højsæson og helligdage.

Rejsen kan foretages direkte fra Billund eller København.

 

Samme koncept, blot 4 dage, 3 nætter:

Pris per person DKK. 5.480,-

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Når vi lander på øen Vágar, holder bussen klar til at køre os fra lufthavnen til bygden Gásadalur, den sidste bygd på Færøerne, der fik vejforbindelse. Før den tid måtte man gå over fjeldet. Dernæst fotostop ved flotte Tindholm, inden vi kører til vandrehjemmet, som er beliggende i Tórshavn.

 

Dag 2:
Efter morgenmad besøger vi den gamle bydel Tinganes og Reyn med de små gyder og charmerende huse med græs på taget. Vores lokale guide fortæller gode historier om fortiden. Turen går også forbi Domkirken og det hyggelige område Vågsbotn med de mange både, her ses tydeligt at fiskeri og havet har stor betydning for lokalbefolknin­gen. Vi arrangerer en koncert i Tórshavn.

 

Dag 3:
Efter morgenmad på hotellet skal vi køre langs kystvejen, krydse broen over Atlanten til Østerø og derefter kører vi op over fjeldet mod Færøernes højeste fjeld Slættaratindur, på turen kan vi se udsigten til klippeformationer ude i havet også kaldet Kæmpen og Kællingen. Turen fortsætter igennem den mest dramatiske og flotte natur til bygden Gjógv, hvor vi besøger naturhavnen, ser kirken og monumentet over de forulykkede fiskere.Her spiser vi frokost på det hyggelige gæstehus Gjáargardur.

Undervejs arrrangerer vi en koncert.

 

Dag 4:
Idag tager vi på en rask gåtur, vi besøger Nordens Hus, en flot arkitektonisk perle, som danner ramme om mange lokale og internationale arrangementer. Der er rundvisning i Nordens Hus. Herefter besøger vi musikskolen i Tórshavn. Om eftermiddagen kører vi til Vestmanna, hvor vi skal på en 2 timers bådtur til de fantastiske Vestmanna fuglefjelde. Der sejles tæt langs de tårnhøje klipper, en flot oplevelse.

 

Dag 5:
Tid på egen hånd indtil vi skal køres til lufthavnen over middag. Vi kan foreslå at gå på opdagelse i Tórshavn, der er mange små specialbutikker, bla. det gamle pakhus Østrøm, som i dag er en hyggelig kunsthåndværksbutik, design duoens Guðrun & Guðrun butik, det var dem der designede og strikkede Sofie Gråbøls karakteristiske striktrøje med stjernemotiv, til filmen ”Forbrydelsen”, hvor hun spillede Sarah Lund.

Pris per person 5 dage
14. oktober 2024 - 18. oktober 2024
6.190,00 kr.

Pris per person 4 dage
14. oktober 2024 - 17. oktober 2024
5.480,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040