♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 4 DAGE
PRIS 4.480,00 kr.

Galway - Irland 

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Når du rejser til Galway, møder du en by der på mange måder har bevaret det gamle Irland. Her taler befolkningen det irske sprog som hovedsprog, men alle kan sagtens kommunikere på engelsk.

I Galway stortrives den traditionelle irske musik i bedste velgående. Der er liv og glade dag på alle hjørner og afkroge, der emmer af charmerende stemning. Irerne er et meget gæstfrit folkefærd, der er plads til alle, her vil du helt sikkert føle dig velkommen som besøgende.

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

5 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 4.890,- 

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ Fly: København - Dublin - København

✅ Bustransport fra lufthavn til Galway tur/retur

✅ Indkvartering på turistklasse hotel

✅ 4 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 4 nætter i dobbeltværelse for ledere

✅ 4 x morgenmad

✅ Sightseeing med lokal guide, til fods, 3 timer

✅ 2 koncert spilletilladelser

✅ Engelsktalende chauffør på oplevelsesdagene

✅ Prisen er baseret på 34 unge og 6 ledere

 

Gebyr:

Kan forekomme for musikinstrumenter på flyet.

Prisen er gældende for juni og oktober.

 

Samme koncept, blot 4 dage, 3 nætter.

Pris per person DKK. 4.480,-

 

Klik her for at se program for rejsen

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Efter ankomst er afsat tid til sightseeing på gåben i Dublin, inden vi kører videre mod Galway. Der er en overflod af store seværdigheder som Trinity College, Grafton Street, National Museum, St. Patricks Cathedral, Christchurch Cathedral, Dublin Castle, Temple Bar Area, m.v. Vi tager en spadseretur ned ad det fornemme strøg Grafton Street, hvor vi hilser på Molly Malone og ser alle gademusikanterne.

I Galway indlogeres vi på turistklasse hotel tæt på bymidten.

Bemærk, programmet i Dublin kan blive flyttet til afrejsedagen grundet vi endnu ikke kender flytiderne.

 

Dag 2:
I dag skal vi på en kortere byvandring, til fods, på 3 timer, hvor vi får fortalt den spændende historie om Galway og nogle af de kendte mennesker herfra. Byens største kirke er indrettet i det gamle fængsel, og tilsvarende spændende historier findes overalt i Galway. River Corrib løber gennem byen, og med flere kanaler bliver Galway kaldt for ”Irlands Venedig”.

Vi anbefaler, at besøge Galway Cathedral, som er fantastisk flot, er kendt for sin gode akustik, som gør den velegnet til korsang. I dag arranger vi en koncert, vi vil forsøge at få en tilladelse til Galway Cathedral.

 

Dag 3:
Her kan du på egen hånd gå på opdagelse i Galway, hvor du kan finde gamle bøger, antikviteter, kunsthåndværk og meget andet. Galway er kendt for et meget levende musikliv, der spænder fra traditionel irsk musik til pop og rock, så alle vil kunne finde et musiksted, der passer til dem.

I kan spise middag på en af de utallige restauranter i Galway – fra små, billige seafood steder til gourmetrestauranter med udsigt over Claddagh, er et område tæt på centrum af Galway by, hvor floden Corrib møder Galway Bay.  I dag arrangerer vi en koncert.

 

Dag 4:
Dagen i dag er til fri til egne oplevelser. Vi kan forslå en udflugt med bus ud til nok det smukkeste natursceneri i Irland, nemlig Connemare. Fra Galway bliver landskabet mere og mere vildt, og når vi kommer til den fantastiske kystvej Skydrive kører vi højt oppe i bjergene på små, krogede veje med en helt enestående udsigt over Atlanterhavet. Frokost indtages i en af de små hyggelige landsbyer som Letterfrack.

Vejen tilbage til Galway går ad den mindre vej gennem Connemare langs de dramatiske bjergtoppe Twelve Pins med dybblå søer, som spejler sceneriet på magisk måde.

Denne udflugt er ikke inkluderet i programmet.

 

Dag 5:
Efter morgenmaden tjekker vi ud af vores vandrehjem, men lader bagagen stå. Vi har lidt fritid til egne oplevelser, inden vi kører tværs igennem den smukke irske natur tilbage til lufthavnen i Dublin.

Pris per person 5 dage
7. oktober 2024 - 11. oktober 2024
4.890,00 kr.

Pris per person 4 dage
7. oktober 2024 - 10. oktober 2024
4.480,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040