♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Paris - Frankrig

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Paris eller ” Byernes By” kræver ingen nærmere præsentation. Her er muligheden for at få en fantastisk storbyferie og dette kombineret med et besøg i Disney.

OurWorld kan efter aftale med Disney arrangere en koncert i parken. Det kan være som marcherende eller en stående/siddende koncert på en af de permanente tribuner. Vi skal også besøge Montmartre området og katedralen Sacre Coeur, hvorfra du har en formidabel udsigt over Paris.

 

Grundet forhøjede udgifter omkring brændstof & inflation omkring udgifter på rejsemålene, er priserne tilrettet til 2023.

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

7 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 5.180,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 4 overnatninger i flersengsværelser for unge

✅ 4 overnatninger i dobbeltværelser for ledere

✅ 2 x aftensmad på Ibis Budget Porte de Bagnolet eller lignende

✅ Disney arrangement, koncert, entré

✅ Kupon til 2-retters aftensmad i Disney

✅ 2 koncert spilletilladelser i Paris

✅ Sejltur på Seinen, 1 time

✅ Besøg ved Eiffeltårnet

✅ Udflugt til Montmartre og Sacre Coeur

✅ Panorama City Tour, dansk guide, 3 timer

✅ Baseret på rejse i lavsæson forår og efterår

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Samme koncept, blot 6 dage, 3 nætter:

Pris per person DKK. 4.480,-

 

Klik her for at se program for rejsen

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi kører mod Paris.

 

Dag 2:
Ankomst til Ibis Budget Porte de Bagnolet. Hotellet er beliggende i et område, hvorfra det er nemt at tage metroen rundt til de forskellige seværdigheder. Men bussen bruges som primært transportmiddel.

 

Dag 3:
En dag i Disney. Ønsker foreningen at optræde inde i parken skal vi have jer godkendt. Proceduren står vi for. Hertil skal vi bruge forskelligt materiale, en indspilning, vi kan sende på et link til Disney, hvor man ser jer spille i jeres uniformer. Når I er godkendt får vi den endelige dato. Af den grund kan programmet ende ud med, at vi må ændre lidt på dagene.

Dagen i Disney starter med afgang kl. 07.30, retur til hotellet sidst på aftenen. Dagen indebærer en koncert samt resten af dagen som gæst i Disney, hvor vi inkluderer en madkupon til jer.

 

Dag 4:
Tid til sightseeing i Paris. I dag kommer vi rundt til mange af byens seværdigheder. Dagens højdepunkter vil sikkert være at se Eiffeltårnets storhed og en sejltur på Seinen. Herudover ser vi Opera området og Notre Dame. Vi har en dansktalende guide på Panorama City rundturen.

Før aftensmaden tager vi på cruise en times tid på Seinen, hvor vi ser Paris i den begyndende skumring. Frihedsgudinden kan ses på den smalle aflange ø Cygnes, som ligger i floden Seinen en anelse syd for Eiffeltårnet. Den er placeret lige foran broen Pont de Grenelle ved siden af Radio France's karakteristiske runde bygning. I dag afholder vi en koncert.

 

Dag 5:
Efter morgenmaden begiver vi os til et af de smukkeste steder i Paris området ved Sacre Coeur, som betyder Det Hellige Hjerte, den hvide katedral, som er placeret på toppen af det lille bjerg Montmartre.

Sacre Coeur er et af Paris' mest berømte vartegn. Om eftermiddagen, afholder vi rejsens sidste koncert. Vi forsøger at få en tilladelse til at spille i området ved Sacre Coeur.

 

Dag 6:
Efter morgenmaden pakkes bussen. Der er mulighed for at tage Metroen ind til byen og gøre de sidste indkøb før hjemrejsen begynder senere i dag. Bussen skal hvile sig, indtil vi senere kører tilbage til Danmark.

 

Dag 7:
Ankomst til Danmark.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040