♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 8 DAGE
PRIS 0,00 kr.
Bestilling Kontakt os

Lido di Jesolo, Italien

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Italien er landet hvor den smukke natur, maden og vinen ganske enkelt gør dig til et gladere menneske. Ved Adriaterhavets kyst kan du nyde de solmættede dage med hav og stand og i Venedig kan du lege gondolernes konge for en dag.

Kort fortalt - Italien er stedet hvor livsglæde trives i enhver sjæl.

Hotellet vi bruger hedder "Colonna" og er et udmærket 3-stjernet hotel. Værelserne er flersengs værelser, men der er mulighed for enkelt/dobbeltværelser. Hotellet er placeret 3 minutters gang fra vandet med god mulighed for at bade. Ca. 50 meter fra hotellet er der et supermarked. Hotellets placering i byen er perfekt, idet vi bor ud til "Piazza Aurora" og hver aften afspærres vejen for biler, hvilket gør det til en fornøjelse at gå på shopping i gaden.

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

Kontakt os for pris.

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 5 nætter i flere sengs værelser for unge

✅ 5 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ 5 x morgenmad

✅ Dagsudflugt til Venedig

✅ 3 koncert spilletilladelser

✅ Baseret på rejse i juni, juli og oktober

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:

Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på.

 

Dag 2:

Velkommen til den populære badeby Jesolo. Efter ankomsten udleveres nøglerne til værelserne. Bemærk at værelserne er klar fra kl. 14.00. Ankommer man lidt tidligere er der mulighed for at benytte stranden, indtil værelserne er klar.

  

Dag 3:

Brug dagen til at nyde byen og stranden. Hvis I ønsker det kan I besøge det lokale vandland "Acqualandia". Spille tilladelser: Vi arrangerer 3 spilletilladelser. Hvornår de placeres i løbet af ugen aftales med hver enkelt forening. Bemærk venligst at der er mange koncerter i byen, så en vis fleksibilitet vil være nødvendigt.

 

Dag 4:

Hver tirsdag er der marked i byen Cavallino. Vi forlader hotellet fra morgenen af og tager til marked. Foreningen er tilbage på hotellet sidst på formiddagen.

 

Dag 5:

Naturligvis skal Foreningen besøge Venedig på denne rejse. Byen behøver ikke nærmere præsentation, men vi skal venligst gøre opmærksom på følgende.

* Der kan ikke udstedes spilletilladelse i Venedig.
* Evt rejseleder må ikke guide i Venedig, derfor modtager deltagerne en kort orientering i bussen på vej til færgen. 

 

Dag 6:

En fridag til at nyde byen og stranden eller benyt dette program for dagen. Afgang fra morgenen mod Trieste. Første stop er ved "Grotto Gigante", denne smukke drypstenshule opleves med lokal engelsk talende guide. Vi skal for god ordens skyld nævne at der er 500 trappetrin ned og op. Men det er anstrengelserne værd. Herefter kører vi ind til Trieste for at opleve Miramare Slottet, der er beliggende ned til Adriaterhavet og absolut et besøg værd. Der er mulighed for at se nærmere på slotsparken. Entreer er ikke inkluderet i prisen. Herefter ind til Trieste midtby, hvor der er tid til at opleve byen på egen hånd før bussen kører mod Jesolo igen.

 

Dag 7:

Værelserne forlades og bussen pakkes hvorefter hjemrejsen begynder.

 

Dag 8:

Ankomst til Danmark.

Pris per person i enkeltværelse. Afgang Kastrup
7. oktober 2024 - 14. oktober 2024
0,00 kr.
Kontakt os for bestilling

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040