♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 8 DAGE
PRIS 0,00 kr.
Bestilling Kontakt os

Beijing - Kina

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Vil man opleve Kina skal man starte sin rejse i hovedstaden Beijing. Beijing har efter årtusinders isolation udviklet sig til en storby med en metropolis’ atmosfære.  Beijing er i særdeleshed præget af ældgammel arkitektur og kultur som Kina, ”Riget i Midten”, er meget kendt for. Hverdagens spændende og hektiske vrimmel i Beijings gader, gør det til en uforglemmelig oplevelse fyldt med en masse utrolige indtryk.

Først og fremmest er Kina kendt for verdens længste bygningsværk – nemlig Den Kinesiske Mur.

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

Prisen udregnes fra forening til forening.
Dette skyldes, at flypriserne kan variere meget i forhold til bestillingstidspunkt og rejsetidspunktet.

 

Mulighederne er mangfoldige, kontakt os gerne, for at sammensætte netop jeres ønsker for oplevelser og pris - til DIN rejse.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

  

Dag 1:
Afrejse fra Danmark. Der kan flyves fra Billund, Aalborg og København. Undervejs vises der film og vi vil få serveret mad og drikke.

 

Dag 2:
Vi lander i Beijing. Herefter fortsætter vi med bus til vort hotel, hvor værelserne står klar.

På grund af tidsforskellen er det vigtigt at få sig rørt og derved holde sig vågen indtil det er ”kinesisk” sengetid. Midt på eftermiddagen har vi arrangeret et besøg ved Beijings varemærke, Himlens Tempel, hvor kejserne afholdte mystiske ritualer for at kunne kontrollere og tilbede vejrguderne. Efter dette besøg kører vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser middag.

 

Dag 3:
Dagen byder på besøg ved Den Himmelske Freds Plads. På selve pladsen ligger Formand Maos mausoleum. Fra hele Kina strømmer folk stadig til for at få et glimt af den store befrier og manden, der gjorde en ende på det sidste kejserdynasti i Kina og dermed grundlagde Den kinesiske Folkerepublik. Fra Den Himmelske Freds Plads går vi ind i Den Forbudte By, der har sit navn, fordi den almindelige borger var nægtet adgang i de 500 år Ming- og Qing dynastierne regerede. Kejserne levede her en beskyttet tilværelse omgivet af eunukker og konkubiner. Andre besøg i dag er ved Beijings teater og museum.

 

Dag 4:
Den Kinesiske Mur er det mest kendte bygningsværk i hele Kina og i dag skal vi gå en tur på dette enorme bygningsværk.  Den store Mur, som er 2000 år gammel og ca. 6000 km. lang, havde til formål at beskytte det kinesiske rige mod mongolerne fra nord. Dagens højdepunkt bliver sikkert koncerten, som skal foregå på selve muren.

 

Dag 5:
Vi besøger Hutongerne, Beijings gamle kvarter, der næsten blev jævnet med jorden i forbindelse med de Olympiske Lege, men heldigvis blev nedrivningen standset. Vi tager os tid til at se dette gamle beboelsesområde og måske er vi så heldige, at blive inviteret indenfor. Vi fortsætter videre til ”Bird´s Nest Stadium”. Bird Nest Stadium blev bygget til OL og her får vi en rundvisning.

 

Dag 6:
En fridag til at opleve Beijing på egen hånd. OurWorld står gerne til rådighed med forslag.

 

Dag 7:
Vi kører til Sommerpaladset, der ligger i byens nordlige udkant. Den enorme park, der omgiver paladset, er et af de smukkeste eksempler på nordkinesisk havekunst. Sommerpaladset er det sidste store byggeprojekt fra kejsertidens Kina.  Herefter er der god mulighed for shopping, hvor vi blandt andet besøger det berømte Silke marked.

 

Dag 8:
Hjemrejsen starter i dag. Vi ankommer til Danmark denne aften.

Pris per person i enkeltværelse. Afgang Kastrup
2. september 2024 - 9. september 2024
0,00 kr.
Kontakt os for bestilling

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040