♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Lloret de Mar - Spanien 

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Lloret de Mar er en kystby i Catalonien i det østlige Spanien. Den ligger ud til Middelhavet tæt på Blanes og Tossa de Mar og ligger 75 kilometer fra Barcelona.

Spanien kan varmt anbefales som foreningens rejsemål. Rejsens fokus er området nord for Barcelona på grund af de smukke omgivelser, hvor de små idylliske byer ligger, som perler på en snor ned mod havet, oftest så tæt at der ikke engang er et byskilt mellem dem.

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

8 dage, 5 nætter:

Pris per person, juni, oktober DKK. 6.060,- 

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ Hostel Samba eller lignende

✅ 5 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 5 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ 5 x morgenmad

✅ Medbragt frokost på Montjuïc

✅ 5 x aftensmad

✅ Dagsudflugt til Barcelona

✅ Udflugt til marked og La Bisbal

✅ Udflugt til Montserrat

✅ 3 koncert spilletilladelser

✅ Baseret på rejser i juni, oktober

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Samme koncept, blot 7 dage, 4 nætter:

Pris per person kr. 5.490,-

 

Klik her for at se program for rejsen

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1: 
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en natkørsel i bussen.

 

Dag 2:
Ankomst til Lloret del Mar omkring frokosttid. Efter at nøglerne til værelserne er udleveret er det tid til en dukkert i middelhavet, så rejsestøvet kan blive vasket væk.

 

Dag 3:
I dag arrangeres der en koncert. Resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser.

Lloret de Mar var oprindelig en lille fiskerby, som nu er vokset og blevet til et populært rejsemål. Trænger du til lidt ro kan vi forslå et besøg i Santa Clotilde Haverne, nogle steder kan du se havet fra parken.

Gå en tur langs de velholdte hække, og hold udkig efter statuer og springvand. Havearkitekturen er et fremragende eksempel på stilen fra den italienske renæssanceperiode. Entré hertil er ikke inkluderet. Besøg også Puig de Castelle, denne iberiske fæstning ligger på en bakke på 195 meter over havets overflade.

Det flade område, hvor det ligger, har en imponerende udsigt over kysten fra Tordera- flodmundingen til den østlige kant af Lloretstranden.

 

Dag 4:
Efter morgenmaden kører vi ind til Barcelona, hvor vi ser flere af byens seværdigheder bl.a. La Sagrada Familia eller den ufærdige kirke, som den også kaldes. Byggeriet startede for over 100 år siden og kirken er endnu ikke færdigbygget.

Den medbragte frokost spises på det lille bjerg, Montjuïc, hvorfra man kan nyde udsigten over byen. Vi ser også det Olympiske stadion. Stadionet er desuden kendt for sine statuer udført af den catalanske billedhugger Gargallo. Herefter bevæger vi os ned i midtbyen til den berømte gågade ”La Rambla”.

 

Dag 5:
Efter morgenmaden besøger vi et af de omkring liggende markeder, hvor der er tid og mulighed for at opleve den lokale spanske markedsstemning. Vi fortsætter til La Bisbal - byen der er kendt for sin keramik produktion, der startede i 1700-tallet. Tilbage på hotellet vil der være en koncert i løbet af dagen og muligvis også tid til en tur til stranden.

 

Dag 6:
I dag skal vi op i højderne, hvor dagens mål er klosteret Montserrat. Klosteret er smukt beliggende med udsigt over det dramatiske landskab. Vi giver os god tid til at nyde omgivelserne og klosteret, før vi hen på eftermiddagen vender tilbage til hotellet og rejsens sidste koncert.

Entréen til klosteret er ikke inkluderet.

 

Dag 7:
Efter morgenmaden pakkes bussen og hjemrejsen begyndes.

Vi har en natkørsel i bussen.

 

Dag 8:
Ankomst til Danmark.    

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040