♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 5 DAGE
PRIS 4.970,00 kr.

Reykjavik - Island

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslåethed.  Vandfald, vildmarker og vulkaner. I århundrede har islændinge levet side om side med aktive vulkaner, en boblende undergrund og med Atlanterhavets rasen i deres baghave. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Hemmelige Lagunes varme termiske vand under åben himmel.

Mange har fået øjnene op for hovedstaden Reykjavik, som kaldes "verdens mest cool lille storby". I 2011 åbnede Harpa, som er Islands nye musikhus med flere store koncertsale.

Reykjavík er en by med iøjefaldende kontraster. Byen har små huse beklædt med bølgeblik ved siden af futuristiske glasbygninger, førsteklasses faciliteter minutter væk fra barsk, vulkansk terræn og international indflydelse blandet med nationale traditioner.

 

Prisoversigt:

Pris per person fra DKK. 4.970,- 

 

Rejsens pris inkluderer:

• Fly: København - Keflavik - København

• Bustransport som beskrevet ifølge program

• Reykjavik City Hostel eller lignende

• 4 nætter i flersengsværelser

• 4 x morgenmad

• Byrundtur, halvdagsoplevelse

• Den Gyldne Cirkel, heldagsoplevelse

• Den Hemmelige Lagune, entré, leje af håndklæde

• Sydkysten, heldagsoplevelse

• 3 koncert spilletilladelser

• Dansktalende chauffør på oplevelsesdagene

• Dette er priseksempel for 1.-5.juni 2020

• Baseret på 34 unge og 6 ledere

 

Værd at vide: 

Gebyr kan forekomme for musikinstrumenter på flyet.
Mulighed for afrejse fra Billund.
Prisen er gældende på hverdage i forårsmånederne.  

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Dag 1:

Under køreturen fra lufthavnen ses den barske natur i form af golde klippestykker, der følger vejen så langt øjet kan se. Der er mulighed for at bade i den Blå Lagune, denne entré er dog ikke inkluderet i prisen.

Den Blå Lagune, er berømt både i og udenfor Island. Nyd det varme mineralholdige vand og det helsebringende, hvide ler, der står i små spande rundt om bassinet til fri afbenyttelse. Efter et par timers tid i det termiske vand, fortsætter vi til Reykjavik.

Island er også landbrug med små hyggelige bondegårde, der lyser op med deres koboltblå tag, gamle historiske fiskehytter af træ og den lille store hovedstad Reykjavik, der med sin metropolske stemning, har meget at byde på for den interesserede rejsende.

Blandt meget er det islandske køkken en oplevelse. Her finder man lokale og til tider temmelig særprægede retter, men også det moderne islandske køkken, der gør brug af de gode islandske råvarer i en nyfortolkning. 

 

Dag 2:

Dagens udflugtsmål er den gyldne cirkel. Første stop er ved Tingvellir sletten, stedet hvor de første islændinge mødtes for at skabte deres parlament. Et ophold ved gejseren Strokkur, der med få minutters mellemrum sender kogende vand og damp op i 30 meters højde. Det bobler og koger overalt i dette termiske område, hvilket er et fascinerende syn.

Videre til Gullfoss, der er et imponerende vandfald. I dens vandtåge kan man ofte se en regnbue spejle sig.

Vi arrangerer en koncert ved Gullfoss, hvis vejret tillader det.

Bagefter besøger og bader vi i Den Hemmelige Lagune. Der er lejet håndklæder, husk badetøj denne dag.

Her er din nabo flotte islandske heste.

 

Dag 3:

I dag tager vi på sightseeing i Reykjavik, som foregår både med bus og til fods.

Vi står af ved Hallgrimskirken, der er af flere udnævnt som et af verdens 50 smukkeste bygningsværker. Vi skal naturligvis se den både indefra og udefra. Der er ligeledes besøg ved Harpa, det flotte opera- og koncerthus, som huser Islands Symfoniorkester og den Islandske Opera.

Et besøg ved fiskerihavnen. Vi kommer ind i Reykjaviks gamle bymidte med huse i alle farver.

Vi arrangerer en koncert i Reykjavik i dag.

 

Dag 4:

I dag skal vi opleve sydkysten. Der vil være flere stop bl.a. ved 2 imponerende vandfald.

Vi skal bl.a. opleve Seljalands vandfaldet, her kan man gå bagom vandfaldet, således at man står mellem klippen og vandfaldet, hvilket er en imponerende og anderledes oplevelse.

Vi kommer tæt på en gletsjer, der vil være mulighed for at gå/kravle lidt på den.

I dag arrangerer vi en koncert.

 

Dag 5:

Hjemrejse mod København.

Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til Island for denne gang.

Pris per person 5 dage
20. juni 2022 - 24. juni 2022
4.970,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040