VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 4 DAGE
PRIS 8.475,00 kr.

Island, nordlys, gletsjere & laguner

3. - 6. januar 2025

 

 

Island byder på et sjældent set barskt natursceneri.

En gold natur med ekstremme vidder, hvor de sorte lava sletter forsvinder ud i horisonten.  Islands helt særlige natur er bogstaveligt talt levende og nærværende.

I århundrede har Islændinge levet side om side med aktive vulkaner, en boblende undergrund og med Atlanterhavets rasen i deres baghave.

Island er også landbrug med små hyggelige bondegårde, der lyser op med deres koboltblå tag, gamle historiske fiskehytter af træ og den lille store hovedstad Reykjavik, der med sin metropolske stemning har meget at byde på for den interesserede rejsende.

 

 

Rejse info:

Rejsen er lidt anderledes end den typiske Island rejse. Her kører vi i en 14 personers bus, og din danske rejseleder er også chauffør på turen. Dermed er der mulighed for impulsive stop mellem de forskellige attraktioner.

For at sikre god plads, har vi maksimalt plads til 11 personer + rejselederen.

 

Vi håber at vejret er med os, således, at vi kan nyde Nordlyset. Af samme grund bor vi de første 2 nætter på en gård, hvor de har nogle gode hotelværelser og en restaurant. Hvis vi er heldige, kan vi stå på gårdspladsen og nyde synet af Nordlyset.

 

 

Prisoversigt

Pris per person i dobbeltværelse                                                 DKK.     8.475-

Pris per person i enkeltværelser                                                  DKK.   11.365,-

 

 

Ourworld A/S modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende.

Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

 

Hvad er inkluderet i rejsens pris?

Prisen inkluderer:

✅ Fly: København - Keflavik, Island - København

✅ Overnatninger på nævnte hoteller

✅ Dansk rejseleder og chauffør på hele rejsen

✅ Udflugter som beskrevet

✅ Entré og håndklæder til Den Hemmelige Lagune

✅ Morgenmad dagligt

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 25. april 2024

 

Klik her for at se program for rejsen

Klik her for at læse Rejsebetingelserne

 

Se kort over rejsen og galleri herunder.

Prisen inkluderer ikke:

❌ Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

❌ Personlige forsikringer

 

 

 

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

 

3. januar: København - Hellishólar

Flyet afgår kl. 13.05 med ankomst lokal tid kl. 15.30 til Islands lufthavn - Keflavik.

Efter ankomsten henter vi bagagen og vores bus. Vi kører mod Hellishólar, gården blev bygget i 1952 og var en traditionel gård indtil 2000.

 I 2000 besluttede landmanden, der havde boet og arbejdet på gården siden 1990, at opgive den traditionelle landbrugsdrift, og drive hotel under navnet Hotel Eyjafallajökull.

 

I slutningen af 2004 købte Víðir Jóhannsson gården. Stedet bliver kaldet Paradis på Island, består af hytter, gæstehuse og et hotel, plantet lige midt i naturen, her er højt til loftet, masser af himmel, og mulighed for at se nordlys, hvis vejret er med os.

Fremme ved Hellishólar får vi udleveret værelserne og nyder aftenen.

Overnatning: Hellishólar Cottage, 2 nætter

 

4. januar: Sydkysten & Vik

I dag skal vi opleve sydkysten. For at udnytte lyset bedst muligt, kører vi fra hotellet før solopgang.

Der vil være flere stop bl.a. ved 2 imponerende vandfald. Seljalandsfoss og Skogafoss.

Ingen besøg på Island uden et stop ved en gletsjer. Vi skal opleve gletsjeren Sólheimajökull, en mindre gletsjer der er beliggende tæt på vejen, der er en mindre gåtur på cirka en kilometer fra parkeringspladsen af en god sti.

 

Herefter fortsætter vi til Vik, hvor vi skal opleve den sorte strand, der gennem tiden er blevet farvet af forskellige vulkanudbrud.

Vi er tilbage ved Hellishólar sidst på eftermiddagen.

