♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 6 DAGE
PRIS 4.090,00 kr.

Krakow - Polen

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Krakow var den kongelige hovedstad i over et halvt årtusinde og har suget mere historie til sig end nogen anden polsk storby. Byen kom ubeskadiget igennem den sidste krig og har derved bibeholdt et væld af gammel arkitektur fra de forskellige perioder. Krakow har meget at byde på til en foreningsrejse.

Krakows højeste bygninger er ikke skyskrabere, men spirene på de gamle kirker. Krakow er dog ikke et stille minde om forbigåede begivenheder. Det er en levende storby med karakter og sjæl. På en rejse til Krakow oplever man den gamle by, der ligger omgivet af parker og er kompakt og yderst charmerende. Hovedmarkedspladsen er omgivet af historiske bygninger, museer og kirker.

 

 

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

7 dage, 4 nætter:

Pris per person DKK. 4.490,-

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ 4 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 4 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ Batory Annex eller lignende

✅ 4 x morgenmad

✅ 2 aftener med 3-retters menu, inkl. postevand og juice

✅ Entré Wieliczka saltmine, inkl. engelsk guide

✅ 3 koncert spilletilladelser med lokal guide assistance

✅ Byrundtur, med dansktalende guide, 3 timer

✅ Baseret på rejse i juni, juli, oktober måned

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Samme koncept, blot 6 dage, 3 nætter:

Pris per person DKK. 4.080,-

 

Klik her for at se program for rejsen

 

Se galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

Dette er et eksempel på hvordan et program kan se ud for en rejse.
I er hjertelig velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan tilpasse rejsen, efter jeres ønsker og behov.

 

Dag 1:
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en natkørsel i bussen.

 

Dag 2:
Før vi ankommer til Krakow kan vi lave et stop ved Auschwitz/Birkenau, der var den største koncentrationslejr under 2. Verdenskrig. Entré er ikke inkluderet. Efter ankomst til vort centralt beliggende hostel Batory Annex, er resten af dagen på egen hånd.

 

Dag 3:
Efter morgenmaden mødes foreningen med en dansktalende guide, som vil tage os med på en 3 timers sightseeingtur til fods. Vi besøger blandt andet Den Gamle Bydel og ser universitet, Jagiellonian.

Senere arrangeres en koncert i den gamle bydel.

 

Dag 4:
Dagen i dag byder på egne oplevelser, dog kan vi anbefale at besøge Zakopane, som ligger sydvest for Kraków, som bl.a. kan benyttes til en tur med kabelbanen til toppen af Gublówka bjerget.

Vi arrangerer en koncert sidst på dagen.

 

Dag 5:
I dag skal vi besøge den 700 år gamle saltmine i Wieliczka, som er en af Polens største seværdigheder. Der er i alt 300 km minegange, hvoraf 4,5 km er åbne for turister. Minen er i ni niveauer i 64 – 137 meters dybde, det er dog kun de tre øverste og ældste niveauer der kan besøges.

Her ses hvordan minearbejderne har hugget statuer, kapeller og kunstige søer i salt, sågar lysekroner består af saltkrystaller. I minen findes også postkontor, kirke og sportshal. Entré er inkluderet. Senere giver foreningen koncert.

 

Dag 6:
Værelserne forlades og bussen pakkes, hjemrejsen begynder om eftermiddagen. Men inden da, besøg evt. Markedshallen, en 100 m lang hal, bygget i renæssancestil. Den blev opført i år 1300 for at beskytte de handlendes boder på markedspladsen.

I dag er de små butikker inde i hallen omdannet til souvenirforretninger. Her kan man købe smykker, rav, diverse legetøj, krystaller, glasdukker, tæpper, duge og meget mere.

 

Dag 7:
Ankomst til Danmark.

Pris per person 7 dage
7. oktober 2024 - 13. oktober 2024
4.490,00 kr.

Pris per person 6 dage
7. oktober 2024 - 12. oktober 2024
4.090,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040