♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Slovenien - Portoroz

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

I det 13. århundrede var Sloveniens mest populære turistby, Portoroz, kendt som kurområde, da Benediktiner-munke blev klar over mineral- og saltvands helbredende virkning. Kombineret med et mildt klima og en smuk beliggenhed i Piranbugten direkte ud til Adriaterhavet, kulminerede den første turisme allerede i 1911.

Byen er charmerende med et lidt italiensk præg, med et bagland af vinbjerge og cypresser og der er rigtig mange hyggelige caféer og restauranter. Man bør også give sig tid til at spadsere langs strandpromenaden til den pittoreske lille havneby, Piran, som har rødder helt tilbage i middelalderen.

 

Grundet forhøjede udgifter omkring brændstof & inflation omkring udgifter på rejsemålene, er priserne tilrettet til 2023.

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

Kontakt os for pris.

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 5 nætter i flere sengs værelser for unge

✅ 5 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ 5 x aftensmad

✅ 3 koncert spilletilladelser med lokal guide assistance

✅ Bådcruise inkl. frokost

✅ Udflugt til Near Soca, bjerg og naturvandring 2 timer

✅ 2 lokale guider med på vandreturen

✅ Entre til grotterne 

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi kører mod Postonja.

 

Dag 2:
Ankomst til Hotel Vile Park. Hotellet er beliggende i et roligt område, ligger meget tæt på vandet.
Efter indtjekning på hotellet, er der tid at sondere terrænet, vi går til en tur til Piran.

 

Dag 3:
Både beboere og mange besøgende opfatter Ljubljana, som en by der er nem at holde af. Ljubljana er klassificeret som en mellemstor europæisk by, men det har bevaret sin ”lille” by venlighed med mange steder samtidig med den har faciliteter som en moderne hovedstad. Der arrangeres koncert i Ljubliana.

 

Dag 4:
I dag kører vi et par timer nordpå til området Near Soca. Det er et utroligt smukt område med bjerge, floder og flade landskaber. Området er velegnet til river rafting. Vi har lejet to lokale guider som vandrer med os i området.

 

Dag 5:
Postojna Grotterne i består af et 20 km langt netværk af huler, gange og grotter under jorden. Postojna Grotterne er de mest besøgte grotter i Europa, muligvis fordi der går en jernbane gennem grotterne, så man virkelig kan komme langt ind i bjerget under sit besøg. Vi arrangerer koncert ved grotterne.

 

Dag 6:
Dagen er fri til egne oplevelser. Vi kan foreslå en gåtur til Piran, byen emmer af atmosfære og en sand perle af venetiansk arkitektur. Gaderne er smalle og i sommermånederne kan der blive lidt trængt, men det kan du undgå, hvis du kommer tidligt om morgenen.

På toppen af Pirans højeste punkt, ligger Skt. George kirken. Fra klokketårnet har du en enestående udsigt over byen og havnen. Sidst på dagen arrangeres koncert i Piran.

 

Dag 7:
Efter morgenmaden pakkes bussen. Der er mulighed for at gøre de sidste indkøb før hjemrejsen senere i dag. Sidst på eftermiddagen kører vi mod Danmark.

 

Dag 8:
Ankomst til Danmark.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040