 

Seljalands vandfaldet

 

5. januar:  Hellishólar - Golden Circle - Reykjavik

Efter morgenmaden skal vi på en rundtur til Den Gyldne Cirkel. Første stop er ved en udslukt vulkan, vi står på kanten og kan kigge ned i vulkanen. Vi fortsætter til Den Hemmelige Lagune, her kan vi bade og nyde det termiske varme vand. Husk venligst badetøj - håndklæder er bestilt.

Videre til Gullfoss, som er et imponerende vandfald. I dens vandtåge kan man ofte se en regnbue spejle sig. Vi har god tid til at nyde de smukke omgivelser og vandfaldet.

Næste stop på turen er ved gejseren Strokkur, der med få minutters mellemrum, sender kogende vand og damp op i 30 meters højde. Det bobler og koger overalt i dette termiske område, hvilket er en fascinerende oplevelse.

 

Vi skal naturligvis opleve Thingvellir sletten, stedet hvor de første islændinge mødtes for at skabe deres parlament.

Ligeledes er det stedet, hvor den europæiske og amerikanske kontinentalplade mødes. Vi er fremme i Reykjavik sidst på eftermiddagen.

Reykjavik Natura hotel har ry for ”at være hotellet, hvor du kan nyde naturen i midten af byen”.

Overnatning: Hotel Reykjavik Natura, 1 nat

 

Reykjavik

 

6. januar: Reykjavik og hjemrejse

Vi bruger formiddagen på at se nærmere på Reykjavik.

Der er lidt tid på egen hånd til frokost, før vi kører mod lufthavnen.

Fremme ved lufthavnen er det tid til at forlade Island for denne gang. Vi flyver fra Keflavik kl.15.40 med ankomst til København kl.19.50 lokal tid.

 

 

Rejsebetingelser

Prisændringer
OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker, kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen.

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring
Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt.

Senere afbestilling end 60 dage før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt. Dog vil vi altid kunne få afgifter relateret til flyene refunderet.

 

Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
OurWorld A/S anbefaler at man tegner en sygeafbestillingsforsikring.

Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted.

Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler.

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (10 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation.

Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette.

 

Bonusprogrammer
Dette er en sag mellem deltager og flyselskab.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

 

 

Hvis dit fly bliver forsinket

Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark – heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende.

Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa.

 

Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for:

 

To timer eller mere for flyvninger under km. 1.500
Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km. 1.500
Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km. 3.500
 

Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen.

Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer.

 

Din ret til kompensation
Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: 

 

Flyvninger på 1.500 km. eller kortere                            250 EURO
Flyvninger mellem km. 1.500 og 3.500                          400 EURO
Flyvninger over 3.500 km. uden for EU                         600 EURO

 

Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift.

I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem.

Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

 

OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende.

Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse.

OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen.

 

Ovenstående kan for nogle virker som ”Jura sprog”. Frit oversat til ”Dansk” betyder det:

Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside)

I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på www.google.dk så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet.

Du skal være opmærksom at ”sagen” kan tage både måneder og år at få afklaret.

Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter.

 

Med ønsket om en god og rettidig flyvning

OurWorld A/S

Pris per person i delt dobbeltværelse. Afgang Kastrup
3. januar 2025 - 6. januar 2025
8.475,00 kr.

Pris per person i enkeltværelse. Afgang Kastrup
3. januar 2025 - 6. januar 2025
11.365,00 kr.

Hvad er inkluderet i prisen?

 

 

Prisen inkluderer:

✅ Fly: København – Keflavik – København

✅ Overnatninger som beskrevet i programmet

✅ Morgenmad dagligt

✅ Oplevelser, Den Gyldne Cirkel

✅ Entré og håndklæder til den Hemmelige Lagune                        

✅ Sightseeing i Reykjavik

✅ Oplevelser, på Vestmannaeyjar

✅ Jökulsárlón, Glacier Lagoon

✅ Gletsjertunge, Skógafoss og Seljalandsfoss

✅ Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 8. juni 2021

Prisen inkluderer ikke:

❌ Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen

❌ Personlige forsikringer

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040