♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 7 DAGE
PRIS 5.780,00 kr.

Lignano Sabbiadoro - Italien

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Italien er landet hvor den smukke natur, maden og vinen ganske enkelt gør dig til et gladere menneske. Ved Adriaterhavets kyst kan du nyde de solmættede dage med hav og stand og i Venedig kan du lege gondolernes konge for en dag. Lignano Sabbiadoro, navnet betyder gyldent sand, er beliggende små 60 kilometer øst for Lido di Jesolo, har fantastiske strande, mange seværdigheder og muligheder for vandreture omkring sig.

Kort fortalt - Italien er stedet hvor livsglæde trives i enhver sjæl.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 6.260,-

 

Rejsens pris inkluderer:

• 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

• 5 overnatninger i flersengsværelser for unge

• 5 overnatninger i dobbeltværelser for ledere

• Resort Bella Italia eller lignende

• Adgang til flere sportsaktiviteter

• Adgang til badeland

• 5 x morgenmad

• 5 x aftensmad

• Dagsudflugt til Venedig

• Besøg i Trieste

• 3 koncert spilletilladelser

• Baseret på rejse i juni, juli og oktober

• Baseret på 34 unge og 6 ledere

• Dansktalende chauffør

• Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Samme koncept, blot 7 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 5.780,-

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Dag 1:
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på.

 

Dag 2:
Velkommen til den populære badeby Lignano Sabbiadoro. Vores hotel resort Bella Italia Village, er et stort område med hotel, restauranter og lejligheder, hotellet er ud til stranden.

Efter ankomsten udleveres nøglerne til værelserne.

Bemærk, at værelserne er klar fra kl. 14.00. Ankommer man lidt tidligere er der mulighed for at benytte stranden, indtil værelserne er klar. Her er flere gratis sportsaktiviteter samt adgang til Badelandet. Om aftenen spiller vi en koncert.

 

Dag 3:
Brug dagen til at nyde byen og stranden. Hvis I ønsker det kan vi besøge det lokale vandland "Aquasplash", eller besøg Doggy stranden, Parco Junior park og badeanstalt eller besøge det lokale Parco Zoo Punta Verde. Vi kan besøge byen Lignano Sabbiadoro, der er en gågade, en af aftenerne skal vi spille en koncert der.

 

Dag 4:
Hver tirsdag er der marked i byen Cavallino. Vi forlader hotellet fra morgenen af og tager til marked. Foreningen er tilbage på hotellet omkring frokost. I har bussen til rådighed, hvis i ønsker at tage på udflugt. Der er en times kørsel fra hotellet, en flot malerisk by og bjergkæde ved byen Tarvisio, som er beliggende i grænselandet op til Østrig og Slovenien. Tag en madpakke med og oplev her et andet landskab.

 

Dag 5:
Naturligvis skal foreningen besøge Venedig på denne rejse. Byen behøver ikke nærmere præsentation, men vi skal venligst gøre opmærksom på følgende. I kører til Ponte Sabbioni og sejler ca. 40 minutters tid ind til Venedig. Der kan ikke udstedes spilletilladelse i Venedig.

En rejseleder må ikke guide i Venedig, derfor modtager deltagerne en kort orientering i bussen på vej til færgen. 

 

Dag 6:
En fridag til at nyde byen og stranden eller benyt dette program for dagen. Afgang fra morgenen mod Trieste. Første stop er ved "Grotto Gigante", denne smukke drypstenshule opleves med lokal engelsktalende guide. Vi skal for god ordens skyld nævne at der er 500 trappetrin ned og op. Men det er anstrengelserne værd.

Herefter kører vi ind til Trieste for at opleve Miramare Slottet, der er beliggende ned til Adriaterhavet og absolut et besøg værd. Der er mulighed for at se nærmere på slotsparken. Entréer er ikke inkluderet i prisen. Om aftenen spiller vi en koncert.

Herefter ind til Trieste midtby, hvor der er tid til at opleve byen på egen hånd før bussen kører mod vort hotel igen.

 

Dag 7:
Værelserne forlades og bussen pakkes hvorefter hjemrejsen begynder.

 

Dag 8:
Ankomst til Danmark.

Pris per person 8 dage
4. juli 2022 - 11. juli 2022
6.260,00 kr.

Pris per person 7 dage
11. juli 2022 - 17. juli 2022
5.780,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040