♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 3 DAGE
PRIS 1.730,00 kr.

Hansestaden, Lübeck, Tyskland

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Lidt syd for Danmark finder man den smukke Hansestad, Lübeck. Det vidunderlige bybillede er stadig præget af middelalderlig stemning og kulturhistoriske seværdigheder. Musik- og konferencehallen, som udgør et moderne modstykke er Lübecks største hal og det vigtigste spillested for Schleswig-Holstein Musik Festival, internationalt konferencecenter, filharmoni og byens arena.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 1.730,- 

 

Rejsens pris inkluderer:

• 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

• 2 overnatninger på Youth Hostel Lübeck

• 34 unge i flersengsværelser

• 6 ledere i dobbeltværelser

• 2 x morgenmad

• 2 x aftensmad, eksklusiv drikkevarer

• 2 koncert spilletilladelser  

• 1 x heldags entré i Hansa Park

• Dansktalende chauffør

• Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

 

Fredag:
Vi kører fra foreningens adresse fredag morgen, ankommer til Lübeck, på Youth Hostel Lübeck, som er centralt beliggende tæt på Den gamle Bydel. Dagen kunne bruges til at besøge Marzipan Museet og et smut ind i Marzipan Speicher Café, hvor der kan købes alverdens lækkerier af kager med Lübeck Marzipan. Vi arrangerer en koncert på et tidspunkt i dag. I dag er aftensmaden inkluderet.

 

Lørdag:
Krogede gyder og passager, gamle købmandshuse, den verdensberømte byport Holstentor og de syv tårne i den gamle by, som i 1987 blev udpeget til verdens kulturarv af UNESCO. Der er mange grunde til at rejse til Lübeck. De pragtfulde murstenskirker i gotisk stil, det enestående museumsmiljø, Niederegger marcipan-salonen, museumshavnen og det historiske rådhus er bare et lille udpluk af de attraktioner, der er et besøg værd. Kun et stenkast fra Lübeck ligger Seebad Travemünde, der lokker med sine store skibe, fine strand ud til Østersøen, den største færgehavn i Europa og det smukkeste sejlområde. I dag er morgenmad og aftensmad inkluderet.

 

Søndag:
Efter morgenmaden er det tid til at pakke bussen. Herefter kører vi til Hansa Park og nyder dagen der.

Vi arrangerer en koncert i dag. Vi kører mod Danmark sidst på dagen.

Pris per person 3 dage
5. august 2022 - 7. august 2022
1.730,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040