♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

New York - USA

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

New York, eller the Big Apple, er en utrolig by. Her er mulighed for at opleve med alle sanser. Vi kan tilbyde en erfaren rejseleder, eller vi sørger for at gruppen får udleveret materiale til nedenstående udflugter, alle udflugter er baseret på offentlig transportmidler. Det er effektivt og billigt. New York er et fantastisk mix af utallige kulturer, nationaliteter, sprog. Ofte omtales New York som byen, der aldrig sover, og det er i den grad sandt – man kan lave noget hvor som helst, hvornår som helst.

 

Grundet forhøjede udgifter omkring brændstof & inflation omkring udgifter på rejsemålene, er priserne tilrettet til 2023.

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

Prisen udregnes fra forening til forening.
Dette skyldes at flypriserne kan variere meget i forhold til bestillingstidspunkt og rejsetidspunktet.

 

Mulighederne er mangfoldige, kontakt os gerne, for at sammensætte netop jeres ønsker for oplevelser og pris - til DIN rejse.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Afrejse fra Billund eller Københavns lufthavn, hvorfra vi, efter et flyskifte på Island, flyver med Icelandair til New York. Midt på eftermiddagen lander vi i New York og straks efter, at vi har fået udleveret vores bagage, kører vi ind til vores hotel, som er beliggende udenfor Manhattan, men i nærheden af en Metrostation. Vi bor på turistklasse hotel.

 

Dag 2:  
Fra 1892 – 1954 passerede mere end 12 millioner mennesker Frihedsgudinden på deres vej ind i det forjættede land. Første stop var Ellis Island. Vi starter vores tur i dag med at sejle ud til Liberty Island, hvor vi ser Frihedsgudinden.

Herefter skal vi besøge South Street Seaport Historical District, idet det var her hollandske indvandrere i 1626 grundlagde byen, som de kaldte New Amsterdam. Dagen slutter med vi til fods går over Brooklyn Bridge til Brooklyn og tager metroen tilbage til hotellet.

 

Dag 3:
Vi starter dagen med at spille for de lokale, når de skal på arbejde. Tæt på hotellet er der en åben plads, hvor vi har lov til at spille.

Herefter fortsætter vi med instrumenterne til Liberty State park, hvor der også er mulighed for at spille.
Det er ikke noget problem at skaffe spilletilladelser udenfor Manhattan. På Manhattan er det lidt mere omstændigt, men vi arbejder gerne på at skaffe tilladelser i flere af parkerne.

 

Dag 4:
New York City udviklede sig fra syd mod nord, og vi følger i historiens fodspor på dagens vandring. Vi besøger bl.a. Washington Square og vandrer gennem Greenwich Village til SOHO, Little Italy og Chinatown, hvor vi får mulighed for at se, høre, lugte og smage de forskellige bydele. 

Efter at have passeret New York City Hall kommer vi til Ground Zero. Her, hvor World Trade Center engang stod, mindes vi angrebet den 11.september 2001, hvor mere end 2500 mennesker mistede livet. Turen slutter i Financial District og Wall Street.

 

Dag 5:
Formiddagen er til fri disposition. Kl. 12.30 mødes vi i hotellets reception for at tage på tur i Midtown. Vi starter ved Grand Central Station, som er langt mere end en togstation! Via New York Public Library går vi til Rockefeller Center, hvor vi besøger Top of The Rocks og får et godt blik udover byen. Turen slutter på Times Square.

 

Dag 6:
På vores sidste hele dag i New York skal vi besøge den nordlige del af Manhatten. Vi starter med at tage metroen til Lincoln Center, der hvor West Side Story engang blev optaget.  I Central Park aflægger vi besøg ved ”Imagine”, den mindeplade, som er lagt for John Lennon i Strawberry Fields.

Med metro tager vi op til Harlem, kommer forbi det kendte Apollo Theater, hvor artister som Ella Fitzgerald, Diana Ross & The Supremes startede deres karriere. Herefter shopping på 5.th Avenue.

 

Dag 7:
Formiddagen er fri, herefter pakker vi sammen og kører til det store indkøbscenter ”Jersey Gardens”. Her er der tid til shopping på egen hånd indtil vi sidst på eftermiddagen kører til lufthavnen, hvorfra vi flyver mod Billund eller Københavns lufthavn.

 

Dag 8:
Efter flyskifte på Island lander vi i Danmark.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040