♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 0 DAGE
PRIS
Bestilling Kontakt os

Holland - Rotterdam 

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Rotterdam er Hollands næststørste by efter Amsterdam beliggende i provinsen Syd-Holland. Byen ligger ved bredderne af floden Nieuwe Maas, en af kanalerne i deltaet for Rhinen/Meuse floden. Navnet Rotterdam stammer fra en dæmning i floden Rotte.

Over 150 nationaliteter befolker Rotterdam.

Taxametret er ikke slået til hos Kees van der Voorden, »for der er ikke noget, men du ringer bare, når du skal hjem i aften, så skal jeg nok hente dig«, siger kaptajnen med otte år bag roret. Kaptajn, fordi van der Voorden styrer en vandtaxi, hvilket er et logisk transportmiddel i en af verdens største havnebyer.

 

Grundet forhøjede udgifter omkring brændstof & inflation omkring udgifter på rejsemålene, er priserne tilrettet til 2023.

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

6 dage, 5 nætter:

Pris per person DKK. 4.660,- 

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 5 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 5 nætter i dobbeltværelse for ledere

✅ Hostel Stayokay Rotterdam eller lignende

✅ 5 x morgenmad

✅ 5 x aftensmad

✅ 2-3 koncert spilletilladelser

✅ Engelsktalende guide Rotterdam, 3 timer

✅ Sejltur i Rotterdam, 75 minutter

✅ Prisen er baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Prisen er gældende juni, juli og oktober

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Samme koncept, blot 5 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 4.060,-

 

Klik her for at se program for rejsen

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Bussen henter jer på den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på, tidligt morgen.                                

Vi har en dagskørsel til Rotterdam. Fremme i byen bliver vi indkvarteret på Stayokay Rotterdam.

Bygningen ser ganske anderledes ud end fleste, faktisk er de verdens berømte med deres gule cubeformede byggeri. Vi spiser aftensmad hver aften på Stayokay.

 

Dag 2:
Amsterdam, byen med de mere end 100 kilometer kanaler, bygget over 70 år, og har mere end 1000 broer, der gennemskærer byen på kryds og tværs, og de flere end tusind broer og utallige husbåde gør stemningen til noget helt specielt.        

Efter morgenmaden, kører vi i bus til Amsterdam. Vi starter ved den store plads ”Dam”, herefter ser vi kongeslottet og Den Nye Kirke, før vi fortsætter til Magna Plaza der er særligt seværdig grundet stedets fortid som Royal Post Office. Efter en frokostpause kommer bussen med evt. instrumenter og uniformer, herefter er det tid til at give en koncert.

 

Dag 3:
I dag har vi tid på egen hånd, vi kan besøge et vandland i dag. Der er et hav af muligheder med 21 forskellige rutsjebaner. Måske vi kan få en koncert tilladelse hertil.

Der findes et der hedder Duinrell Wasserland, der er små 35 kilometer dertil fra Rotterdam. Vandlandet er beliggende ganske tæt ved havet og Scheveningen Strand.  

 

Dag 4:
I dag efter morgenmaden, mødes vi med guide, der tager os med på sightseeing i Rotterdams midte.

Det foregår med bus og til fods. Efter 3 timers sightseeing, finder vi et fint lille sted og får vores frokost. Det kan være en mulighed at medbringe en sandwich og en vand, og nyde livet i en af Rotterdams parker.

Bussen kommer med vores uniformer og instrumenter, vi skal spille en koncert.

Efter koncerten skal vi ud og sejle.

Oplev Europas største, fungerende havn på denne 75 minutter lange bådtur ombord på en moderne båd. Se havnens skibsværft fra et unikt perspektiv, dokken og den ultramoderne transport af tusindvis af containere.

 

Dag 5:
Dagen i dag er til egne oplevelser. Hvis der er interesse i det har vi også mulighed for at besøge Gouda eller Alkmaar ostermarked. Osten er opkaldt efter byen Gouda i Holland, fordi den oprindeligt blev solgt der.

Der findes omkring 300 hollandske bønder, som stadig producerer osten på traditionel vis, men en stor del af produktionen foregår i dag på større industrier.

 

Dag 6:
Efter morgenmaden er det tid at pakke bussen, vi kører hjem mod Danmark.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040