♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 3 DAGE
PRIS 0,00 kr.
Bestilling Kontakt os

Holstebro - fra heden til havet

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Velkommen til kulturbyen Holstebro, som ligger midt i den smukke vestjyske natur med Vesterhavet mod vest og Limfjorden mod øst. Her venter store oplevelser for jer.

Holstebro er OurWorlds base, her kender vi naturen, byerne omkring os og har mulighed for at lave en unik og meget anderledes oplevelse.

Vi er stolte over vores flotte gamle handelsby, navnet handelsby har hæftet sig til Holstebro siden 1274, hvilket fører os frem til, at byen er kåret som den smukkeste handelsby adskillelige gange.

Holstebro, er også byen hvor Storåen bogstavelig talt løber igennem, hvilket giver en masse liv og leben omkring gågademiljøet og Musikteatret Holstebro.

Vi kan bygge opholdet op omkring naturen ved Vesterhavet eller heden. Eller vi kan fokusere på kulturen, heriblandt ”Kvinde på kærre” Alberto Giacometti, som vi lokale kalder ”Maren å æ Woun”.

Vi arrangerer en sightseeing, måske med de lokale ”vægtere” i Holstebros hyggelige gågade. De mange gamle bygninger skaber en atmosfærisk oplevelse.

Der er mange muligheder for overnatning, lige fra centrum - i Holstebro til et badehotel ved Vesterhavet, eller måske på et vandrehjem.

Vi har et hav af muligheder for at give koncerter, vi har kontakterne og kan finde de rette steder for jer i byen.

 

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Kontakt os for pris, indhold og rejselængde.

Hvad enten I vælger hverdage eller henover en weekend.

Her vestpå, kan vi finde på hvad som helst.

Vi vil kunne stykke noget sammen, som kan få smilet, sang og musik frem hos jer.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Rejsen som er beskrevet i kataloget:

Vi kører et smut til Stubber Kloster, der ligger på en lille halvø på vestbredden af Stubbergård Sø i Sevel Sogn, Holstebro Kommune. Det hører til de jyske benediktinernonneklostre, det nævnes første gang i 1268. Området er fredet, men der er vandrestier derud i det smukke område. Hvilket fører os til et besøg og rundvisning på Sevel Kro. Måske vi her skal have en portion Ølbien og en Fur øl dertil. Her serveres ikke portioner i ”fransk målestok”.

Sevel Kro blev kongelig privilegeret i 1802 - en ordning, indført af Margrethe 1. helt tilbage i år 1396.

I 1939 kom filmholdet fra Fotorama til egnen for at optage filmen "Jens Langkniv" på Hjerl Hede. Titelrollen skulle spilles af en ung Poul Reichhardt. Mange år herefter blev kroen kendt som "teaterkroen", da skuespillernes begejstring for det idylliske landsbyliv på heden, gjorde, at de vendte tilbage til Sevel Kro gennem årtier.

Poul Reichhardt gamle værelse nr. 9 er stadig at finde i den nostalgiske afdeling på kroen.

Hjerl Hede er et frilandsmuseum ved Vinderup i Holstebro Kommune, mellem Skive, Struer, og Holstebro i Vestjylland, der blev grundlagt i 1930. Museet viser, hvordan en typisk dansk landsby udviklede sig fra 1500 til ca. 1900-tallet, et mosebrug og en stenalderboplads. Her er ofte arbejdende værksteder og hele familier der viser livet i gamle dage. Måske vi kan afholde en koncert her.

Afslutter dagen med et besøg på Handbjerg Marina, som bogstaveligt talt er bygget ud i Limfjorden på

flydebroer.

 

Nedenstående er blot flere eksempler på, hvilke spændende ting vi blandt andet kan sætte sammen til jer, enten på hverdage eller henover weekender:

Dag 1:

Blæsten går frisk over Limfjordens vande. Den kender de fleste, og hvor er det ofte sandt.

Et besøg på Gjellerodde, hvor også den 11 tons tunge mindesten for digteren Thøger Larsen står.

Thøger Larsen, som jo er ganske kendt for sangen ” Danmark, nu blunder den lyse nat.”

