♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Riga - Letland

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Riga er ikke en kæmpe storby. Derfor opleves den bedst til fods, da den er utrolig nem at komme rundt i. Og den er lige om hjørnet.

Vi ser domkirken, som vel nok er den største kirke i hele Baltikum. Peterskirkens spir rager 122 meter op over byen. Heldigvis er der en elevator, der tager os op til 72 meter, og her har vi en fantastisk 360° udsigt ud over byens tage. Vi kommer også forbi ”Sorthovedernes Hus”, der tidligere var en forening af ugifte tyske handelsmænd. Undervejs skal vi bestemt også "smage" på Riga, så vi går en tur rundt i markedshallerne. For overskuelighedens skyld er markedet delt op i temaerne fisk, kød, grønt osv. Apropos mad og drikke, så skal vi selvfølgelig også se, måske smage letternes nationaldrik ”Balzam”, der er en sort bitter, som siges at fungere som medicin.

 

Grundet forhøjede udgifter omkring brændstof & inflation omkring udgifter på rejsemålene, er priserne tilrettet til 2023.

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

Pris per person DKK. 4.340,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ Hotel Hanza eller lignende

✅ 4 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 4 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ 4 x morgenmad

✅ 3 x aftensmad

✅ Sejltur på kanalerne, 1 time

✅ 3 koncert spilletilladelser

✅ Sightseeing med dansktalende guide, 4 timer

✅ Baseret på rejser i april, maj, juni og juli

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Samme koncept, blot 6 dage, 3 nætter:

Pris per person DKK. 3.980,-

 

Klik her for at se program for rejsen

 

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en natkørsel i bussen.

 

Dag 2:
Efter indkvartering på vores værelser, mødes vi i receptionen med vores dansktalende guide og går en tur i byen. Vi får lidt historie og praktiske oplysninger, så vi kan lære byen at kende. Vi er på gåben 4 timer, ser og hører historie om storbycharme og enestående arkitektur.

Vi arrangerer en koncert senere i dag.

 

Dag 3:
Efter morgenmaden, kan vi foreslå denne spændende oplevelse.

I kører til Rundale Palace, ca. 80 km fra Riga, fører dig gennem landskabet til Syd Letland.

Rundale Palace er et af de mest fremragende monumenter for barok- og rococo kunst, designet af den italienske arkitekt Rastrelli, forfatteren af vinterpaladset i Skt. Petersborg. I kan fortsætte til Jelgava, se det smukke slot flotte historiske bygninger.

Jelgava Gymnasium eller Academia Petrina er den ældste uddannelsesinstitution i Letland indenfor højere uddannelser. Den blev etableret i 1775 i Mitau, dengang hovedstaden i Hertugdømmet.

Sidste højdepunkt er Rigabugten, hvor Jurmalas natur i århundreder har tiltrukket turister. Hvad enten man som patient besøger et af byens kursteder for at nyde godt af områdets helsebringende kilder og mudderbade, eller blot kommer for at bade og slikke sol, er området været helt perfekt.

Vi arrangerer en koncert et sted i løbet af denne dag.

 

Dag 4:
Efter morgenmaden, er det tid til en sejltur.

Vi skal på med kanaltur med træbåd rundt i Riga en god måde at se mange af de store seværdigheder. Her får du, med de hyggelige kanalbåde, muligheden for at opleve byen fra vandsiden og se alle de store bygninger og attraktioner.

Der er noget hyggeligt ved at opleve byen stille og roligt fra vandet, mens det hektiske byliv er på afstand.  Turen sejler forbi 14 kendte attraktioner, som bl.a. inkluderer Den nationale Opera samt Centralmarkedet. Resten af dagen er til egne oplevelser.

Vi arrangerer en koncert i dag.

 

Dag 5:
Dagen i dag er til egne oplevelser. Vi kan anbefale at besøge spa- og wellnesscenteret i Riga, måske besøge museer eller blot lade jer drage af denne smukke by, der er mange muligheder her, vi hjælper gerne med idéer. I dag arrangerer vi en koncert.

 

Dag 6:
Efter der er tjekket ud fra hotellet er der fritid indtil sidst på dagen, hvor vi kører tilbage mod Danmark.

Vi kan forslå Riga Central Market, som er det største marked i de baltiske stater og et af de største udendørs markeder i Europa. Efterfølgende kan vi foreslå en spadseretur igennem det fantastiske Jugendstilkvarter er et ”must”.

På den modsatte side af Daugavafloden finder vi byens gamle kvarter med de smukke træhuse og den imponerende russiske ortodokse kirke. Tilbage over floden igen går vi til Riga Slot og byens gamle voldgrave, der nu udgør en del af byens dejlige park.

 

Dag 7:
Vi ankommer til Danmark.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040