♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Rostock & Schwerin - Tyskland

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Rostock er med over 200.000 indbyggere den største by i Mecklenburg-Vorpommern. Før i tiden en vigtig handelsby, og også i dag lokker byen med gode shopping muligheder. Fra den stor gågade afgår mange små stræder med hyggelige cafeer, spændende butikker og charmerende ateliers. Over det hele ligger byens maritime stemning.

I byens centrum er der en del imponerende teglstensbygninger. Stadigvæk i dag er store dele af byen omgivet af bymuren. Kröppelin Tor porten er nok den prægtigste af alle vand- og landporter, som der før i tiden fandtes 22 af. Inde i porten fortæller en udstilling om bymurens historie.

 

Grundet forhøjede udgifter omkring brændstof & inflation omkring udgifter på rejsemålene, er priserne tilrettet til 2023.

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

5 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 3.280,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 4 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 4 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ Hostel Blue Doors eller lignende

✅ 4 x morgenmad

✅ 1 x aftensmad

✅ Sightseeing med lokal guide, 2 timer

✅ 2 koncert spilletilladelser

✅ Besøg i Schwerin

✅ Baseret på rejse forår og efterår

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Samme koncept, blot 4 dage, 3 nætter

Pris per person DKK. 2.890,-

 

Klik her for at se program for rejsen

 

Se galleri herunder

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:                
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi er fremme ved vores indkvartering sidst på dagen. Et dejligt sted, hvor vi bor i Altstadt. Måske vi kan nå lidt sightseeing i nærområdet.

 

Dag 2:                
Efter morgenmaden mødes vi med vores lokale guide, som tager os med på sightseeing og fortæller gode historier.

Vidste du, at Rostock engang var under danske vinger? Det var tilbage i år 1185, men det varede desværre kun i få år, for allerede i 1227 tog nordtyskerne magten tilbage og gjorde Rostock tysk igen. Et af de mest stolte værker i Rostock er uden tvivl deres universitet, der var det første universitet i Nordeuropa. 

Af museer venter der i Rostock fx Stasi Pre-Trial Prison, der er det tidligere Stasi-fængsel, hvor mange tyskere levede et grufuldt liv det tidligere berygtede Østtyskland.

Har du derfor en interesse i DDR, så er dette museum helt sikkert et besøg værd. Derudover bør du heller ikke snyde dig selv for en tur forbi.

 

Dag 3:                
I dag efter morgenmad, besøger vi byen Schwerin.

Schwerin Slot kommer man ikke uden om, når man er turist i Schwerin. I årtier var slottet sæde for hertuger, men siden 1990 har det fungeret som sæde for Mecklenburg-Vorpommerns Landtag og har således igen fået politisk betydning. Slottet har tilknyttet et slotsmuseum, hvor man kan beundre malerier, kunsthåndværk og skulpturer fra det 19. århundrede.

Derudover er en tur i den smukke slotshave et absolut must, når man besøger Schwerin Slot. Haven er designet af havearkitekterne Klett og Lenné og bliver betragtet som en af de mest beundringsværdige barokke haver i Nordtyskland.

Måske vi kan få tilladelse til at holde en koncert i haven.

                            

Dag 4:                
Efter morgenmaden, er der tid på egen hånd. Vi kan foreslå at besøge nogle af de historiske områder, byen besidder.

Hvad smukke bygninger og historiske steder angår, så er der både Rostock Vandtårn, universitetet, Rostock bymur og -port, samt mange andre smukke ting, du helt sikkert skal se. Derudover er der kirker som fx Marienkirche, der er bygget i en unik gotisk stil. Fra St. Petri kan du få et enestående udsyn ud over både byen og Østersøen.

I Rostock kan du glæde dig til at opleve alt lige fra shopping og restaurantbesøg, til kunst og kultur i form af museer, parker og endda en lækker sandstrand.

Måske I kan nå en badetur i Østersøen.

Vi arrangerer en koncert sidst på eftermiddagen, måske på scenen i Kurhausgarten.

 

Dag 5:                
Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040