Området er fredet, ofte græsser her mohair får, du har fjorden foran dig og Lemvig Sø næsten ved siden af dig. Herfra kan du se helt ud til Cheminova, hvilken er beliggende tæt ved Harboøre, hvorfra du næsten kan høre Vesterhavet bruse.

Koncert, måske i Lemvig Kirke eller synge udendørs ved havnen som lægger helt inde i Lemvig Centrum.

Men vi kan meget mere end det.

Vi kan tage toget Lemvig Banen VLTJ til Thyborøn.

Thyborøn er den ene endestation for den kendte og traditionelle togrute mellem Vemb, Lemvig og Thyborøn med Jernbanen. På disse kanter kaldes toget blot VLTJ. Det er et tog, som kører på skinner på den høje gamle dæmning det meste af vejen, dette grundet frygten for oversvømmelse fra Nissum Bredning.

Vi står af på havnen, her ligger de gamle fiskerhuse, som nu er ombygget til restauranter, de laver de allerbedste fiskefrikadeller og stjerneskud på størrelse med en pande. Jo du bliver mæt herude vestpå.

Vi ser den omvendte kutter, der nu er ombygget til en meget hyggelig restaurant, besøger ”Sneglehuset” samt vi har mulighed for at besøge Jyllandsakvariet, Kystcenteret og den meget specielle Thyborøn Kirke.

Måske vi kan holde en koncert her.

Eller vi kan besøge hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg, der laver smykker, og andre flotte ting og sager af kohorn.

 

Dag 2:

Vi har 3 gratisruter indenfor Vestjylland, det giver os muligheder for at arrangere en rejse, til fornuftige jyske dollars sedler. En af dem går til Thorsminde. Byen ligger på den smalle tange, der adskiller det ofte barske Vesterhav fra den fredelige Nissum Fjord.

Her findes strandingsmuseet St. George. Strandingsmuseet fortæller historien i en unik udstilling med tusindvis af genstande bjærget fra havets bund af lokale dykkere.

Vi en eventuelt arrangere en koncert i Thorsminde Kirke eller en udendørs koncert foran St. George Strandingsmuseet.

Der kommer en bus for at hente os, kører os til Herregården Nørre Vosborg, som er smukt beliggende i et fredet kulturlandskab i Vestjylland. Nørre Vosborg har næsten 700 års historie bag sig og mange prominente besøgende. I 1800-tallet har flere prominente gæster besøgt den prægtige herregård. Frederik den syvende og Grevinde Danner besøgte Nørre Vosborg i 1861. H.C. Andersen var på sommerophold her i 1859, hvor han fik tid til at digte, lave papirklip og fantasere om stedets mange spøgelser.

Nørre Vosborg er i dag nænsomt renoveret, her afholdes mange koncerter, foredrag samt udstillinger.

Måske vi kan afholde en koncert her på Nørre Vosborg. Herefter kører vi tilbage til Holstebro og overnatter.

Hvis vi kan nå det kan vi besøge det prisbelønnede whisky destilleri i Stauning.

 

Dag 3:

I dag skal vi ud og have vind i håret. Vi kører til Husby Klitplantage, området er et feriehus område, hvor alle huse skal have stråtag, derfor er området meget hyggeligt. Naturen har sin helt egen facon her.

Klitten "Marens Maw" (Marens Mave) ligger på kanten af skovarealerne og klitheden i den vestlige del af plantagen. Udsigten over det vilde Vesterhav, den rolige Nissum Fjord og Husby Klitplantage er fantastisk.

Vedersø Vildt er specialiseret i oparbejdning af hjortevildt, produktion af røgvarer og pølser. De har eget røgeri, med produktion af vildtspegepølser, røgvarer og grillpølser. Dem aflægger vi en visit, har du lyst at købe dig noget med hjem, er det muligt.

Vi ender ved Vedersø Klit Badehotel, får lidt til ganen, besøger området og ser solnedgang om aftenen, mens vi ser ud over havet og har strandsand mellem tæerne.

Pris per person i enkeltværelse. Afgang Kastrup
27. september 2024 - 29. september 2024
0,00 kr.
Kontakt os for bestilling

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040