♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 4 DAGE
PRIS 2.780,00 kr.

Berlin - i Øst og Vest - Tyskland

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Mittes historiske bykerne med kulturarv på Museumsinsel, monumentale bygningsværker og arkitektonisk arvegods fra den preussiske tid ved Brandenburger Tor og Unter den Linden.

Berlin er også grønne områder med badesøer fra Wannsee i vest til Weissensee i øst, og det er jødisk kultur, blandt andet udfoldet på det arkitektoniske vidunderbarn Daniel Liebeskinds jødiske museum.

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

5 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 3.240,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 4 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 4 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ Acama Berlin Kreuzberg eller lignende

✅ 4 x morgenmad

✅ Entré DDR Muséet inkl. engelsk lokalguide

✅ Entré Hohenschönhausen inkl. rundvisning

✅ 2 koncert spilletilladelser

✅ Baseret på rejse fra 1.juli – 31.oktober

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Klik her for at se program for rejsen

 

Samme koncept, blot 4 dage, 3 nætter

Pris per person DKK. 2.780,-

 

Se galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:                
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på.

 

Dag 2:                
DDR-museet viser hverdagslivet i Østtyskland under socialismen. Tanken er, at I får lov til, at opleve DDR, som det var før murens fald. Museet er interaktivt, så der er mulighed for, at gå på opdagelse i skuffer, skabe, se fjernsyn i en østtysk stue, tag en tur i DDR Muséet.

Museumsøen er en af de flotteste attraktioner i Berlin og den ligger da også i byens historiske centrum. Vi arrangerer en koncert i dag.

 

Dag 3:                
En af DDR’s største hemmeligheder var STASI-fængslet Hohenschönhausen; fængslet var tophemmeligt og top-sikret. På kort over Østberlin var fængselsområdet ikke markeret – det var kun STASI-folk, som kendte til fængslets beliggenhed.

Selv om Muren for længst er faldet, og DDR-dagene er ovre, så er det som om, at en lille bid af den frygtede østtyske efterretningstjeneste lever videre i Hohenschönhausen.

Det er en bevægende oplevelse, at besøge fængslet og få en rundvisning fra en af de tidligere fanger og høre om deres beretninger om isolation, forhør, umenneskelighed og hverdag i fængslet.

                            

Dag 4:                
Vi arrangerer en koncert i dag, vi forsøger at få tilladelse til Alexanderplatz eller Fernsehturm Berlin. Ovenstående steder kan ikke garanteres, det er meget bureaukratisk at få spilletilladelserne. Men vi har en dygtig samarbejdspartner, der hjælper med at gå til myndighederne, få de korrekte dokumenter til de attraktive steder.

 

Dag 5:                
Efter morgenmaden, skal bussen pakkes, I vil have resten af formiddagen på egen hånd, inden I kører mod Danmark over middag engang. London har Hyde Park, New York har Central Park og Paris har Tuillerierne. I Berlin har Tiergarten opnået samme status som førnævnte parker i de populære storbyer.

Tidligere var Tiergarten en bydel for sig selv, men nu er det en del af bydelen ”Mitte” i centrum af Berlin. Parken blev designet i 1830’erne og blev den gang anvendt som et pragtfuldt jagtområde. I dag bliver parken brugt til blandt andet Berlin Marathon, Love Parade og store koncerter.

Pris per person 5 dage
23. september 2024 - 27. september 2024
3.240,00 kr.

Pris per person 4 dage
23. september 2024 - 26. september 2024
2.780,00 kr.

Har du spørgsmål?

Christian Weis Jensen

Telefon: 97425040